Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

Agenda

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende informatiedagen, op kantoor in Amsterdam of op locatie elders in het land. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende (landen)presentaties die je helpen bij het maken van een reiskeuze, of die je meer informatie geven voordat je met ons op reis gaat. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen. Daarnaast kun je andere reizigers ontmoeten, leuke en handige workshops bijwonen en uiteraard krijg je antwoord op al je reisvragen. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs!


Wanneer Waar Wat Info
14 dec 2022 Kantoor Sawadee, Amsterdam Cursus Islam Meer info & aanmelden
12 jan t/m 15 jan 2023 Jaarbeurs, Utrecht Vakantiebeurs Meer info & tickets
18 jan 2023 Kantoor Sawadee, Amsterdam Cursus Islam Meer info & aanmelden
27 jan t/m 29 jan 2023 Antwerp Expo, Antwerpen Vakantie Expo Meer info & tickets

Soorten evenementen

Informatiedag

Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Op iPads tonen we je graag een van de meer dan 100 presentaties van reizen die we aanbieden. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen en bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider. Op sommige informatiedagen bieden we interessante (gratis) workshops en activiteiten aan, zoals fotografie en stadswandelingen, of is er een reis-quiz of live muziek.

Toegang

Toegang tot de Sawadee informatiedagen is uiteraard gratis. Meld je vooraf wel aan op de bijbehorende webpagina voor een informatiedag.

Naar boven