< Terug naar resultaten

Familiereis Tanzania en Zanzibar Comfort-Plus

Het beste van Tanzania en Zanzibar

15 dagen vanaf € 4.298

inclusief CO2-compensatie

Waarom deze reis?

 • Overnachtingen in comfortabele lodges en vooropgezette tenten
 • Safari’s in de wildrijkste parken: Serengeti, Ngorongoro krater en Tarangire
 • Ontspannen afsluiting op het exotische eiland Zanzibar
 • Meeste maaltijden inbegrepen in de reissom
 • Op jacht met pijl en boog met de Hadzabestam

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image

Route 15 daagse familiereis Tanzania en Zanzibar Comfort-Plus

Deze familiereis naar Tanzania en Zanzibar biedt je het beste van twee werelden. Enerzijds ga je op safari door de ruige natuur van de verschillende wildparken en kom je zeker olifanten en leeuwen tegen. Tegelijkertijd slaap je in prachtige lodges en aangename ‘tented camps’ met veel comfort. Je verkent per jeep de oneindige vlaktes van het Serengeti Nationaal Park, ook breng je een bezoek aan het minder bekende, maar schitterende Tarangire park. In Tanzania wonen bijzondere stammen zoals de kleurrijke Maasai. Je ontmoet de Maasai - gekleed in de karakteristieke, roodgeblokte dekens - in hun boma: een traditioneel Maasai dorp met hutten van klei en zelfs koeienpoep. De familiereis Tanzania wordt ontspannen afgesloten op het exotische eiland Zanzibar. Hier kun je gaan snorkelen, duiken of een specerijenexcursie maken.

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Arusha
 2. Dag 2 - Arusha / vrije dag
 3. Dag 3 - naar Tarangire Nationaal Park / gamedrive
 4. Dag 4 - naar Manyara
 5. Dag 5 - naar Serengeti Nationaal Park / gamedrives
 6. Dag 6 - Serengeti Nationaal Park / gamedrives
 7. Dag 7 - via Ngorongoro naar Karatu / gamedrives
 8. Dag 8 - Karatu / Mto Wa Mbu
 9. Dag 9 - Bezoek Lake Eyasi
 10. Dag 10 - naar Arusha; vlucht naar Zanzibar
 11. Dag 11 - Zanzibar / vrije dag
 12. Dag 12 - Zanzibar / vrije dag
 13. Dag 13 - Zanzibar / vrije dag
 14. Dag 14 - terugvlucht naar Amsterdam
 15. Dag 15 - aankomst Amsterdam
Bekijk Route Tanzania en Zanzibar, 15 dagen

Safari de luxe

Deze familiereis door Tanzania en Zanzibar is bijzonder afwisselend, maar ook intensief! Je moet vaak vroeg op en er zijn een paar lange reisdagen. Je krijgt er echter een pure Afrika beleving voor met safari's en interessante ontmoetingen! Tijdens deze familievakantie Tanzania reis overnachten we in comfortabele lodges/hotels en tented camps (tenten met vooropgezette bedden). Tijdens deze familiereis maken we gebruik van 4x4's. Per 7 personen deel je een landcruiser. We vliegen van Arusha naar Zanzibar.

Alle hoogtepunten in één familiereis

Van de Serengeti en de Ngorongoro krater tot het exotische eiland Zanzibar, van het olifantrijke Tarangirepark tot het schitterende Manyara meer: Tanzania heeft ontzettend veel te bieden en is een mooie, avontuurlijke bestemming. Tijdens deze familiereis Tanzania zul je zeker olifanten, leeuwen, gnoes, hyena’s, zebra’s en flamingo’s zien en maak je kennis met de lokale bevolking zodat je meer te weten komt over het leven in Tanzania.

Op gamedrive met een 4x4

Met een stoere jeep ga je op gamedrive. Game wat? Tijdens een gamedrive ga je met een 4 x 4 landcruiser op zoek naar wilde dieren. Vergeet vooral je verrekijker niet mee te nemen want de dieren verstoppen zich overal. Luipaarden rusten het liefste uit op de takken van een acaciaboom, nijlpaarden blijven graag onder water en leeuwen maken tijdens de jacht gebruik van het hoge gras. Maar dat je allerlei wild zult spotten, dat is zeker!

Exotisch Zanzibar

Vanuit Arusha vliegen we rechtstreeks naar het specerijeneiland Zanzibar, voor een welverdiende zon, zee en strand-ervaring. Dit eiland, met een geheel andere cultuur dan de rest van Tanzania, heeft alles in huis om je reis op een ontspannen manier af te laten sluiten. We verblijven maar liefst vier nachten in een mooi hotel met zwembad.

Wat is een comfortreis?

Deze familiereis naar Tanzania is een comfortreis. Dat houdt in dat we op een comfortabele manier reizen want we worden vervoerd in eigen landcruisers. Je verblijft gedurende de hele reis in 3* hotels, lodges en vooropgezette tenten. Tijdens deze reis voor het hele gezin wordt dus niet gekampeerd. Onze hotels hebben geen extreme luxe maar het zijn wel sfeervolle en comfortabele accommodaties, met respect voor de omgeving. Afrikaanse en Europese standaard zijn niet altijd gelijk maar met een enigszins flexibele instelling geniet u ten volle van deze prachtige reis. In tegenstelling tot onze andere familiereizen is bij de comfortreizen het merendeel van de maaltijden inbegrepen. We hebben hiervoor gekozen omdat u vaak in afgelegen accommodaties overnacht, waar het aanbod van andere horeca dan in de accommodatie zelf, vrij beperkt is. Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

Familiereis Tanzania en Zanzibar Comfort-Plus

Het beste van Tanzania en Zanzibar

Familiereis Tanzania
15 dagen vanaf € 4.298
Comfort-Plus
Naar boven