< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Lozenetz - Sofia

  Comfortabel hotel in het centrum van Sofia. De kamers zijn ruim en netjes met alle benodigde faciliteiten. Het restaurant serveert Bulgaarse en Europese specialiteiten.
 •  

  Hotel Stari Vremena - Asenovgrad

  Hotel Stari Vremena, of ook wel ?Old Times?, ligt in het oude gedeelte van het dorp Asenovgrad. Het hotel bestaat uit gerestaureerde gebouwen die tot de monumenten van de cultuur van Bulgarije behoren. Het hotel is omringd door kerken van meer dan 100 jaar oud. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair.
 •  

  Hotel Orlovo Gnezdo - Gela

  Dit hotel ligt in het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje Gela. Vanuit de accommodatie heb je mooie uitzichten op de hoogste bergpieken van de Perelik, Prespa en de Persenk. Alle kamers hebben een eigen balkon en sanitair.
 •  

  Hotel Yagodina - Yagodina

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   Puur Sawadee

  Puur Sawadee - overnachting Rodopi dorpje

  In het plaatsje Yagodina ligt het gelijknamige hotel. Het hotel is omgeven met bosrijke pieken en dalen en zeer geschikt voor mensen die de natuur opzoeken. Dit kleinschalige hotel is van alle gemakken voorzien en een fijn onderkomen na een lange wandeldag. In het hotel wordt gewerkt met lokale producten en de eigenaars zijn actief betrokken bij project 'Wild Rodopi' die de natuur en wildlife in de omgeving wil beschermen.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en/of bescherming van de bestemming.

 •  

  Hotel Orlovo Gnezdo - Gela

  Dit hotel ligt in het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje Gela. Vanuit de accommodatie heb je mooie uitzichten op de hoogste bergpieken van de Perelik, Prespa en de Persenk. Alle kamers hebben een eigen balkon en sanitair.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Familiereis Bulgarije Winter

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!