< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 44 beoordelingen
 • 9 13-10-18

  Gonzalo Albers

  Geweldige reis, prima combinatie van safari en strand. De parken in Tanzania zijn super. Accomodaties tijdens safari fenomenaal en ook het verblijf op Zanzibar was meer dan acceptabel. Inderdaad eenvoudig maar relatief ruime en zeer schone kamers pal bij strand en allerhande leuke eetgelegenheden. Locale gids ook prima dus kennelijk heeft men geluisterd naar klachten uit verleden.

 • 7 13-10-18

  Lisanne Snoek

  De safaridagen waren geweldig. Prachtig landschap en indrukwekkend om de dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. De gids en de chauffeurs van de safaridagen waren erg behulpzaam en spraken goed engels. Wij vonden Zanzibar minder leuk.

 • 03-09-18

  Sawadee

  Amaan Bungalows op Zanzibar heeft op ons verzoek de accommodatie opgeknapt en de service verbeterd.

 • 8 21-07-18

  Eric Brouwer

  De reis was top! De (klanten)service een zware onvoldoende!

 • 7 21-07-18

  Kyra Frisch

  Het was een leuke reis. Wel wat vol qua programma. Vooral in het begin. Ik had in Tanzania wel een keer zelf door een dorpje of stadje willen lopen. De eerste dag was heel slecht geregeld. Er was afgesproken naar de lodge te gaan maar toen was er ineens een semi verplichte stop van een hele dag in een dorp met suffe rondleiding langs toeristische winkels. Verblijf in Nungwi op Zanzibar was qua locatie en accommodatie niet in lijn met rest van de reis (echt vreselijk) Jambiani (of Paje) paste beter en was prachtig.

 • 8 24-12-17

  Karin Bauritius

  De week safari was geweldig! Hele mooie lodges, prima reisbegeleiding, prachtige natuur en veel dieren gezien. De tweede week in Zanzibar was minder goed. Accommodaties lieten te wensen over, de reisleider van de eerste week ging niet mee en de lokale reisleider probeerde meer aan ons te verdienen dan ons te helpen. Ook was het programma op het laatste moment gewijzigd, waardoor we in stonetown eindigden, dat was niet fijn. Beter is om het safarideel te verlengen met een aantal nachten en Zanzibar te verkorten met een betere accommodatie en geen stown town. De eerste week krijgt van mij een 10, de tweede een 5.

 • 7 24-12-17

  Martin Haex

  Safari was super goed, hotel op Zanzibar was slecht en te lang. Aanspreekpunt in Stonetown was niet vriendelijk, wilde extra geld voor bagage ect. Glad mannetje onbetrouwbaar en slechte boot geregeld bij excursie Blue Lagoon ook slechte snorkelplek. De gids voor de stadstour en specerijen excursie was goed.

 • 8 24-12-17

  René Camper

  De safari was echt top!! Mooie lodges, leuke reisbegeleidster, mooie safariauto’s en een hele leuke chauffeur. Cristal resort viel een beetje tegen. Ze konden de 2 groepen van sawadee niet aan bij het ontbijt, waardoor er steeds veel op was van het ontbijt en duurde lang voordat het werd bij gevult. De lodge viel tegen in tegen stelling tot de lodges bij de safari.

 • 8 24-12-17

  Robbert Van Engelen

  Het was een fantastische reis al zijn er nog wel wat verbeter punten.

 • 8 04-08-17

  Paul Nijman

  Schitterende rondreis waarbij je iedere keer weer verrast wordt. Zowel door de natuur, dieren, mensen en zeker ook door de top accommodaties. De afwisseling van een week safari en een week zanzibar is een goede keus.

 • 10 04-08-17

  Evelien Bos

  Wat een fantastische reis! Wat een prachtig land. Veel gezien en hele vriendelijke bevolking.

 • 10 04-08-17

  Rob Van Dijk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-17

  Laura Van De Weem

  Luxe reis, uitgevoerd onder begeleiding van kundige reisleiding.

 • 9 04-08-17

  Anoniem

  Een fantastisch mooie reis met een perfecte mix van wildlife, cultuur en strand! Alles was goed geregeld, de jeeps en chauffeurs zorgden voor geweldige gamedrives.

 • 9 04-08-17

  Helena Nelissen

  We hebben erg genoten, prachtige safaritochten met uitstekende chauffeurs/gidsen waardoor we veel wild hebben kunnen spotten, schitterende lodges op droomlocaties en veel afwisseling. De eerste week hadden we een uitstekende reisbegeleider die voor iedereen aandacht had. Kortom een fantastische reis.

 • 9 04-08-17

  Sandra Moeliker

  Fantastische reis. Goede mix van eerste week safari en veel indrukken en de tweede week relaxen aan op het strand van zanzibar. Mooie resorts. Helaas resort op zanzibar na boeking veranderd waardoor 15 KM van paje af.

 • 8 17-07-17

  Annemieke Douwes

  Tijdens de safari was alles goed geregeld. Op Zanzibar hebben we twee andere accomodaties gekregen waarvan wij niet op de hoogte waren gesteld.

 • 9 15-10-16

  Marie-Louise Hensen

  De reis was fantastisch tijdens de safari een goede reisbegeleiding en een ranger met 36 jaar ervaring en dat was te merken.De lodges waren geweldig vooral het katikati kamp dat ons een echt safari gevoel gaf. Even een tip de laatste pin mogelijkheid op Zanzibar is Stone Town!!

 • 9 15-10-16

  Martin Van Klaveren

  Volledig waargemaakt zoals het op de website is beschreven. Uiteraard geluk gehad met zowel een uitstekende driver en een gids die beiden eagle-eyes hadden. Ontzettend veel wild gespot.

 • 9 15-10-16

  Bettie Van Dommelen

  Mooie reis door verschillende natuurparken. Alles perfect geregeld.

Rondreis Tanzania en Zanzibar Chill & Adventure

Zee van dieren, strand van Zanzibar

image
16 dagen vanaf € 3.898
Naar boven