< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 23 beoordelingen
  • 9 03-08-19

    Jantien

    Prachtige fietsreis. Goede balans tussen cultuur en natuur. Voldoende mogelijkheden om lange en korte tochten af te wisselen. Aanrader.

  • 7 03-08-19

    Sonja

    Veelal glooiend fietsen af en toe een pittige klim en een paar keer een mooie lange klim. Bij Macon en Matour verschijnen de wijnvelden, Het verblijf van 2 of 3 dagen op dezelfde camping maakt de reis geschikt voor alle niveaus

  • 10 03-08-19

    Peter

    Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed aan een Cycle Tour en ik vond het zo leuk ( concept) dat het jammer was dat ik deze vorm van een fietsregio’s niet eerder heb ontdekt!

  • 9 03-08-19

    Willemijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-19

    Anke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-19

    Ditte

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-19

    Lidie

    Fijn de organisatie, van keuken tot en met het veldje voor de tenten. Leuke groep die levensgenieters. Levensgenieters betekent toch ook wel dat je goed getraind moet zijn. Maar je kunt kiezen voor de korte routes en dat lost veel op en je hoeft je natuurlijk niet te vergelijken met de echte wielrenners. Verder blijken deze wielrenners ook nog belangstelling te hebben voor yoga, zingen en tennis. Dit werd aangeboden door groepsleden. Hiervoor was allemaal ruimte.

  • 8 03-08-19

    Marcus

    Prima routes, goede campings en begeleiding

  • 9 03-08-19

    Frits

    Beste mensen, Dit was mijn eerste ervaring met een reis in Bourgogne, prachtig, heerlijke omgeving, hele fijne en meelevende groep (toeval?). 15 dagen hele mooie tochten gereden, ervaring opgedaan, gepraat, heerlijk eten (prima kok), fijne begeleiding, prettige reisgenoten. Kortom lof !! (Maar ik ben geen busreiziger, en ook nog vertraging, dat is jammer. Maar dat los van de 15 dagen fietsen.) gr. Frits

  • 8 03-08-19

    Jack

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-08-19

    Jurriaan

    Mooi gevarieerd landschap, routes niet te lang wel voldoende uitdaging met zo nu en dan korte felle klimmetjes. Voldoende tijd om kastelen, kerken, parken & arboretum te bezoeken. Goede campings beste Matour (ligging tussen bergen, tennis, ruim zwembad), minste Dompierre (vakken tussen heggen, geen uitzicht, gezinscamping voor kleine kinderen(.

  • 8 03-08-19

    Paul

    Met de juiste instelling van geven en nemen was het een zeer aangename reis. Belangrijk is de groepsattitude; en die was geweldig leuk. De leeftijden sloten redelijk bij elkaar aan. Voor ieder wat wils.

  • 9 03-08-19

    Ellen

    Een zeer gevarieerd aanbod in routes, van kort, middenlang en lang. Prachtige omgeving, meer dan de moeite waard. Sommige campings niet echt geschikt voor fietskampeerders (familie-camping bijvoorbeeld...) en soms te weinig ruimte die beschikbaar was voor 24 tentjes. Jammer dat soms op campingkosten beknibbeld moet worden..., ik zou dat niet meer invoeren.... De reisbegeleiding was prima, Jaap en Frans hebben het uitstekend gedaan, maar dat was ook mede door de geweldig goede samenstelling van de groep die een hele hechte chemie had. Mooi... Wellicht meer aandacht ook voor het zelfstandig rijden, en niet met de bus vervoeren. Ik ga bij voorkeur nooit meer met de bus nu ik zelfstandig, met andere medefietser naar de startplaats ben gereden. Scheelt een hoop tijd én kosten... Graag niet meer pdf ter print aanbieden als de route uitgeprint en wel op de startcamping wordt aangeboden..., scheelt hoop papier en inkt. GPX bestanden zijn prima om mee te werken, dat wel.

  • 7 06-07-19

    Henk

    Mooie fietsreis door de Bourgonge.

  • 9 06-07-19

    Laura

    Geweldige begeleiding en kokkin, goede en meestal mooie campings, mooie fietstochten, mooi weer en een hele leuke groep. Kortom topvakantie

  • 8 06-07-19

    Willem

    Uitstekende fietsreis met leuke mensen en begeleiders

  • 9 06-07-19

    Astrid

    Prima georganiseerde reis. Heb een all- inclusive reis ervaren, mede door een super kok. We kregen elke dag een vers 3- gangen diner voorgezet. Leuke campings en prachtig uitgezette fietsroutes. Zeker volgend jaar weer

  • 8 06-07-19

    Willemina

    Goede campings waar overal ook zwemgelegenheid was. Meerdere keuzes aan routes. Minder was dat de 2de dubbele rustdag in een klein dorp was waardoor buiten fietsen weinig echt andere activiteiten mogelijk waren

  • 7 06-07-19

    Ilona

    De reis gaat door een glooiend (ietwat eentonig) landschap met genoeg terrasjes om te pauzeren. Weinig zware klimpartijen. De campings waren goed en de begeleiding heel goed, Mirjam kan toveren met toetjes en Paul had elke morgen een interessant praatje over de omgeving.

  • 8 06-07-19

    Annelies

    Heerlijke vakantie gehad in Bourgondië . Mooi fietsgebied en prima campings.

Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië

Wijngaarden en uitzichten

image
15 dagen vanaf € 729
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.