Rondreis Engeland | Groepsreis | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Engeland

Een rondreis door Engeland is ideaal omdat de reistijd ernaar toe heel erg kort is, je hoeft niet te vliegen en natuurlijk omdat het een prachtig land is. Wat dacht je van het Dartmoor Nationaal Park of Lake District Nationaal Park waar ondermeer de hoogste berg van Engeland zich bevind de Scafell Pike. Je kunt hier spectaculair wandelen, kajakken en varen. Tijdens een rondreis in Engeland kom je natuurlijk ook langs een aantal historische steden zoals Torquay en Southampton. Daarnaast brengen we een bezoekje aan de historische stad Bath. Deze stad is al meer dan 2000 jaar oud en staat bekend om de eeuwen oude Romeinse baden. Een groepsreis in Engeland gaat met Sawadee in combinatie met Wales, Schotland, Noord-Ierland en Ierland.

Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.