< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,0
8.5 92 beoordelingen
  • 7 06-08-16

    Henk Berends

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-08-16

    Henrie De Boer

    It was very well organised, leaving me to use my energy to walk, get to know my fellow travelers and take in the sights and scenery rather than worry about what I might eat or where I might sleep. The two small towns were exquisite as a getaway and the access to fabulous walking was really great.

  • 8 06-08-16

    Jiska Evers

    De wandelreis in Bulgarije was goed georganiseerd met een leuke gids. Mooie afwisselende wandelingen in een prachtige omgeving, lekker eten, vriendelijke bevolking en een gezellige groep. Af en toe wat extra's (bezoek grot, klooster, zwembad) en op de laatste dag na, niet te veel/lang in de bus.

  • 9 06-08-16

    Marion Bekker

    Prachtig Land, nog niet ontdekt door het toerisme. Mooie wandelingen, niet te makkelijk maar wel goed te doen. Prima eten. We hadden een gezellige groep.

  • 8 06-08-16

    Nico Van Oldenbeek

    Prima

  • 8 06-08-16

    Sonja Van Wolfswinkel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-08-16

    Walter Punt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-08-16

    Jorgen Martis

    Een door inspanning ontspannen reis met een leuke groep, ik heb mij geen moment verveeld.

  • 7 06-08-16

    Peter De Win

    We hadden een leuk gezelschap en mooi weer. De natuur is er prachtig. Alleen denk ik dat bij slecht weer er in dit gebied weinig alternatieven zijn. Het was tevens jammer dat we laat in Sofia aan kwamen en 's ochtend zeer vroeg weer richting NL vlogen. Het zou leuker zijn geweest als er nog een dagdeel of 2 dagdelen in Sofia te besteden waren. Maar de verlenging is voor mij weer te lang.

  • 8 18-06-16

    Harrie Hebben

    Mooi gevarieerde reis. Ik heb een verlenging genomen in Sofia, dat maakt de reis nog beter. Helaas is in de gewone reis geen dag in Sofia opgenomen, dat zou zeker voor de cultuur liefhebbers een verbetering zijn.

  • 8 18-06-16

    Hennie Koens

    was goed geregeld, hotel waren redelijk. laatste onderkomen verrassend authentiek, goede gids, had wat meer afwisseling in mogen zitten

  • 8 18-06-16

    Kees Leijnse

    Mooie wandelingen door schitterende natuurgebieden.

  • 8 18-06-16

    Louis Cuijpers

    Alles was goed geregeld, kundige reisleiding die rekening hield met individuele wensen / vragen. Afwisselend programma, goed eten.

  • 8 18-06-16

    Luuk Te Paske

    goede reisbegeleiding ,prima eten ,het slapen was ook goed, leuke wandel dag tochten natuur was erg mooi. totale vakantie was heel goed

  • 8 18-06-16

    Rineke De Jong

    Prachtig land, mooie afwisselende wandelingen met schitterende uitzichten. Juni is een geweldigen maand voor deze reis. Heel veel bloemen en vlinders en heerlijk (warm) weer.

  • 9 18-06-16

    Henk Van Hensbergen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-06-16

    Johan Roesink

    De reis was uitstekend verzorgt goede reisbegelijden met goede kennis van de omgeving. Ook de groep samenstelling was perfect.

  • 9 18-06-16

    Monique Ramaekers

    Deze reis is een aanrader voor wie een week lekker in de natuur wil wandelen. Mooie routes en niet moeilijk of te lang voor wie van wandelen houd en een beetje ervaring heeft in de bergen. Prima hotel en leuk om in een autenthiek huis te logeren in een bijna verlaten dorp. Heerlijk gegeten, mooi weer en hele gezellige groep.

  • 9 18-06-16

    Rixt Hiemstra

    Prachtige reis, mooie omgeving en wandelingen, lekker eten!

  • 9 18-06-16

    Viathou Peletier

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Bulgarije

Wandelen in het Rodopigebergte

image
8 dagen vanaf € 998
Naar boven