< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 120 beoordelingen
  • 8 28-09-19

    Aad

    Goed voorbereid, en zeer vakkundige en enthousiaste reisbegeleidster. Goede hotels, goede chauffeur

  • 9 28-09-19

    Paul

    Aanbevelingswaardige trip : professionele begeleiding, schitterende monumenten, op het einde een fraaie bergtocht, meestal lekker eten. Minpunt : de yourt-ervaring, niet aan mij besteed.

  • 10 28-09-19

    Leni

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-09-19

    Carolien

    Het was een prachtige reis. Zeer goed en zorgzaam begeleid door Eveline Bleeker.

  • 9 28-09-19

    Tineke

    Prachtige afwisselende reis, waarbij alles zonder mankementen verlopen is.Was weer echt Sawadee, prima reisbegeleidster en hotels.

  • 9 28-09-19

    Marjo

    Eerste groepsreis weer na 15 jaar, geweldige ervaring in een prachtig land met vriendelijke mensen die graag contact willen maken.

  • 8 28-09-19

    Ed

    Het was een bijzonder afwisselende en interesante reis. Gidsen die ingehuurd waren wisten al mijn vragen te beantwoorden.

  • 8 28-09-19

    Carine

    Een prachtige reis ,goede groep en reisleidster, veel variatie cultuur, natuur en kennismaking met de bevolking.

  • 9 28-09-19

    Ingrid

    Mooie reis,korte reisdagen,langer op 1 plek met bezienswaardigheden.

  • 9 28-09-19

    Anneke

    Wat een super leuk land! Schoon, lieve mensen, lekker geen en prachtige architectuur! Geweldige reisbegeleider, ik kijk terug op een mooie vakantie!

  • 8 28-09-19

    Margrietha

    Prachtige reis

  • 10 28-09-19

    Reiziger

    goed georganiseerd, een meer dan uitstekende reisbegeleidster is Evelien. Ik kende haar al van een vorige reis en hoop een vlg keer dat zij de trip weer begeleidt.

  • 8 14-09-19

    Mirjam

    Onze Oezbeekse reisbegeleider was prima . Hij was enthousiast. Deed op de ‘vrije dagen’ lange rondleidingen. Het enige was dat hij geen koffiepauze hield en de lunch pas om 14.00/14.30 plaats vond. Trouwens ook bij de (lange) busreizen werd pas laat geluncht . We vinden de reis fantastisch op de laatste dag in Tasjkent na. De excursie naar de bergen voldeed niet aan onze verwachtingen.

  • 7 14-09-19

    Joanda

    mooie korte reis langs een aantal hoogtepunten van de zijderoute. Oezbekistan is nog niet heel toeristisch; niet te druk en de prijzen zijn laag (uit eten kost bijna niets)

  • 8 14-09-19

    Yolande

    De steden zijn prachtig. De natuur iets minder : meeste is woestijnsteppe; de bergen in Chimgan zijn wel de moeite om zien

  • 10 14-09-19

    Henk

    Goed geregeld, interessant land

  • 7 14-09-19

    Marja

    Mooi reis met een bezoek aan de steden van de zijderoute. Mede dankzij de prima plaatselijke gids Shokhrkh

  • 8 14-09-19

    Aafke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-09-19

    Lex

    Het was conform mijn verwachtingen. Ik heb al menig reis gemaakt waar het niet zo schoon was, maar dat viel met nu juist positief op.

  • 10 11-05-19

    Marie-José

    Enthousiaste reisleidster, goede hotels, fijn programma, leuke kleine groep, veel gezien!

Groepsrondreis Oezbekistan

Het hart van de zijderoute

image
14 dagen vanaf € 1.629
Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.