< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 274 beoordelingen
  • 8 29-02-20

    Berty

    Was een mooie reis maar teveel steden dacht dat Hue klein was.

  • 7 29-02-20

    Hilda

    Te veel steden en te lang in steden. HCM was echt te westers en te groot met weinig de moeite waard te bezoeken gebouwen. er had zeker meer natuur elementen in deze reis kunnen zitten. Fietsen in rijstvelden en buiten een stad had veel en veel meer gemoeten. Mekong Delta was helemaal te kort. Daar geen rijstvelden gezien zelf. Homestay niet aan rivier dus gevoel dat je in de Mekong Delta zat was er niet echt. Geen uitzicht of in bijzijn van rivier.

  • 8 29-02-20

    Janneke

    Mooi land, afwisselende reis, stad, cultuur, natuur, geschiedenis en diverse middelen van vervoer.

  • 8 29-02-20

    Eddy

    Mooie reis door een bijzonder land. Gevarieerde kennismaking met dit boeiende land, waarin verschillende facetten van stadsleven, natuur, geschiedenis en bevolking aan bod kwamen. Vietnam was in mijn jeugd vrijwel dagelijks in het nieuws; goed om daar nu zelf een keer te kunnen kijken.

  • 8 29-02-20

    Maurice

    Het was een mooi gevarieerde reis

  • 7 29-02-20

    Ivonne

    Afwisselende reis die een goed beeld geeft van Vietnam.

  • 8 29-02-20

    Johan

    Fantastische reis, veel mooie steden, te weinig natuur en over het algemeen goede hotels.

  • 8 29-02-20

    Monique

    Prachtige gevarieerde reis. Bijzondere ervaringen op het gebied van cultuur, natuur en geschiedenis. Goede balans in activiteiten, rustmomenten en reisperiodes.

  • 9 15-02-20

    Martin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-02-20

    Anonieme Reiziger

    Een zeer gevarieerde, betaalbare reis met een uitstekende gids in een prachtig land.

  • 10 15-02-20

    Arnold

    Mooi toegankelijk land en veel gezien tijdens deze reis. De reisleider Mengh was geweldig! Die heeft deze reis absoluut geweldig gemaakt. We hadden een mindere start ivm visum maar werden geweldig geholpen door Sawadee!!

  • 10 15-02-20

    Janneke

    Mijn eerste ervaring met een groepsreis was dankzij jullie zeer positief! Alles was goed geregeld waardoor ik me veilig en relaxt voelde. Manh Nguyen als reisleider was een feestje! Vietnam was adembenemend mooi.

  • 8 15-02-20

    Sabine

    Afwisselende reis met niet veel lange reisdagen.

  • 10 15-02-20

    Veroniek

    Super organisatie! Alles was perfect geregeld! Super gids! Water voorzien tijdens de reis. Normaal veel vrije dagen, maar deze werden (optioneel) heel goed ingevuld. Je was nergens toe verplicht, maar we waren blij dat we die opties hadden. Zo hebben we Vietnam écht tot het uiterste kunnen leren kennen. Ook 's avonds nog begeleiding restaurants enz...We hebben een heel mooie, leuke, gevarieerde reis gehad. Bedankt!

  • 10 15-02-20

    Martin

    super vakantie gehad. fantastische service.

  • 8 15-02-20

    Hilde

    Goed opgebouwde reis voor de 2 weken. Prima lokale gids met aandacht voor ieder individu en de natuurlijke capaciteit om de groep goed samen te houden.

  • 9 15-02-20

    Aleksandra

    Het was zeer intensief maar ook erg fascinerend en prachtig reis. Mooi afwisseling tussen natuur, platteland en de stad. Veel vriendelijke mensen.

  • 9 15-02-20

    Rob

    Veel hoogtepunten, leuke groep, uitstekende reisbegeleider (Duc Manh Nguyen)

  • 9 15-02-20

    Purdey

    Deze reis was fantastisch. Een hele leuke groep en supergeweldige reisbegeleider. Thnx Manh. Alles was tot in de puntjes heel goed voorbereid.

  • 9 15-02-20

    Marjon

    Tot in de puntjes georganiseerd, fijne route, fantastische gids, gezellige groep.

Groepsrondreis Vietnam Kort

Rijstvelden en karstbergen

image
16 dagen vanaf € 1.399
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.