< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,7
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,6
8.5 27 beoordelingen
  • 9 15-10-16

    Marie-Louise Hensen

    De reis was fantastisch tijdens de safari een goede reisbegeleiding en een ranger met 36 jaar ervaring en dat was te merken.De lodges waren geweldig vooral het katikati kamp dat ons een echt safari gevoel gaf. Even een tip de laatste pin mogelijkheid op Zanzibar is Stone Town!!

  • 9 15-10-16

    Martin Van Klaveren

    Volledig waargemaakt zoals het op de website is beschreven. Uiteraard geluk gehad met zowel een uitstekende driver en een gids die beiden eagle-eyes hadden. Ontzettend veel wild gespot.

  • 9 15-10-16

    Bettie Van Dommelen

    Mooie reis door verschillende natuurparken. Alles perfect geregeld.

  • 9 15-10-16

    Wil Bosmans

    Een goed geregelde reis met de juiste balans adventure en chill. De gids (Maulidi) en chauffeur (Edward) waren zeer professionele mensen. De lodges voldeden aan onze verwachtingen. De game drives werden in een rustig tempo gedaan.

  • 8 10-09-16

    Lies Leferink

    De reis was een fantastische belevenis. Alles was prima georganiseerd en elke dag was alles en iedereen keurig op tijd.

  • 9 10-09-16

    Femke Donckers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-09-16

    An Vermeulen

    De reis is me heel goed bevallen voor de eerste keer alleen met een groepsreis op vakantie. Het was een hele leuke groep met alle leeftijden. We hebben veel gezien en plezier gemaakt. De reisbegeleider Rein heeft ook goed uitleg gegeven en is een aangename persoon om mee de vakantie te beleven.

  • 10 10-09-16

    Wilma Kramer

    Een machtig mooie reis in 16 dagen waarin wildlife en ontspanning aan een prachtig strand in goede overeenkomst zijn. Niet te kort en niet te lang en ruimte om na al dat moois en actieve wildspotten na te kunnen genieten in alle rust op een hagelwit strand met prachtig huisje uitkijkend over zee. Het kan niet mooier!!!!!

  • 8 10-09-16

    Judith Van Loon

    Eerste week safari was top geregeld incl de reisbegeleider Rein. Week 2 op Zanzibar was ok maar veel van onze groep hadden verwacht dat er meer zelf op uit kon worden getrokken bijv naar restaurantjes, winkeltjes, maar dat is erg tegengevallen

  • 8 10-09-16

    Bianca Boekxstaens

    Mijn reis was fantastisch. Een goede opbouw van eerst safari en dan chill op het strand. Tanzania heeft een geweldig mooie natuur en hartelijke warme mensen. We hadden een fantastische gids (Rein) die heel veel uitleg en bijkomende info gaf en dat ook deed op een leuke en humorvolle manier :-) En dat maakte dat we een leuke en best wel hechte groep werden, wat een groepsreis natuurlijk nodig heeft!!! Ik ben slechts 16 dagen weggeweest maar heb het gevoel van vier weken op reis te zijn geweest. SUPER!

  • 8 10-09-16

    Klaas Lantema

    De reis was goed georganiseerd en een perfecte reisleider. Alleen het hotel in Stonetown liet te wensen over en het resort op Zanzibar was ook niet je van het. De ligging hiervan was perfect maar het sanitair en ontbijt was een duidelijke min.

  • 8 10-09-16

    Wouter Morren

    organisatie was top in de eerste week in Tanzania met een zeer goede begeleider. In Zanzibar hadden we misschien beter nog begeleiding bijgekregen voor in Stonetown. De lodges en het resort was prachtig.

  • 9 13-08-16

    Mien Bastiaenen

    Het was geweldig, echt de reis van ons leven! Alles was goed geregeld, ook na wisseling van lodges en hotels, we hadden een topreisleidster aan Ageeth en dan ook nog het geluk met een prima gezelschap, een super chauffeur van de jeep en onwijs prachtige dieren die op ons pad kwamen.

  • 8 13-08-16

    Rita Geerlings

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-08-16

    Ellen Vrolijk

    Het was een fantastische reis, vooral de eerste week, met al die wildparker

  • 8 13-08-16

    Saskia Mulder

    Geweldige reis, met name door de afwisseling van safari, stad en strand! Met name de safari's vonden we erg indrukwekkend. Ook wat accommodatie betreft van alles gezien: hotels, lodges en tenten. De reis werd prima begeleid door Ageeth

  • 8 13-08-16

    Kittie Ter Elst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-08-16

    Wilco Grote Ganseij

    Mooie afwisseling tussen safari op het vaste land van Tanzania(eerste week) en Zanzibar in de tweede week. Goede partij die de safari verzorgde en goede reisbegeleiding vanuit Sawadee.

  • 9 13-08-16

    Jos Govaarts

    Een geweldige reis in een fantastisch land. Nou hadden wij het geluk dat we heel veel dieren gespot hebben waaronder de big 5! Een nadeeltje was de eerste lodge van de Australische eigenaresse, deze was iets minder, zelfs de faciliteiten van de tenten in de Serengeti waren beter. En natuurlijk een geweldige reisleidster Ageeth!

  • 8 13-08-16

    Tessa Timmermans

    Prachtige reis. Mooie mix van natuur en relaxen.

Rondreis Tanzania Chill & Adventure

Zee van dieren, strand van Zanzibar

image
16 dagen vanaf € 3.398
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!