< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Malé

  Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • 2

  aankomst Malé / naar Thulusdhoo

  image

  In de loop van de ochtend kom je aan op de Malediven. Na de lange reis gaan we direct aan boord van een privé-speedboot die ons naar Thulusdhoo in de Kaafu Atoll brengt. De Kaafu Atoll omvat veel van de noordelijke eilanden van de Malediven. We komen aan op een prachtig, tropisch strand. De strandvakantie is nu echt begonnen!

 • 3

  Thulusdhoo / vrije dag

  image

  De stranden van de Malediven zien eruit zoals je je een tropische strand voorstelt in je dromen: parelwit, palmbomen en een azuurblauwe zee. Dit is optimaal genieten! Met een fantastisch rif op loopafstand van ons hotel kun je naar hartenlust snorkelen. De Malediven zijn een waar paradijs voor snorkelaars. Door het heldere water is dit eeén van de beste snorkellocaties ter wereld en zowel ervaren als beginnende snorkelaars zullen niet snel genoeg krijgen van de prachtige onderwaterwereld.

  image

  Tussen het kleurrijke koraal leven veel al even kleurrijke vissen, zoals papegaaivissen, trompetvissen, baracuda’s en murenen. Daarnaast vind je hier de witpuntrifhaai, zwartpuntrifhaai en verpleegsterhaai, imposante manta-roggen en sierlijke zeeschildpadden. De uitgestrekte witte zandstranden nodigen uit tot mooie wandelingen.

 • 4

  Thulusdhoo / vrije dag

  image

  Het is heerlijk toeven op de Malediven. Breng een middag door aan het strand, of maak een snorkeltocht naar prachtige riffen rondom het eiland.

  Optioneel Snorkel excursie Thulusdhoo

  Snorkel excursie Malediven

  Rondom het eiland Thulusdhoo zijn verschillende riffen waar je fantastisch kunt snorkelen. Een speedboot brengt je naar de mooiste plekken. De onderwaterwereld is onvoorstelbaar mooi en je zwemt tussen vele kleurrijke vissen. Met een beetje geluk zie je imposante manta-roggen en walvishaaien. Ook zie je vaak zeeschildpadden. Het is een geweldig gezicht om deze dieren sierlijk door het water te zien zweven.

 • 5

  Thulusdhoo / vrije dag

  image

  Ook vandaag is het genieten van zon, zee en strand. Je kunt ook verschillende activiteiten ondernemen in de omgeving. Zo kun je een dagje naar een luxe resort en genieten van de vele faciliteiten, zoals spa en zwembad. De bevolking van de Malediven is overwegend islamitisch. Op de eilanden wordt dan ook geen alcohol geschonken. Alleen in de resorts mag alcohol worden geschonken.

  image

  Een andere leuke activiteit is een bezoek aan een iman die je uitleg geeft over de lokale cultuur en geloofsbeleving. Wil je leren koken in de stijl van de Malediven, kun je deelnemen aan een kookworkshop.

 • 6

  naar Dhiffushi

  image

  In de loop van de middag gaan we aan boord van de dhoni’s en varen we in ongeveer een uur naar het volgende eiland: Dhiffushi. Dhiffushi is het laatste bewoonde eiland in de noordelijke keten van de Kaafu Atol. Het eiland is straalt tropische rust en kalmte uit en heeft slechts 6 hotels. Er zijn dan ook niet veel toeristen. Dhiffushi heeft prachtige stranden. Heel bijzonder is een stuk water dat 's avonds is verlicht. Vaak zie je in het verlichte water rif haaien rondzwemmen. Ook Dhiffushi heeft een aantal prachtige snorkelplekken.

 • 7

  Dhiffushi / vrije dag

  image

  Vandaag kun je weer naar hartenlust genieten van zon, zee en strand. Ook hier kun je weer een prachtige snorkel excursie maken. Of ga paddle boarding, de nieuwste rage over de hele wereld. Op een grote surfplank peddel je rond met een kajakpeddel. Het is extra leuk als je een golf weet te vangen!

 • 8

  Dhiffushi / vrije dag

  image

  Een vrije dag met weer volop mogelijkheden om te te relaxen, snorkelen of deel te nemen aan een van de andere watersport activiteiten.

 • 9

  naar Malé en Maafushi

  image

  Vroeg in de ochtend nemen we de boot naar Malé, een tocht van 3 uur. In Malé stappen we over op de boot naar het laatste eiland dat we bezoeken: Maafushi. Na anderhalf uur varen komen we aan op het eiland. Maafushi is het belangrijkste eiland van de Zuidelijke Male Atol. Hier komen meer toeristen dan op de vorige eilanden die we bezocht hebben, en je hebt hier dan ook wat meer mogelijkheden om bijvoorbeeld souvenirs in te slaan.

 • 10

  Maafushi / vrije dag

  image

  Je hebt weer de hele dag om te genieten van het goede leven van de Malediven: relaxen aan het strand, snorkelen of paddle boarding. Voor de kust van Maafushi liggen verschillende duikboten, waar je aan boord kunt gaan voor een alcoholisch drankje, mocht je daar zin in hebben.

 • 11

  Malediven / vrije dag

  image

  Nog een dag om te genieten van het parelwitte strand, de azuurblauwe zee en het prachtige onderwaterleven van de Malediven.

 • 12

  vlucht naar Amsterdam

  Helaas, het zit er alweer op en waarschijnlijk is de tijd voorbij gevlogen! Vroeg in de ochtend nemen we de boot naar de luchthaven van Malé. Hier stappen we op het vliegtuig naar Amsterdam. De vluchttijden staan vermeld bij het vluchtschema.


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 18 deelnemers
 • Prachtige rondreis naar de Malediven met zijn parelwitte stranden en azuurblauwe zee
 • Uniek: eilandhoppen naar 4 verschillende eilanden van de Malediven
 • Alle ontbijten en diners inclusief
 • Vervoer tussen de eilanden met lokale boot, net als de bewoners van de Malediven
 • Verblijf in comfortabele middenklasse hotels
 • Op alle eilanden kun je fantastisch snorkelen
 • Locale Engelssprekende reisbegeleider

Rondreis Malediven Pop Up

Niet boekbaar

Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 juni 2019

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.