< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,7
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,6
8.6 36 beoordelingen
 • 8 24-12-17

  Robbert Van Engelen

  Het was een fantastische reis al zijn er nog wel wat verbeter punten.

 • 8 04-08-17

  Paul Nijman

  Schitterende rondreis waarbij je iedere keer weer verrast wordt. Zowel door de natuur, dieren, mensen en zeker ook door de top accommodaties. De afwisseling van een week safari en een week zanzibar is een goede keus.

 • 10 04-08-17

  Evelien Bos

  Wat een fantastische reis! Wat een prachtig land. Veel gezien en hele vriendelijke bevolking.

 • 10 04-08-17

  Rob Van Dijk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-17

  Laura Van De Weem

  Luxe reis, uitgevoerd onder begeleiding van kundige reisleiding.

 • 9 04-08-17

  Een fantastisch mooie reis met een perfecte mix van wildlife, cultuur en strand! Alles was goed geregeld, de jeeps en chauffeurs zorgden voor geweldige gamedrives.

 • 9 04-08-17

  Helena Nelissen

  We hebben erg genoten, prachtige safaritochten met uitstekende chauffeurs/gidsen waardoor we veel wild hebben kunnen spotten, schitterende lodges op droomlocaties en veel afwisseling. De eerste week hadden we een uitstekende reisbegeleider die voor iedereen aandacht had. Kortom een fantastische reis.

 • 9 04-08-17

  Sandra Moeliker

  Fantastische reis. Goede mix van eerste week safari en veel indrukken en de tweede week relaxen aan op het strand van zanzibar. Mooie resorts. Helaas resort op zanzibar na boeking veranderd waardoor 15 KM van paje af.

 • 8 17-07-17

  Annemieke Douwes

  Tijdens de safari was alles goed geregeld. Op Zanzibar hebben we twee andere accomodaties gekregen waarvan wij niet op de hoogte waren gesteld.

 • 9 15-10-16

  Marie-Louise Hensen

  De reis was fantastisch tijdens de safari een goede reisbegeleiding en een ranger met 36 jaar ervaring en dat was te merken.De lodges waren geweldig vooral het katikati kamp dat ons een echt safari gevoel gaf. Even een tip de laatste pin mogelijkheid op Zanzibar is Stone Town!!

 • 9 15-10-16

  Martin Van Klaveren

  Volledig waargemaakt zoals het op de website is beschreven. Uiteraard geluk gehad met zowel een uitstekende driver en een gids die beiden eagle-eyes hadden. Ontzettend veel wild gespot.

 • 9 15-10-16

  Bettie Van Dommelen

  Mooie reis door verschillende natuurparken. Alles perfect geregeld.

 • 9 15-10-16

  Wil Bosmans

  Een goed geregelde reis met de juiste balans adventure en chill. De gids (Maulidi) en chauffeur (Edward) waren zeer professionele mensen. De lodges voldeden aan onze verwachtingen. De game drives werden in een rustig tempo gedaan.

 • 8 10-09-16

  Lies Leferink

  De reis was een fantastische belevenis. Alles was prima georganiseerd en elke dag was alles en iedereen keurig op tijd.

 • 9 10-09-16

  Femke Donckers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-09-16

  An Vermeulen

  De reis is me heel goed bevallen voor de eerste keer alleen met een groepsreis op vakantie. Het was een hele leuke groep met alle leeftijden. We hebben veel gezien en plezier gemaakt. De reisbegeleider Rein heeft ook goed uitleg gegeven en is een aangename persoon om mee de vakantie te beleven.

 • 10 10-09-16

  Wilma Kramer

  Een machtig mooie reis in 16 dagen waarin wildlife en ontspanning aan een prachtig strand in goede overeenkomst zijn. Niet te kort en niet te lang en ruimte om na al dat moois en actieve wildspotten na te kunnen genieten in alle rust op een hagelwit strand met prachtig huisje uitkijkend over zee. Het kan niet mooier!!!!!

 • 8 10-09-16

  Judith Van Loon

  Eerste week safari was top geregeld incl de reisbegeleider Rein. Week 2 op Zanzibar was ok maar veel van onze groep hadden verwacht dat er meer zelf op uit kon worden getrokken bijv naar restaurantjes, winkeltjes, maar dat is erg tegengevallen

 • 8 10-09-16

  Bianca Boekxstaens

  Mijn reis was fantastisch. Een goede opbouw van eerst safari en dan chill op het strand. Tanzania heeft een geweldig mooie natuur en hartelijke warme mensen. We hadden een fantastische gids (Rein) die heel veel uitleg en bijkomende info gaf en dat ook deed op een leuke en humorvolle manier :-) En dat maakte dat we een leuke en best wel hechte groep werden, wat een groepsreis natuurlijk nodig heeft!!! Ik ben slechts 16 dagen weggeweest maar heb het gevoel van vier weken op reis te zijn geweest. SUPER!

 • 8 10-09-16

  Klaas Lantema

  De reis was goed georganiseerd en een perfecte reisleider. Alleen het hotel in Stonetown liet te wensen over en het resort op Zanzibar was ook niet je van het. De ligging hiervan was perfect maar het sanitair en ontbijt was een duidelijke min.

Rondreis Tanzania en Zanzibar Chill & Adventure

Zee van dieren, strand van Zanzibar

image
16 dagen vanaf € 3.698
Naar boven
 

De leukste Zuid-Afrika blogs & video’s
Woeste bergen, wilde kusten en stille baaien…

Overweeg je een reis naar Zuid-Afrika? Videoreporter Sem ging in met ons mee en legde zijn reis vast in een aantal mooie video’s.