< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,9
8.4 27 beoordelingen
  • 8 02-09-17

    Gijs Van Den Brand

    Het was een fantastische reis. Alles was uitstekend geregeld, waardoor je zelf vooral kon relaxen en genieten. Het reisgezelschap was leuke groep van verschillende maar toch ook gelijk gestemden mensen.

  • 8 02-09-17

    Maarten Van De Biezen

    Mooie rondreis langs de afwisselende hoogtepunten van Vietnam met een geweldige groep mensen.

  • 10 02-09-17

    Ewout Pols

    Fantastische reis, hoeveel mooie indrukken kun je nog meer kwijt in 2 weken. gelukkig nog een week vrij om er van bij te komen.

  • 8 02-09-17

    Elly Van Der Aalst

    Afwisselend, actief, goed verzorgd

  • 8 02-09-17

    Yasmine Fabry

    Heel mooi verzorgde reis. De gids (Thanh Vu) zorgde ervoor dat onze reis heel goed verliep, hij stond steeds klaar voor ons. We hebben veel gezien op korte tijd, maar toch was er voldoende comfort en was het niet te intensief.

  • 9 02-09-17

    Sofie Fabry

    Ik vond het een fantastische reis van het begin tot het einde: de gezelligheid van Hoi An, de prachtige natuur van Halong Bay, de authentieke ervaring van ons verblijf in de homestay in de Mekong delta,... We hadden een hele leuke groep en ook een geweldige (lokale) gids. Ik zou de reis misschien wel in Ho Chi Minh City laten starten i.p.v. in Hanoi.

  • 9 02-09-17

    Karlijn Veldkamp

    Onze reis naar Vietnam was een fantastische ervaring. Heel veel gezien en gedaan, toffe medereizigers en dus echt een aanrader.

  • 9 02-09-17

    Etienne Slenders

    Heerlijke vakantie gehad en alles was goed geregeld en gecommuniceerd door de lokale gids. Tevens had de gids heel veel kennis over de geschiedenis van het land en de bezochte bezienswaardigheden. Dit is mij zeer goed bevallen.

  • 8 02-09-17

    Els Kuijken

    Het was een prima reis, goed georganiseerd. Veel leuke , mooie, interessante dingen gezien en gedaan en meegemaakt. We hadden een erg leuke groep, waarvan mijn vriendin en ik veruit de oudsten waren, maar dat liep prima. We hadden een geweldig goeie, bevlogen, aardige, goed Engels sprekende reisleider, Thanh Vu. Hij heeft alles uitstekend begeleid en veel extra adviezen gegeven, oplossingen gezocht en zeer bekwaam is. Niets dan complimenten voor deze man. Hier mag Sawadee trots op zijn.

  • 9 12-08-17

    Marloes Otten

    Ik vond de reis heel goed verzorgd en ik vond de activiteiten heel goed uitgekozen. Veel variatie en je kon als reiziger het land echt ontdekken!

  • 8 12-08-17

    Peter Van Geel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-08-17

    Lars Mensink

    Een geweldige rondreis door Vietnam! Het weer viel mee en we hadden een leuke groep. Jammer genoeg de bergen in het noorden niet gezien, maar het grootste deel van Vietnam is toch bezichtigd.

  • 8 12-08-17

    Luc Kikkert

    Een geweldige manier om Vietnam te leren kennen. In een groep waarbinnen je volledig je vrijheid kunt pakken op momenten dat jij dat wilt. Dus alleen op stap in Hanoi en leuk met een groep stappen in Hoi an. Een geweldige reis en een blijvende indruk. Goed georganiseerd door Sawadee.

  • 8 12-08-17

    Amber Rozie

    Wat een fantastische reis!! In korte tijd veel van de cultuur en natuur van Vietnam gezien. Op een paar toeristische trekpleisters na (voornamelijk de Chu Chi tunnels) voelde het land heel erg puur aan. Als reiziger met Sawadee maak je het echte Vietnam mee. Al fietsend werd je enthousiast door kindjes begroet. Wel een erg intensieve reis, dus als je op zoek bent naar een vakantie om uit te rusten is dit niet de juiste keuze.

  • 8 12-08-17

    Joanne Reeves

    De reis was erg leuk en interessant! Had graag nog een nacht extra gehad bij de Farmstay!

  • 8 12-08-17

    Claudia Wagemakers

    Mooi interessant land, met een zeer vriendelijke bevolking

  • 9 12-08-17

    Justin Niessen

    Super reis top reisleider/gids beste ooit

  • 8 12-08-17

    Paulien Nogter

    Prachtig land, goed verzorgde reis, veel gezien en beleefd.

  • 8 12-08-17

    Jan Lip

    Mooie reis, veel gezien, leuke activiteiten. In een korte tijd een goede indruk van Vietnam kunnen krijgen.

  • 8 12-08-17

    Anne Van Grinsven

    De reis met Sawadee was fantastisch. Ontzettend veel mooie dingen gezien en weinig zorgen gehad dat dingen niet goed geregeld waren.

Rondreis Vietnam Hoogtepunten

Zeg Xin Chào tegen Vietnam

image
16 dagen vanaf € 1.398
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.