Beoordelingen over de Groepsrondreis Groenland Expeditie
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 6 beoordelingen
 • 9 26-08-19

  Meindert

  De reis naar Groenland was geweldig. De totale ervaring van kamperen in de wildernis onbeschrijfelijk. De gids José Arco was ook in een woord geweldig. Een ervaren survival gids die veel vertelde en zijn best deed om dit een geweldige ervaring te maken.

 • 10 26-08-19

  Jos

  mijn reis naar Groenland was geweldig, gids was geweldig, heel veel kennis die hij graag deelde, hele leuke groep, die altijd voor elkaar klaar stond. Goed verzorgt, prachtige natuur, een geweldige ervaring.

 • 8 26-08-19

  Petra

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-08-19

  Andrea

  De reis naar Groenland was echt waanzinnig! Een ware expeditie, wat ik op voorhand niet zo duidelijk uit de omschrijving had gehaald. Het was écht back to basic; we waren volledig op onszelf aangewezen, een fantastische manier om de natuur te ervaren. Vooral de tocht naar de berghut was heftig: Op sommige stukken waren handen en voeten nodig. Maar het uitzicht en het noorderlicht maakten dat meer dan goed! Gids José was super; met al zijn expertise en enthousiasme heeft hij, samen met de groep, de reis onvergetelijk gemaakt!

 • 9 26-08-19

  Bianca

  Het was een hele mooie reis die je echt terug brengt naar de rust en de natuur; alleen de groep waarmee je reist en geen luxe die je afleid. Het leven staat her echt even stil. De reis was misschien wat zwaarder dan uit de beschrijving was te halen (wandelen met gebruik van handen, voeten en kont), maar door de persoonlijke en goede begeleiding van onze gids konden we de reis goed volbrengen en zo nodig aanpassen aan ons kunnen van dat moment.

 • 9 26-08-19

  Hein

  Het was een zeer avontuurlijke reis. Fantastische omgevingen, uitdagende en verrassende landschappen. Mooie trackingen en zeker back tot basic. Ook de bezochte dorpjes waren bijzonder. Onze (expeditie)reisleider had erg veel kennis en heeft zijn best gedaan dit over te brengen.

Groepsrondreis Groenland Expeditie

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven