< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,0
8.5 109 beoordelingen
  • 8 23-06-18

    Antonet Van Der Schans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 23-06-18

    Anja Nuijens

    Ik heb ontzettend genoten van de bergen en het natuurschoon in Bulgarije en de gids en chauffeur droegen daar zeker aan bij.

  • 8 23-06-18

    Albert Stoffers

    Geweldig mooie reis geweest en ondanks het weer (wat koeler en natter) toch geslaagd als wandelreis! Mooie wandelingen in een prachtig land als Bulgarije met vriendelijke mensen als bevolking. Neli als gids was voortreffelijk en doet haar werk met passie! Sawadee heeft alles goed voor elkaar is mijn ervaring na deze tweede reiservaring met hun.

  • 8 23-06-18

    Job Bugel

    Ondanks de regen was het een zeer afwisselende reis met groepsleden die erg hun best deden voor de sfeer in de groep. En een zeer bekwame groepsleidster die iedereen aandacht gaf en ons het gevoel gaf dat we in een warm bad zaten. Ook al was alles klam en nat; zowel onze kleding als de varens langs de glibberige bospaden.

  • 8 23-09-17

    Frank Overmeer

    Wandelingen waren goed. De reisleidster is uitstekend en wist een heleboel van het land te vertellen.

  • 8 23-09-17

    Ingrid Alblas

    De reis was goed georganiseerd. Onze gids Nel was een uitstekende gids. enthousiast en een echte aanrader.

  • 9 23-09-17

    Rinus Keurentjes

    Bedoeling was een actieve reis te maken. Ben wat dat betreft ruimschoots aan mijn trekken gekomen

  • 8 23-09-17

    Hylke Visser

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-09-17

    Sylvia Prins

    Een heerlijke wandelreis door het Bulgaarse Rodopi gebergte. Prima te doen voor iedereen. Genieten van de omgeving met overnachtingen in soms een nog authentieke omgeving.

  • 8 23-09-17

    David Smit

    Een mooie korte vakantie in een niet toeristisch deel van Europa in een schitterende omgeving. De wandelingen zijn van gemiddelde zwaarte en de leiding is vakkundig en professioneel.

  • 10 23-09-17

    Sylvester Horensma

    Bulgarije heeft echt iets te bieden als je houdt van wandelingen door ongerepte natuur. De accomodaties zijn netjes en naar verwachting. De reisleiding en chauffeur zijn zeer vakkundig en goed.

  • 9 23-09-17

    Miranda

    Mooie wandelreis door een prachtig gebied. De gids heeft veel kennis van het gebied en is in staat om snel en goed te handelen als de omstandigheden daar om vragen.

  • 8 23-09-17

    Johan De Leng

    Typisch een weekje ontspannen wandelen in prachtige natuur, zonder (regel)zorgen.

  • 8 23-09-17

    Alice Ogink

    Een weekje wandelen in een heel mooie omgeving. De wandelingen waren zeer goed te doen en de reisleiding was perfect!

  • 10 17-06-17

    Ingrid Balk

    Alles helemaal naar onze wens! Prachtige omgeving, fijne accommodatie, heerlijk eten en een geweldige, capabele begeleidster!

  • 9 17-06-17

    Marian Deemter

    Voldeed geheel aan onze verwachtingen en zat organisatorisch goed in elkaar.

  • 9 17-06-17

    Eric Van De Water

    Een leuke en kundige gids die veel over de natuur en het gebied kon vertellen. Wandelingen waar ook volop tijd was om foto's te maken of eens rustig een paar minuten om je heen te kijken. In deze tijd van het jaar veel orchideeën en andere planten, maar ook veel beesten zoals de lokale berggeiten, schilpadden en roofvogels.

  • 7 06-08-16

    Henk Berends

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-08-16

    Henrie De Boer

    It was very well organised, leaving me to use my energy to walk, get to know my fellow travelers and take in the sights and scenery rather than worry about what I might eat or where I might sleep. The two small towns were exquisite as a getaway and the access to fabulous walking was really great.

  • 8 06-08-16

    Jiska Evers

    De wandelreis in Bulgarije was goed georganiseerd met een leuke gids. Mooie afwisselende wandelingen in een prachtige omgeving, lekker eten, vriendelijke bevolking en een gezellige groep. Af en toe wat extra's (bezoek grot, klooster, zwembad) en op de laatste dag na, niet te veel/lang in de bus.

Rondreis Bulgarije

Wandelen in het Rodopigebergte

image
8 dagen vanaf € 998 € 948
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350?

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.