< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,4
8.1 94 beoordelingen
 • 9 25-06-17

  Edith Van der Eng

  Indrukwekkende land, reis met een uitgebreid programma waarin veel plaatsen bezocht worden en veel gezien en ervaren wordt.

 • 8 25-06-17

  Albert Van Der Ende

  Een prachtige reis met unieke landschappen. Het land van ijs en vuur

 • 8 18-06-17

  Marlies Peeters

  Mooie afwisselende vakantie

 • 8 18-06-17

  Peter Granzier

  Afwisselend

 • 9 18-06-17

  Niels Geerlings

  Ik vond de reis prachtig, wat een mooi land, overweldigend dat natuurschoon. Wat me tegenviel is dat we meestal badkamers moesten delen, soms erg vervelend als we onze schoenen uit moesten en buitenom naar de badkamer moesten. Er was vermeld dat we, bij gebrek aan gewone hotels, waar je dus een eigen badkamer had, badkamers moesten delen, maar, wat mij stoort is dat het ook gebeurde als er wel hotels met kamers met eigen badkamer in het stadje waren, dan had ik die willen hebben. De gids was geweldig goed, hij was ook chauffeur en dat deed hij ook fantastisch.

 • 8 18-06-17

  Hennie Karreman

  als je van de natuur houdt en wandelen dan moet je IJsland zien! Onderweg verblijf je in eenvoudige homestays, maar dat past geheel in het gevoel van de reis. Bereid je wel voor op dat alles meer kost dan in Nederland. Een goede regencape is ook geen overbodige luxe. Ik ben in de warmste maand geweest en toch nog heel koud en veel regen gehad. Vooral veel laagjes kleding meenemen en handschoenen en muts en sjaal. Op de gletsjer en op de boot is het heel kou. Met Havar als uitstekende reisbegeleider, gids en chauffeur konden we ons niet beter wensen

 • 9 18-06-17

  Nel Sonneveld

  Een prachtige reis met een fantastische gids

 • 8 18-06-17

  Brigitte Van De Camp

  De rondreis in IJsland was fantastisch, erg mooie natuur goede reisleider en prima accommodatie! Wat mij betreft mag de tijd in Reykjavik een dag korter, hier is mijn inziens niet heel veel te doen.

 • 7 18-06-17

  Lucy Gerrits

  Het was een prachtige reis, een verschrikkelijk mooi land met adembenemende natuur. We hadden niet altijd geluk met het weer, maar de reisleider bleef positief en motiverend. Havar de reisleider was sowieso een enorm positieve toevoeging aan de reis, zijn onuitputtelijke kennis en zijn humor was fantastisch. Hij is IJslander en weet zo enorm veel en zijn Engels was perfect te volgen. We hebben veel hoogtepunten gezien en een mooi compleet beeld van IJsland gekregen. De accomodaties waren goed op een paar uitzonderingen na. Er was voor de groepsleden soms op eenzelfde overnachtingslocatie te veel verschil in comfort van de kamers. Verder een prachtige reis gehad met alle dagen een zeer luxe ontbijt.

 • 8 18-06-17

  Kitty Van Dam

  Geweldige reis met een geweldige reisleider. Vooral de eerste week is een rollercoaster van indrukken. Tweede week is veel meer reizen. Helaas werkte soms het weer niet mee. Door harde wind en regen zijn maar 5 mensen aan de gletsjerwandeling begonnen. Ik heb erg genoten met een gezellige groep mensen in een prachtig land.

 • 9 11-09-16

  Renny Zwaagstra

  Prachtige, afwisselende rondreis door een schitterend en imposant land en op een enthousiaste en kundige wijze begeleid door onze gids Jura, waardoor alles net dat beetje extra kreeg.

 • 7 11-09-16

  Wim Kierkels

  Mooie reis, te veel uitjes naar watervallen.

 • 9 11-09-16

  René De Hoon

  Mooie complete reis, leuke accommodaties en veel extra's tijdens de reis. Leuke reisleidster met een goed enthousiasme naar de groep.

 • 9 11-09-16

  Tirza De Bruijn

  Prachtige reis, heerlijke hikes (goed te doen), professionele reisleidster (inspirerend, betrokken, enthousiast, ''met inhoud'', veelzijdig, humor), fijne afwisseling bus/wandelingen, uitvoerig gesnoven aan land, ook aan binnenland, prettige onderkomens met voldoende comfort. De kwaliteit van busvervoer kon beter.

 • 7 11-09-16

  Afke De Goede

  Prima reis. Schitterende ongerepte natuur in combi met herfstkleuren mooie reisbestemming.

 • 9 11-09-16

  Helga Bolding

  Ik ben heel tevreden over alles.

 • 9 11-09-16

  Miriam Rongen

  Prachtig land, een mooie (eigenlijk nog te korte..) reis met goede (en gezellige) reisleidster

 • 8 11-09-16

  Marjolijn Zweeren

  Jammer genoeg geen labels gekregen. Fantastisch mooie reis,uitstekende reisleidster. Mede dankzij een paar upgrades goede accommodatie. De bus had wel iets groter gemogen.Wat meer ruimte zou aangenaam geweest zijn. Twintig personen ,waarvan enkelen lang waren ,maakte dat de reis niet voor iedereen altijd een pretje was.

 • 8 11-09-16

  Klaas Decanniere

  Wie van jachtig stadsleven houdt kan in Ijsland niks gaan doen. Deze reis gaat over landschappen. Daarvan krijg je dan ook eindeloos veel moois te zien.

 • 9 11-09-16

  Jeroen Laaij

  Prachtige reis vol hoogtepunten. Aanrader voor actieve reizigers die veel natuur willen zien. Accommodaties door onverwachte upgrades boven verwachting, sommige geplande accommodaties basic, maar verder goed genoeg. Boeken via Sawadee ging snel en makkelijk, informatievoorziening prima.

Rondreis IJsland

Langs watervallen en geisers

image
14 dagen vanaf € 2.498
Naar boven