< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,9
8.3 88 beoordelingen
  • 8 21-04-18

    Ron Hendriks

    Prima verzorgt, duidelijk, ruimte voor eigen invulling en goede reisleider.

  • 7 21-04-18

    Karin Van Dijk

    Goed georganiseerde reis door een prachtig land

  • 10 21-04-18

    Srousht Waly

    Een hele mooie reis door Vietnam. Met een geweldige reisgids, Thanh! Een goede combinatie van natuur, lokale bevolking en drukke steden.

  • 9 21-04-18

    Marie-Louise Maes

    In alle opzichten een geslaagde reis : heel goede gids, veel diverse dingen van het land gezien, lekker gegeten en geen zieken onder de medereizigers maken er een positieve ervaring van.

  • 9 21-04-18

    Anthonie Van De Langenberg

    Het is een hele mooie en leuke reis. Goede afwisseling tussen steden en natuur. Hele goede en fijne reisleider, Than. Goede hotels op 1 na.

  • 8 21-04-18

    Tom Hendriks

    Voldeed aan de verwachtingen, zelfs meer dan dat!

  • 10 21-04-18

    Hilda Van Bogaert

    Ik ben zeer tevreden over de organisatie en het concept van de reis, die voor mij een onvergetelijk indruk heeft achter gelaten. Vietnam is een mooi land, en de manier waarop wij dit leerden kennen, is top. Onder en bij de Vietnamese bevolking, in elkaar gezet door een geweldige reisbegeleider, genaamd Thanh.

  • 9 21-04-18

    Ilona Debie

    Zeer goede en diverse reis met goede reisleider en veel variatie in hotels die goed zijn op 1 na.

  • 9 21-04-18

    Bas Hendriks

    De reis was geweldig! Alles was goed geregeld en er werd goed en eerlijk over alles gepraat. Natuurlijk kun je niet alles hebben maar eigenlijk viel niks echt tegen. kortom: Geweldig!

  • 9 21-04-18

    Mieke Daniels

    Alles top geregeld en vooral gids was uitmuntend. Enig minpuntje: 3 dagen Ho Chi Min wat lang, liever een dag extra in de natuur.

  • 9 21-04-18

    Henny Hoofd

    Het was voor mij de 6e keer dat ik met Sawadee een rondreis ging maken. Alles was prima geregeld. We hadden een zeer ervaren reisleider Thanh. Hij zorgde ervoor, dat je veel achtergrondinformatie kreeg over de cultuur/geschiedenis van Vietnam.

  • 9 21-04-18

    Tim Wijnen

    De reis was geweldig, zoveel mooie indrukken. We werden zo goed verzorgd en begeleid door onze tourgids. Experience of a lifetime!

  • 9 21-04-18

    Monika Van Lier

    De reis was heel goed in elkaar gezet, in 14 dagen hebben wij heel veel kunnen zien. Voor mij had het zelf wat minder kunnen zijn, maar alles was heel goed en stressvrij georganiseerd, ook dankzij onze perfecte reisleider Than.

  • 9 21-04-18

    Calvin Slangen

    Geweldige reis door Vietnam gemaakt, waarbij alle highlights bezocht zijn. Daarnaast heeft onze reisleider ervoor gezorgd dat deze reis onvergetelijk is geworden. Thanh weet enorm veel details over alles wat wij bezocht hebben en gaf zelfs advies op maat.

  • 9 21-04-18

    Roger De Belie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-04-18

    Jan Lauwers

    We hebben kennis gemaakt met een land dat we alleen kenden van een oorlog. Dankzij onze gids Thanh leerden we een prachtig groen land kennen, met een mooie kultuur, lekkere keuken en warme, vriendelijke mensen. De organisatie, zowel van Sawadee als onze gids, verliep vlekkeloos.

  • 7 03-03-18

    Riana Meijers

    Over het algemeen een mooie reis. Ik had graag meer natuur gezien tijdens deze reis. De bustochten vanuit Hanoi en Saigon namen veel te veel tijd in beslag vanwege drukte van het verkeer. Zonde. Ook was het jammer dat we na Halong Bay eerst weer terug gingen naar Hanoi i.pv. meteen verder te reizen. Op de website wordt gesproken over kajakken in Halong Bay. Dit was niet mogelijk. Dat viel erg tegen.

  • 8 03-03-18

    Willy Smeekens E/V Meijvaert

    Erg genoten was een zeer mooie reis

  • 9 03-03-18

    Maud Meijvaert

    Een prachtige reis met een goede verdeling van groepsprogramma en vrije tijd. Afwisselend qua omgevingen en activiteiten. Enthousiaste reisleider, alles goed geregeld!

  • 7 03-03-18

    Paul De Maaijer

    goed evenwicht tussen reizen en rust. Veel mooie bezienswaardigheden en natuur gezien. Reisleider was een aardige man maar niet echt een reisleider. Weinig extra uitleg over het land, gebruiken de Vietnamees.

Rondreis Vietnam Hoogtepunten

Zeg xin chào tegen Vietnam

image
16 dagen vanaf € 1.498
Naar boven