< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.4 24 beoordelingen
  • 10 18-12-19

    Cees

    Quark weer perfect. Sawadee-bijdrage was ook prima.

  • 10 18-12-19

    Tineke

    Het was een droomreis om nooit te vergeten. De beelden die ik daar opgedaan heb zullen altijd in mijn hoofd blijven.Onvoorstelbaar en het zijn op die plekken was uniek en ik was dankbaar om dit ervaren te hebben. De natuur was overweldigend.

  • 9 12-11-18

    Marrit

    Geweldige natuur en de organisatie liep geolied.

  • 10 23-01-18

    Henny

    Een fantastische reis met onderweg zeven verschillende soorten pinquïns, duizenden pelsrobben, albatrossen en stormvogels, en vooral veel walvissen. En dat in onvergetelijke landschappen met veel sneeuw en ijs. Aan boord lezingen van natuurexperts en uitstekende maaltijden. Het extra geld voor een bezoek aan de Falkland Eilanden en South Georgia is het dubbel en dwars waard, want alleen daar vind je de prachtige Koningspinquïns - en in enorme aantallen. HennyB

  • 10 13-11-16

    Anne

    Antarctica is fantastisch. Natuur, dieren etc. Ook het weer zat erg mee, zelfs geen storm.

  • 9 13-11-16

    Joost

    Geweldige ervaring, verblijf op het schip was bovendien heel comfortabel.

  • 9 13-11-16

    Ilona

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 11-12-15

    Aad

    Het was een belevenis om in een wereld van sneeuw en ijs rond te reizen over de zuidelijkste oceaan en vaak een landing of een zodiac cruise te maken op stranden met heel veel pinguins en pelsrobben en zeeolfanten.

  • 10 11-12-15

    Gemma

    Onbeschrijflijk geweldige rondreis.

  • 8 25-01-15

    Aad

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-11-13

    Chrisje

    Magisch en onovertroffen.

  • 10 21-11-13

    Luc

    Wij reizen al 37 jaar, waarvan 15 jaar met Sawadee. Wij hebben het geluk gehad heel veel van onze prachtige aardkloot te mogen bezoeken in al die jaren, meer dan honderd landen hebben we mogen ervaren, het ene al boeiender of mooier dan het andere, zodat men zou kunnen gaan denken, kan dit nog overtroffen worden ? Het antwoord : JA! De 'Falkland, South Georgia & Antarctica' reis doet dat, en met één woord zeg je alles 'magisch'.

  • 10 24-12-12

    Ria

    Geweldig!!

  • 9 24-12-12

    Leen

    heel goed

  • 9 27-12-10

    Aaron

    Deze reis is echt onbeschrijfelijk! De mooiste foto's en de prachtigste verhalen kunnen niet overbrengen hoe het is om deze reis te maken. De natuur is prachtig, de dieren zijn bijzonder en nieuwsgierig en de crew zeer enthousiasmerend. Al met al een reis die je moet maken!

  • 8 20-12-10

    Nicolette

    Een geweldige ervaring, ruige zeeen, fantastische landschappen mede door het 24-uurslicht en heel bijzondere dieren. Ik heb een schat aan ervaringen en heel veel foto's mee naar huis genomen om na te genieten.

  • 10 12-12-10

    Lies

    Geweldig!

  • 9 20-02-10

    Margreet

    Een geweldige reis. Indrukwekkend. Prachtige natuur en de pinguins zijn echt geweldig. Organisatie ernaar toe was goed geregeld. De reis zelf waren alleen maar hoogtepunten. De zeedagen vielen mee. Overige dagen altijd 2 keer per dag van boord voor landingen en cruises.

  • 10 13-01-10

    Inge

    Van begin tot eind prima geregeld. Op de boot is geen kledingcode, neem dus niet te veel mee. Zeeziektepillen hebben ze klaarliggen. Ook een goede reis voor alleengaanden die een hut willen delen, wordt echt veel gedaan. Met eten schuift iedereen gewoon aan, geen punt.

  • 8 17-12-09

    Clementine

    Een fantastische reis, heb met volle teugen genoten, niet goed na te vertellen, je moet het meemaken.

Groepsrondreis Antarctica, Falklands en South Georgia

Koningspinguïns zover het oog reikt

Pinguïn, Antarctica, Falklands en South Georgia
24 dagen vanaf € 21.049 € 19.049
Naar boven