< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Eén week voor vertrek ontvang je de adresgegevens van de eerste accommodatie waar je overnacht. Maak je geen gebruik van de groepstransfer dan kun je het beste vanaf de luchthaven in Pisa de trein naar Florence nemen.

Tijdens deze reis overnacht je twee nachten in een mooie villa en de overige vijf nachten in kwalitatief goede hotels. In Florence, Castellina en Montalcino beschikken de accommodaties over een zwembad. In alle accommodaties maken we gebruik van tweepersoonskamers die voorzien zijn van een eigen badkamer.

Het adres van het eerste hotel waar je verblijft is (onder voorbehoud):

Hotel Classic
Via Machiavelli 25
FLORENCE
Italy

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Het grootste deel van de reis zitten we op de fiets. Het vervoer van en naar het vliegveld is met een privé busje. De bagage van de groep wordt van hotel naar hotel vervoerd en hoeft dus niet mee op de fiets. Er gaat een fietsgids mee tijdens alle fietsdagen. Op dagen waar we ons verplaatsen naar een ander hotel gaat er een bezemwagen met de groep mee.
De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen mits je gebruik maakt van de groepstransfer. Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van het eerste hotel waar je overnacht

Rondreis Italië - Siena & Chianti Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 23 februari presentaties Thailand & Vietnam, Amsterdam
  • 24 februari Zuid-Afrika middag, Amsterdam
  • 1 t/m 3 maart, Fiets- en Wandelbeurs
  • 10 maart bij Theater Kikker, Utrecht
  • 13 april fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.