Ageeth

image

Woont in:

Nederland

Werkt voor Sawadee sinds:

2006

Talenkennis:

Nederlands, Engels
Al sinds 2006 zwerf ik als reisbegeleidster voor Sawadee over de hele wereld. Ik heb van mijn grote passie, reizen, mijn werk gemaakt. Alle continenten hebben hun eigen prachtige landen met interessante en vriendelijke bevolking. In Afrika zie je prachtige stammen als de Samburu, Maasai en Mursi en heel veel wilde dieren. Nog steeds kan ik intens genieten van grote kuddes olifanten. In Azië vind je geweldige natuur met veel mogelijkheden voor prachtige wandelingen en zoveel verschillende landen met allemaal hun eigen hoogtepunten. Ook Australië en Nieuw-Zeeland hebben mijn hart gestolen, met hun indrukwekkende natuur en afwisselende landschappen. Er zijn zoveel prachtige landen op onze aarde waar ik je graag mee naar toe neem. Reizen verveelt nooit; je maakt altijd weer verrassende situaties mee en ontmoet prachtige mensen. Lijkt dit je wat? Ga dan met me mee!

Onze reizigers over...

 • “Ageeth is een top reisbegeleider, zeer gedreven en enthousiast - Nieuw-Zeeland (2018)"
  Laura
 • “Wat heerlijk dat iemand plezier uitstraalt in het werk. En wat genoot ze als wij - de klanten - het naar onze zin hadden. Soms wat chaotisch, wat beslist niet nadelige was. - Nieuw-Zeeland (2018)"
  Piet
 • “Ageeth was een heel goede reisbegeleidster. Elke avond werden we duidelijk gebrieft over de volgende dag(en). Dankzij waren de auto's altijd voorzien met koekjes, snoep en flessen water. Haar idee van de busjes en kamers te rouleren is ook erg goed. Zo heb je meer contact met iedereen en vormen er minder kliekjes. Als je iets wou doen dat buiten het reisschema viel zocht ze altijd voor je uit of het mogelijk was en hoe je het best kon aanpakken. Heel vriendelijk in de omgang en altijd behulpzaam. - Uganda (2017)"
  Yameen

De reisagenda van Ageeth

Reisdatum Reis   Vlucht Opmerking Reissom (incl. vlucht)    
check   Volle reis
ma 03 feb /
zo 01 mrt
Volgeboekt
Groepsrondreis Nieuw-Zeeland Reis is vol
Sawadeal €100,- korting
Groepssamenstelling € 4.398,-
€ 4.298,-
check   Gegarandeerd vertrek
vr 17 jul /
zo 02 aug
Gegarandeerd Vertrek
Familiereis Kenia Comfort-Plus Nog 3 plaatsen beschikbaar * 17-daagse reis kinderkorting (t/m 11 jaar)*: € 200,- Groepssamenstelling
€ 3.449,-
2020

Reisverhalen van Ageeth

 • image

  Op avontuur door pure Afrikaanse wildernis

  Afrika, 05-12-17

  Toen ik 10 jaar geleden voor het eerst in Afrika landde, was ik meteen verliefd op het continent. En dat is in de loop van de tijd alleen maar meer geworden. Vooral Tanzania heeft mijn hart gestolen, de aardige mensen, de vele beesten, de landschappen de afwisseling! Op de Tanzania familiereis komen die allemaal flink aan bod, dus ieder jaar begeleid ik met veel plezier deze reizen. Het is geweldig om te zien dat de kinderen binnen een dag al allemaal vrienden en vriendinnen zijn, daardoor hebben de ouders ook lekker echt vakantie!De eerste nacht kamperen in Tarangire, het geluid van de olifanten als je in je tent ligt, of de roepende hyena's, voor de kinderen is dat altijd best spannend. Maar het is geweldig om midden in de natuur de beesten te ervaren, 's morgens vroeg op pad om de olifanten, zebra's en vele antilopen te spotten. En als we geluk hebben natuurlijk leeuwen! 's Avonds gezellig bij het kampvuur met een drankje en het diner gekookt door onze eigen kok. Dan komen meestal de stoere verhalen wel los en wordt er heel wat af gelachen.Daarnaast ook bezoek aan de stammen van Tanzania, de Hadzabe waar we mee op jacht gaan met pijl en boog en de Datoga aan het meer Eyasi, en natuurlijk de Masaii met hun vee. De vele excursies maken deze reis tot één groot hoogtepunt. Zo is het fietsen tussen de zebra's en giraffen naar lake Manyara altijd weer een feest. Daarna een lekkere traditionele lunch door de moeders van Mto Wa Mbu gekookt. Na twee nachten kamperen is het weer lekker om onder de douche te kunnen staan in een lekkere lodge. Dat maakt deze reis ook zo leuk, de afwisseling van alles.En natuurlijk de Kilimanjaro zien, aan de voet van deze berg bezoeken we de koffieboeren, die ons alles vertellen, van de koffieboon tot het kopje koffie.Dan aan het eind lekker naar Zanzibar, en het was hier waar ik vorig jaar jarig was, en alle ouders 's morgens om 6 uur met een ontbijtje stonden te zingen, bij de deur van het huisje van mijn buurman!Mee met de Safari Blue een traditionele boot en proberen dolfijnen te zien en natuurlijk snorkelen en zwemmen, dan heerlijk lunchen op een spierwit strand, dit alles maakt Tanzania en Zanzibar tot een geweldige bestemming.

 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!