< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel La Colombina - La Gomera

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Colombina ligt in San Sebastián op het eiland La Gomera. Het hotel ligt vlakbij het strand en de haven van San Sebastián. Ook het Garajonay nationaal park ligt in de buurt, op ongeveer 20 minuten rijden. De kamers beschikken over een eigen badkamer, air-conditioning en een tv. Het hotel heeft een eigen restaurant. 

 •  

  La Quinta Park - Tenerife

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  La Quinta Park is prachtig gelegen met uitzicht op de zee en de Teide. Het hotel beschikt over binnen- en buitenzwembaden, een spa en restaurant. Het hotel wordt omringt door palmbomen, wat een tropische uitstraling geeft. De suites beschikken over een eigen badkamer, keukentje, balkon en tv. 

Accommodatie algemeen

We overnachten in comfortabele en sfeervolle 3* hotels, waarvan op Tenerife met zwembad. Alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de gehele reis gebruik van onze eigen bus, zodat we kunnen stoppen wanneer we dat willen. Tussen de eilanden verplaatsen we ons per ferry.

 •  

  Veerboot Canarische Eilanden - Canarische Eilanden

  Voor de verplaatsingen tussen de verschillende eilanden maken we gebruik van de lokale veerdienst. Op de boot is een cafetaria aanwezig. 

 •  

  Eigen bus - Canarische eilanden

  We hebben gedurende de gehele reis een eigen bus. De bus gaat niet mee de veerboot op, dus wanneer we naar een ander eiland gaan, krijgen we een andere bus.

Rondreis Canarische Eilanden

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven