< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,1
8.7 18 beoordelingen
  • 8 13-06-18

    Maaike Knaap

    Een zeer mooie reis, met afwisselende mogelijkheden voor sportieve en culturele activiteiten. Ondanks dat deze reis redelijk nieuw was bij Sawadee en daarom ook bij de reisleider is alles probleemloos verlopen. De reisleider heeft zich volledig ingezet om ieder van ons een passende ervaring te geven. Wel waren niet alle hotels up-to-date en praktisch gelegen, waardoor we meerdere dagen over dezelfde weg dienden te reizen. Het vervoer en de chauffeur daarentegen waren prima.

  • 7 13-06-18

    Anika Marinus

    Prachtige reis door Schotland gemaakt met goede mix van natuur en cultuur. Het was de tweede keer dat deze reis georganiseerd werd, dus er is nog ruimte voor de puntjes op de i, voornamelijk qua sommige hotellocaties. Tijdens de reis werd hier overigens goed op geanticipeerd door de reisleider. Kortom: aanrader!

  • 8 13-06-18

    Hanneke Fokker

    Mijn eerste reis met Sawadee is goed bevallen. Prima reisleiding, goede bus en chauffeur. Sommige wandelingen hadden in tijd wat mij betreft wat langer gemogen.

  • 8 13-06-18

    Marijke Van Der Wiel

    Het was een leuke combi-reis van wandelen en steden/dorpen/vrije tijd. Ook mede doordat Ruben bleef proberen om voor iedereen een alternatief te zoeken, zodat je elke keer een mooie keuze had om iets te gaan doen.

  • 9 13-06-18

    Nadine Vanhecke

    We hebben de schotse landschapen gezien bij mooi en slecht zoals het is. Grote en kleine steden, waar de reisbegeleiding ons op een prachtige manier heeft doorgeloodst.

  • 10 13-06-18

    Fokje Faber

    Eerste keer met Sawadee en prima bevallen.

  • 7 13-06-18

    Germa Van Neerven

    Ik heb de reis als prettig ervaren, mooie delen van Schotland gezien. Fijn dat de groep klein was, de reisleider was enthousiast en actief en had oog voor iedereen! Ook de bus was prima met een uitstekende chauffeur. De hotels waren ok, wel vaak erg afgelegen. Ik kreeg het idee dat er nog aan de reis gesleuteld moet worden wat betreft de plek van de hotels, en de soort wandelingen.

  • 10 13-06-18

    Jeannette Wassink

    Mooie reis, goede combinatie van cultuur en wandelen. Prima reisleider.

  • 10 13-06-18

    Dico Tol

    Mooie reis, goede combinatie van cultuur en wandelen. Prima reisleider.

  • 9 13-06-18

    Hannie Engel

    Mooie en afwisselende reis. Balans tussen cultuur en natuur.

  • 9 02-05-18

    Ruud Loeff

    Goed verzorgd. En vriendelijke en behulpzame reisgids.

  • 9 02-05-18

    Hanneke Heijstek

    Prachtige natuur mooie wandelingen mogelijkheid op verschillende niveau,s prima reisleidster Ageeth, die voor ons de route aanpaste veranderde wij waren de eerste groep in Schotland.

  • 9 02-05-18

    Gerarda Schreuder

    Mooie, afwisselende reis door de prachtige natuur van Schotland.

  • 8 02-05-18

    Manja Van Oosterbosch

    Mooie plekken bezocht. Persoonlijk minder affiniteit met bezoek aan slagveld Culodden. Wandelingen waren ok, mag tikkie meer voor mij. Variatie in omgeving van wandeling prima.

  • 9 02-05-18

    Natasja Seigers

    Geweldige reis door het prachtige Schotland. Veel wandelingen (voor elk wat wils) en de steden Glasgow en Edinburgh. Aanrader!

  • 9 02-05-18

    Corina Korver

    Het was een zeer goed georganiseerde reis met veel extra mogelijkheden. Verschillende wandelroutes van middel zwaar tot zwaar, voor mij, als weinig geoefend persoon.

  • 8 02-05-18

    Joke Verhoeven

    Veel prachtige natuur gezien en ook veel aardige mensen. Verder heerlijk gewandeld met weer dat erg meeviel. De organisatie, ook van extra uitjes tijdens bv een vrije dag was prima verzorg door Ageeth. Zeker een aanrader,

  • 9 02-05-18

    Ruben

    Een reis met erg mooie wandelingen en mogelijkheden. Mijn kamergenoot en ik hebben zelfs Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland gehaald. De bovenste twee uur liepen we door de sneeuw. Leuke groep en goede reisbegeleidster.

Rondreis Schotland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.