Accommodaties van de Groepsrondreis Bosnië & Herzegovina
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Kapetanovina - Mostar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt in het oude gedeelte van Mostar, vlakbij de Stari Most brug en de oude bazaar. De modern ingerichte kamers beschikken over airconditioning en een eigen badkamer. Gratis WiFi is aanwezig in het gehele hotel. Er zijn meerdere restaurantjes in de buurt, onder andere plekken waar je de Bosnische keuken kunt uitproberen. 

 •  

  Hotel Almira - Mostar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit kleinschalige hotel ligt in het UNESCO-gedeelte van Mostar. In alle kamers zijn airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer aanwezig. Bij het hotel zit ook een restaurant, waar je zowel traditionele, Bosnische als internationale gerechten kunt bestellen.

 •  

  Hotel Hajducke Vrleti - Blidinje Natuur Park

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Vanaf dit hotel heb je een mooi uitzicht op de omliggende bergen van het Blidinje Natuur Park. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en een eigen badkamer. Doordat het hotel zich in het park bevindt, hebben we extra veel tijd om te wandelen. Bij het hotel is een restaurant aanwezig, waar naast Bosnische ook andere gerechten geserveerd worden.

 •  

  Hotel Astra - Sarajevo

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel bevindt zich in het centrum van Sarajevo, vlakbij de oude wijk Bascarsija. Er zijn meerdere bezienswaardigheden op loopafstand, zoals het Vjecna vatra oorlogsmonument en meerdere kathedralen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Er zit een Bosnisch restaurant bij het hotel, maar mocht je behoefte hebben aan iets anders, dan zijn er nog genoeg eetgelegenheden in de buurt.

 •  

  Guesthouse Letnja Basta - Lukomir

  • image image
   wifi
  • image image
   gedeelde badkamer

  Deze accommodatie is gelegen in een schattig dorpje te midden van de bergen. De kamers zijn simpel ingericht en er is gratis WiFi aanwezig. De zitkamer en badkamer zijn gedeeld. In de tuin kun je genieten van de frisse berglucht en de mooie omgeving. 


 •  

  Guesthouse Umoljani - Umoljani

  • image image
   wifi
  • image image
   gedeelde badkamer

  Deze accommodatie ligt in Umoljani en wordt omringd door bergen. De kamers zijn eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een restaurant en een gemeenschappelijke lounge. Door het gehele gebouw is gratis WiFi aanwezig. Doordat er zo weinig lichtvervuiling is, kun je hier 's avonds prachtig naar de sterren kijken. 

  Het kan voorkomen dat je een kamer deelt met meerdere groepsgenoten.

 •  

  Hotel Mladost - Tjentiste (Sutjeska NP)

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Mladost ligt in het Sutjeska nationaal park, waardoor het een mooi uitzicht biedt op de omringende bergen en omgeving. Tevens ligt het op loopafstand van het Tjentiste oorlogsmonument. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en een eigen badkamer. Bij het hotel is een restaurant en bar aanwezig. 


 •  

  Hotel Platani - Trebinje

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Plantani ligt op loopafstand van het centrum van Trebinje. Het hotel is een mooi gerestaureerd gebouw en de kamers hebben een moderne uitstraling. Het hotel beschikt over een restaurant waar ze traditionele lokale gerechten, maar ook internationale gerechten serveren. De kamers hebben een eigen badkamer, air-conditioning, tv en gratis WiFi.

Accommodatie algemeen

Gedurende deze reis overnachten we in diverse soorten accommodaties. Eén nacht kan het voorkomen dat je in een zaal met meerdere bedden slaapt. De rest van de nachten deel je je kamer met één iemand van de groep van hetzelfde geslacht. Voor 6 nachten kun je een éénpersoonskamer aanvragen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan verzoeken we je vriendelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

De éénpersoonskamertoeslag geldt voor alle nachten behalve nacht 5.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een (mini)bus afhankelijk van het aantal deelnemers. Zo kunnen we stoppen wanneer dat het beste uit komt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van de eerste accommodatie waar je overnacht.

Groepsrondreis Bosnië & Herzegovina

Niet boekbaar

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.