< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,9
8.3 111 beoordelingen
  • 8 01-09-18

    Katrien Van Malder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-09-18

    Daan Van Coeverden

    De reis, mede door de groep was fantastisch. In een korte tijd ontzettend veel gezien. Wel vond ik de verdeling stad/landschap wat minder, graag meer tijd gehad om te verblijven bij Farm/Homestays in plaats van bijna altijd in de grote stad. Vooral Phong Nha was een prachtig gebied waar ik graag een nachtje langer was gebleven, dit is ook fijner naar de nachttrein wat geen comfortabel nachtje is, plus een betere aankomst in Hoi Ann. Buiten het weekend zijn er minder toeristen en minder tijd in Saigon hier blijf je echt te lang.

  • 8 01-09-18

    Bert Veenstra

    Mooie reis alle hoogtepunten van Vietnam gezien in een relaxed tempo en genoeg vrije tijd.

  • 7 01-09-18

    Marjan Afman

    De reis was prima van opzet, programma, accommodaties en tempo. Het is een bijzonder land. Als ik, toen ik in Noord Vietnam was, had geweten hoe het zuiden er uit zou zien, zou ik nog scherper gelet hebben op het leven in Noord Vietnam. Verschil tussen noord en zuid is erg groot.

  • 7 18-08-18

    Corien Huiskamp

    Het was een mooie reis met veel hoogtepunten en goede reisleiding. Er waren wel veel reisuren en de verdeling van rust en activiteit kon beter. Drie dagen Saigon was wat veel, terwijl ik op andere plaatsen wat langer wilde blijven.

  • 9 18-08-18

    Herman Wierema

    Eerste keer met Sawadee, wel al veel gereisd met andere organisaties. Sawadee biedt een zeer uitgebreide reis aan. Dit is de reden waarom ik deze reis heb gekozen en dat stelde zeker niet teleur.

  • 8 18-08-18

    Clementine Van Der Vlist

    Prachtig land, fijne gids, heel bijzondere reis!

  • 7 18-08-18

    Vincent Geenen

    Een zeer gemotiveerde, vriendeljke en goed voorbereide reisleider. Veel achtergrondinfo over Vietnam. Ook erg bezorgd om het welzijn en gezondheid van de groep. Vond ik prettig. Tempo vond ik wat aan de hoge kant liggen. Na de nachttrein in een prachtige farmstay aangekomen. Na de inspannnende voorafgaande dagen was een extra overnachting hier zeer welkom geweest! Saigon had ingekort kunnen worden met een dag. Te weinig te zien in deze chaotische stad. Meer balans stedelijke omgeving en natuur zou een punt van aandacht moeten worden. De natuur beetje te weinig aan bod gekomen. Het eerste hotel in Saigon smerig, onveilig en slechte service. Overstap naar Blessing hotel een uitstekende keuze!

  • 8 18-08-18

    Joke Van Veluw

    De reis was erg vol, veel afstanden per bus. Heel veel gezien en gedaan. Gevarieerd programma. Was graag een dag langer in het Chay lap Farmstay gebleven.

  • 8 18-08-18

    Randi Van Der Roest

    Het was inderdaad een hoogtepunten reis. Maar door de reisbeschrijving werd je wel veel op het verkeerde been gezet. Bijvoorbeeld de homestay. Ik had het idee dat we bij een familie kwamen samen met nog max 4 anderen en met hun gingen eten. Hier was niets van waar. Was meer een hotel maar dan in de bush. Ook had ik het idee meer van de Mekong delta en de floating markets te zien. Dus dit was heel jammer. Daarnaast was alles wel heel snel en rap. Vooral van de boot op de trein. Ik had wel langer op de farmstay willen blijven en korter in Saigon. Halong bay had ik verwacht veel verder te trekken.....

  • 8 18-08-18

    Laura Megens

    Een bijzondere reis met bijzondere ervaringen. Een hele goede reisbegeleider die het programma op een goede manier heeft aangepast. Goede hotels, helaas was het laatste hotel iets minder. Ook het vervangende hotel was niet erg schoon.

  • 7 18-08-18

    Wim Schreuder Goedheijt

    Ik vond de reis fijn. Alleen er was teveel stad en te weinig natuur in het programma opgenomen.

  • 8 18-08-18

    Sandy Kruijswijk

    Ontzettend leuke reis, was goed georganiseerd. Wel veel reizen, maar dat komt waarschijnlijk doordat het een hoogtepunten reis is. Hadden een leuke groep en onze reisleider Ngoc heeft er echt voor gezorgd dat het een onvergetelijke reis is geworden, met al zijn verhalen en achtergrondinformatie over Vietnam.

  • 8 18-08-18

    Tineke Van Spaandonk

    Een zeer complete reis met uitstekende gids en veel aandacht voor lokale ondernemingen.

  • 8 18-08-18

    Sandra Wouters

    Bijzondere reis, veel gezien, veel afwisseling.

  • 7 18-08-18

    Mirjam Cappon

    Het was een boeiende reis met heel veel ervaringen en indrukken. Verhoudingsgewijs (te) veel reisdagen t.o.v. de totale reis. Tevens teveel stadservaringen t.o.v. natuurbeleving.

  • 8 14-07-18

    Joost Rebholz

    Leuke trip, perfecte lokale reisleider, mooie combi van cultuur en natuur.

  • 9 14-07-18

    Suzie Klaassen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-18

    Miethe Van der Arend

    Wat was het een hele mooie reis. Goed georganiseerd en bij cancelling van halong bay, had de gids een heel gaaf alternatief programma.

  • 9 14-07-18

    Tessy Smeijers

    Prachtige reis gehad met geweldige lokale reisleider. De tijd in Saigon is wat te lang, beter zou zijn een dag extra in Hoi An te verblijven. Prachtig land met mooie natuur en vriendelijke mensen.

Rondreis Vietnam Hoogtepunten

Zeg xin chào tegen Vietnam

image
16 dagen vanaf € 1.398
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.