< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,5
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,6
8.5 51 beoordelingen
  • 9 27-12-14

    Marco Heijndijk

    Prachtige rondreis door Tunesië, waar je door de fantastische wandelingen het land echt ziet. Zeer de moeite waard, zeker ook door de toegevoegde waarde van de zeer ervaren en fijne reisleidster Liesbeth. Aanrader dus, zeker als je in de winter voldoende warme kleren meeneemt...

  • 8 27-12-14

    Ruben Keulers

    Na een week heb je het gevoel een maand op reis geweest te zijn, zoveel indrukken en ervaringen ben je rijker! Tunesiers als volk is een zeer aangename verrassing. Erg beleefd en gastvrij. Het land is veelzijdig en ontzettend mooi. Sawadee weet met deze korte groepsreis dit toch allemaal samen te brengen in een goed georganiseerd geheel.

  • 7 27-12-14

    Jaap Visbeen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-12-14

    Jaap Verolme

    Ik heb een fantastische ervaring gehad in Tunesie, een supermooie omgeving met een avontuurlijk karakter! een rondreis om nooit te vergeten.

  • 7 27-12-14

    Jet Kop

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-12-14

    Hetty De Groot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-12-14

    Karen De Wilde

    Zuid-Tunesië was voor mij de eerste kennismaking met de Arabische wereld. De liefde van onze reisbegeleidster Liesbeth voor het land en zijn volk, maakt dat je deze groepsreis niet oppervlakkig beleeft maar dat je ook meer leert begrijpen en respect opbrengen voor de cultuur. 9 dagen is kort maar je krijgt zoveel indrukken dat dit absoluut niet opvalt. Kortom: heel fijne rondreis, prachtig land met adembenemende vergezichten, ontzettend vriendelijke bevolking... Dit is voor mij de pure vorm van explorerend reizen.

  • 7 27-12-14

    Jeanet Bakker eg Visbeen

    Hele leuke groepsreis, weinig toeristen wat het alleen maar leuker maakt. Jammer dat het heeeel koud was, maar voor de rest een super leuke reis, mooie wandelingen en ook bijzondere slaapplekken.

  • 7 27-12-14

    Annie Groenen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-04-14

    Hennie Karreman

    Een TOP-reis was het! Als je van actieve, vakanties houdt, goede verhouding natuur en steden, bijzondere slaapplekken, relaxte sfeer, goede lokale begeleiding en wandelen en woestijnen, dat is dit de reis die je moet boeken. Het weer in april/mei was ruim 30 graden, heerlijk!

  • 9 26-04-14

    Leonie Engelsma

    Een niet zo voor de hand liggende bestemming als deze is meer dan de moeite waard. Het land is prachtig, de bevolking vriendelijk. Het is formidabel in de woestijn in je slaapzak in het zand te liggen en de sterrenhemel, de melkweg boven je te zien. De geweldige maaltijden die de kamelendrijvers voor je bereiden met zo weinig middelen. Het was in een woord fantastisch!!!

  • 8 26-04-14

    Silvester Jacobs

    Mooie, (te) korte en intensieve onderdompeling in de Tunesische gastvrijheid en schoonheid. Met lokale gidsen en een enthousiaste reisleidster die je laten kennismaken met de "couleur locale".

  • 8 19-10-13

    Paul Van Zurk

    Afwisselende groepsreis met elk wat wils in een warm land met vriendelijke mensen.

  • 9 19-10-13

    Nora Verwaijen

    Uitdagend rondreisje dat goed te doen is als je in een korte tijd Zuid-Tunesië wil ervaren, weg van de toeristische stranden. Wandelen door steenwoestijn en slapen in zandwoestijn wisselt af met korte bezichtingen van authentieke plaatsjes. Dag afsluiten in Tunis kan je je toch nog even een echte toerist voelen.

  • 9 27-04-13

    Peter Jacobs

    Echt avontuurlijk. De kleine groep maakt dat je je geen massatoerist voelt. Bestemmingen net op andere plekken dan waar de touringcars naartoe gaan. Zeer deskundige begeleiding.

  • 8 27-04-13

    Jos Jacobs

    8

  • 8 27-04-13

    Martijn Van Den Berg

    Geweldige belevenis ondanks dat ik door mijn reuma de wandelingen niet kon doen toch zo geweldig genoten. Een echte aanrader. Mooie plekjes gezien en prachtig zeer afwisselend landschap enveen vriendelijk volk.

  • 8 16-02-13

    Jori Wagenaars

    Leuke afwisselende reis met veel activiteiten! En lekker eten!

  • 8 16-02-13

    Paul Slijpen

    Mooi land, mooie wandelingen, interessante woestijnexcursie, prettige, eerlijke en niet opdringerige bevolking, waarmee je makkelijk kunt praten als je het Frans voldoende beheerst.

  • 8 16-02-13

    Arjen Kalverda

    Fijn om in de winter in Tunesië te zijn. De wijde landschappen met verrassende steden en oases vond ik geweldig.

Rondreis Tunesië

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven