De Sawadee Reisbegeleiding

Onze Sawadee reisbegeleiders nemen je graag mee op avontuur. Je reisbegeleider zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, beantwoord graag je vragen en geeft je tips over leuke excursies en restaurantjes. Veel van onze reisbegeleiders zijn gedurende langere tijd in het buitenland. Dit betekent dat hij of zij je in de meeste gevallen bij aankomst op het vliegveld van je reisbestemming staat op te wachten.

Onze reisbegeleiders krijgen een gemiddeld cijfer van een 8,3

Deskundige reisbegeleiding 

Onze reisbegeleiders zijn professioneel en gepassioneerd. Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie en vrijwel alle reisbegeleiders hebben een intensieve, door Sawadee ontwikkelde, meerdaagse training gevolgd. Je reisbegeleider zorgt ervoor dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt en is het eerste aanspreekpunt in het geval van calamiteiten. Onze reisbegeleiders beantwoorden graag je vragen, maar zij zijn geen wandelende reisgids. Wie veel wil weten over een land adviseren we dan ook om zelf een goede reisgids mee te nemen. Mocht er tijdens je reis iets niet naar wens verlopen, schroom dan niet om je reisbegeleider hierover te informeren. Hij/zij kijkt graag met je mee naar een oplossing.

"De training is super interessant en nuttig. Ik volgde 'm in 2018, en nog altijd is het de basis voor mijn reisbegeleiding van vandaag!" Eén van Sawadees reisbegeleiders.

Lokale reisbegeleiders

Ook onze lokale Engelssprekende reisbegeleiders hebben veel ervaring en een intensieve training achter de rug. Lokale reisbegeleiders spreken de taal van het land en kunnen veel vertellen over hun cultuur en tradities. Met zeer veel kennis en enthousiasme leiden lokale reisbegeleiders onze groepen door hun land. Met regelmaat ontstaan er mooie vriendschappen tussen onze klanten en lokale reisbegeleiders!

"Mostly I enjoyed learning about the Dutch history, culture and mentality. It helps me understand better what Dutch clients and Sawadee expect and need from me to make it a great trip!" Eén van Sawadees lokale reisbegeleiders.

Ben je benieuwd naar onze reisbegeleiders?

Bekijk alle reisbegeleiders
Naar boven