Resultaten worden geladen

Groepsrondreis door IJsland

Een groepsrondreis door IJsland zit bomvol avontuur en natuur. IJsland leeft! Water borrelt uit de vele geisers en schiet met veel kracht de grond uit. Watervallen storten zich in de diepte en vulkanen rommelen uit het diepst van de aarde. Ga mee op groepsrondreis naar IJsland en ontdek het land van het noorderlicht, gletsjers en walvissen. 

Gletsjerwandeling groepsrondreis IJsland

Tijdens onze verschillende groepsrondreizen kun je onder leiding van een gids een wandeling maken over de Solheimajokull gletsjer. Een prachtige wandeling van zo'n 2 á 3 uur over de witte ijskap is een unieke ervaring. Gewapend met helm en stijgijzers wandel je over de ijsmassa en bewonder je de diverse vormen en kleuren van het ijs. De ijsmassa is voortdurend in beweging, wat er ook voor zorgt dat het er het gehele jaar door anders uitziet.

Bezoek de Blue Lagoon

Een bezoek aan de bekende Blue Lagoon is een aanrader tijdens een groepsrondreis. Deze warme ondergrondse waterbron is van heinde en verre te zien door de rookwolken die boven het landschap uitstijgen. De bronnen liggen dicht bij Reykjavik, waardoor enkele bronnen zelfs worden gebruikt voor de stadsverwarming en het douchewater!   

Maak een boottocht over het Jökulsárlón ijsbergenmeer 

Met een boot vaar je langs de gletsjer en tussen de ijsschotsen over het prachtige meer. Tijdens deze boottocht schiet je de meest prachtige foto’s van de drijvende ijsschotsen. En natuurlijk is het genieten van het prachtige uitzicht.

Bekijk onze reizen naar IJsland per reissoort:

Naar boven