< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Mexico Hoogtepunten

Zeg hola tegen Yucatan

Waarom deze reis?

 • Bekijk de mooiste Mayaruïnes van Mexico (Yucatan)
 • Bezoek aan indianendorpjes bij San Cristóbal de las Casas
 • Heerlijk ontspannen afsluiten aan het strand van Playa del Carmen
 • Kans op het zien van grote aantallen flamingo's in Celestún National Park
 • Boottocht naar de Sumidero Kloof, de Grand Canyon van Mexico

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Mexico

Route 16 daagse groepsrondreis Mexico Hoogtepunten

Een bijzondere reis door het voormalige rijk van de Maya's is even fascinerend als afwisselend. Tijdens deze rondreis bezoek je allerlei prachtige ruïnes in Mexico en maak je kennis met de afstammelingen van de Maya's. Ontmoet de vriendelijke bevolking die op kleurrijke markten hun waren verkopen en bezoek allerlei leuke dorpjes met sfeervolle pleinen en lekkere eetkraampjes. In Playa del Carmen kun je tenslotte heerlijk ontspannen terwijl je met een margarita op het strand ligt.

Zeg hola tegen Yucatan

Een zeer gevarieerde reis waarbij Mayaruïnes, koloniale steden, lekker eten, kleurrijke bevolking, en witte stranden centraal staan.Je overnacht in sfeervolle hotels.Tijdens deze reis hebben wij een comfortabele bus tot onze beschikking.

Koloniale steden en indianendorpjes in Mexico

De koloniale steden Mérida, Campèche en San Cristóbal de las Casas zijn bezaaid met koloniale gebouwen, kerken en kloosters. Je kunt hier lekker rondstruinen, winkelen of vanaf een terrasje het dagelijks leven aan je voorbij laten gaan. In San Juan Chamula en Zinancatan leven de Mexicanen nog volgens eeuwenoude tradities.

Wereldberoemde ruïnes

Tijdens deze reis breng je een bezoek aan de meest bekende ruïnes van het land. Je ziet onder andere Chichen Itza, Palenque en Uxmal. Maar ook onbekendere archeologische opgravingen zoals Ek Balam.

Honderden roze flamingo's en de Grand Canyon van Mexico

Ook natuur komt tijdens deze reis volop aan bod. Zo bezoeken we het Nationale Park van Celestún waar je een grote kans hebt om een groot aantal flamingo's te spotten. Dit levert fantastische plaatjes op voor het thuisfront. Ook maken we een mooie boottocht door de Sumidero kloof, ook wel de Grand Canyon van Mexico genoemd.

Ontspannen afsluiten in Playa del Carmen

We sluiten deze bijzondere reis af in Playa del Carmen waar je lekker op het strand kunt liggen of al snorkelend de wondere onderwaterwereld kunt ontdekken. Playa del Carmen zit vol terrasjes, restaurantjes en leuke winkeltjes. Kortom een heerlijke afsluiter. Je kunt er zelfs voor kiezen om hier je reis met een paar dagen te verlengen.

Zonnewende - Chichen Itza

De Piramide van Kukulcán in Chichen Itza is waarschijnlijk het bekendste bouwwerk van Mexico en werd hier rondom de 9e eeuw door de Maya's neergezet. De tempel is wereldberoemd om een verschijnsel dat twee keer per jaar plaatsvindt. Dan vallen de schaduwen zo langs de trappen, dat ze op een kruipende slang lijken. De kans is groot dat je tijdens de Mexico Hoogtepuntenreis met vertrek op 18 maart 2013 getuige bent van dit magische spektakel. Voor een voorproefje kijk je alvast op

Groepsrondreis Mexico Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.