< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,1
8.4 93 beoordelingen
  • 7 06-08-16

    Henk Berends

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-08-16

    Jiska Evers

    De wandelreis in Bulgarije was goed georganiseerd met een leuke gids. Mooie afwisselende wandelingen in een prachtige omgeving, lekker eten, vriendelijke bevolking en een gezellige groep. Af en toe wat extra's (bezoek grot, klooster, zwembad) en op de laatste dag na, niet te veel/lang in de bus.

  • 9 06-08-16

    Marion Bekker

    Prachtig Land, nog niet ontdekt door het toerisme. Mooie wandelingen, niet te makkelijk maar wel goed te doen. Prima eten. We hadden een gezellige groep.

  • 8 06-08-16

    Nico Van Oldenbeek

    Prima

  • 8 06-08-16

    Sonja Van Wolfswinkel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-08-16

    Walter Punt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-08-16

    Jorgen Martis

    Een door inspanning ontspannen reis met een leuke groep, ik heb mij geen moment verveeld.

  • 8 18-06-16

    Harrie Hebben

    Mooi gevarieerde reis. Ik heb een verlenging genomen in Sofia, dat maakt de reis nog beter. Helaas is in de gewone reis geen dag in Sofia opgenomen, dat zou zeker voor de cultuur liefhebbers een verbetering zijn.

  • 8 18-06-16

    Hennie Koens

    was goed geregeld, hotel waren redelijk. laatste onderkomen verrassend authentiek, goede gids, had wat meer afwisseling in mogen zitten

  • 8 18-06-16

    Kees Leijnse

    Mooie wandelingen door schitterende natuurgebieden.

  • 8 18-06-16

    Louis Cuijpers

    Alles was goed geregeld, kundige reisleiding die rekening hield met individuele wensen / vragen. Afwisselend programma, goed eten.

  • 8 18-06-16

    Luuk Te Paske

    goede reisbegeleiding ,prima eten ,het slapen was ook goed, leuke wandel dag tochten natuur was erg mooi. totale vakantie was heel goed

  • 8 18-06-16

    Rineke De Jong

    Prachtig land, mooie afwisselende wandelingen met schitterende uitzichten. Juni is een geweldigen maand voor deze reis. Heel veel bloemen en vlinders en heerlijk (warm) weer.

  • 9 18-06-16

    Henk Van Hensbergen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-06-16

    Johan Roesink

    De reis was uitstekend verzorgt goede reisbegelijden met goede kennis van de omgeving. Ook de groep samenstelling was perfect.

  • 9 18-06-16

    Monique Ramaekers

    Deze reis is een aanrader voor wie een week lekker in de natuur wil wandelen. Mooie routes en niet moeilijk of te lang voor wie van wandelen houd en een beetje ervaring heeft in de bergen. Prima hotel en leuk om in een autenthiek huis te logeren in een bijna verlaten dorp. Heerlijk gegeten, mooi weer en hele gezellige groep.

  • 9 18-06-16

    Rixt Hiemstra

    Prachtige reis, mooie omgeving en wandelingen, lekker eten!

  • 9 18-06-16

    Viathou Peletier

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-09-15

    Wenda Ter Horst

    Fijne wandelreis bulgarije . Mooie natuur. Jammer dat er geen tijd was in Sofia.

  • 9 19-09-15

    Hennie Van Dijck

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Bulgarije

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!