< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Best Western Americania - San Fransisco

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Dit hotel is gelegen in een wijk die bekend staat om zijn musea, winkels en gastronomische restaurants, vlak bij een aantal plaatselijke topattracties. De kamers zijn modern en netjes ingericht. In Americania Best Western kunnen gasten genieten van klassieke Amerikaanse gerechten in het hotel restaurant en lounge.
 •  

  Hotel Golden Nugget - Las Vegas

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het Golden Nugget ligt in het centrum van Las Vegas. Het hotel heeft zeer comfortabele hotelkamers met alle nodige faciliteiten. Speciaal aan dit hotel is dat het meer dan 4000 vierkante meter casinoruimte met de populairste poker machines, tafelspelen en pokerruimtes heeft. Verder biedt het hotel restaurants van wereldklasse; luxueuze spa en een buitenzwembad.
 •  

  Campsite - Zion National Park

  In Moab en Zion nationaal park verblijven we op campsites. Gedeeld sanitair en douches zij bijgebouwd. 

 •  

  Boulder Mountain Guest Ranch - Boulder

  • image image
   wifi
  • image image
   full-board
  • image image
   gedeelde badkamer

  Dit gastenverblijf is omgeven door het Dixie National Forest in Utah. Het ligt op een aantal kilometers van de Boulder Mountain. De accommodaties bieden een eigen restaurant en een panoramisch uitzicht op het bos. We overnachten hier in een gezamenlijke ruimte. 

 •  

  Moab campsite - Moab

  De campsite ligt aan de hoofdstraat van Moab, waar je leuke winkels en restaurants kunt vinden. Deze campsite is voorzien van een kampwinkel, gebouwen met gedeeld sanitair en douches en een zwembad.

 •  

  Monument Valley campsite - Monument Valley

  Op de campsite in Monument Valley ben je omgeven door donker bruin en rood gesteente en zand. We overnachten hier in de Valley. Er zijn weinig tot geen faciliteiten aanwezig. 

 •  

  Grand Canyon campsite - Grand Canyon

  Tijdens de overnachtingen in Grand Canyon National Park kampeer je in het nationale park zelf. De campsite is gelegen tussen de bomen en met wat geluk komt er een hert langs. Op de campsite zijn er gebouwen met toiletten en douches. Ook zijn er mogelijkheden om je kleding te wassen. Dichtbij de campsite gaan er shuttle bussen van het nationale park die je naar de verschillende punten in het park brengen.

 •  

  Custom Hotel - Los Angeles

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad
  Dit moderne boutique hotel heeft een prachtig uitzicht op de stad en de de oceaan. Het hotel heeft tevens een buitenzwembad, een zonnedenk en 2 fitnessruimtes. Veel kamers bieden een mooi uitzicht en er is gratis WiFi beschikbaar.

Accommodatie algemeen

Dit is een afwisselende hotel- en kampeerreis. Het kamperen (11 nachten) wordt afgewisseld met overnachtingen in hotels (8 nachten) in de steden Los Angeles, Las Vegas, San Francisco. Nabij Capitol Reef slapen we op een Amerikaanse ranch. 

Wij verzorgen alle kampeerspullen, inclusief een luchtbed. Je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. Indien je graag comfortabel ligt en je beschikt over een matje, neem deze dan zeker mee. Tevens nemen we een goede kampkeuken mee en zal iedereen helpen met het eten voorbereiden en klaar zetten.

Op een enkele uitzondering na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor het laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald. Houd er rekening mee dat sommige campings en de faciliteiten eenvoudig zijn. In sommige regio's is het aanbod van campings zeer beperkt, soms is er zelfs maar 1 camping beschikbaar waardoor we geen andere keus hebben dan te verblijven op een eenvoudige camping.

Als je nog nooit eerder hebt gekampeerd, geen probleem. De tenten zijn gemakkelijk op te zetten en de reisbegeleiders geven de eerste kampeerovernachting een goede instructie.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 500,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van kleine busjes met trailer. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering. De maximale groepsgroote per busje is 14 personen, waarvan 13 passagiers en 1 chauffeur, tevens reisbegeleider.

Familiereis Verenigde Staten - Kampeerreis

Cowboys en indianen

image
22 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.