< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Lozenetz - Sofia

  Comfortabel hotel in het centrum van Sofia. De kamers zijn ruim en netjes met alle benodigde faciliteiten. Het restaurant serveert Bulgaarse en Europese specialiteiten.
 •  

  Hotel Stari Vremena - Asenovgrad

  Hotel Stari Vremena, of ook wel ?Old Times?, ligt in het oude gedeelte van het dorp Asenovgrad. Het hotel bestaat uit gerestaureerde gebouwen die tot de monumenten van de cultuur van Bulgarije behoren. Het hotel is omringd door kerken van meer dan 100 jaar oud. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair.
 •  

  Hotel Orlovo Gnezdo - Gela

  Dit hotel ligt in het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje Gela. Vanuit de accommodatie heb je mooie uitzichten op de hoogste bergpieken van de Perelik, Prespa en de Persenk. Alle kamers hebben een eigen balkon en sanitair.
 •  

  Hotel Yagodina - Yagodina

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   full-board
  In het plaatsje Yagodina ligt het gelijknamige hotel. Het hotel is omgeven met bosrijke pieken en dalen en geschikt voor mensen die de natuur opzoeken. Dit kleinschalige hotel is van alle gemakken voorzien en een fijn onderkomen na een lange dag in de sneeuw. Geniet van de lokale gerechten die hier voor je geprepareerd worden.
 •  

  Hotel Orlovo Gnezdo - Gela

  Dit hotel ligt in het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje Gela. Vanuit de accommodatie heb je mooie uitzichten op de hoogste bergpieken van de Perelik, Prespa en de Persenk. Alle kamers hebben een eigen balkon en sanitair.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Familiereis Bulgarije Winter

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.