< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Arctic Watch - Somerset Island

    Ondanks de extreme omgeving waar je naartoe gaat, is de accommodatie zeer comfortabel. De Arctich Watch Wildernis Lodge is van alle gemakken voorzien. De Arctic Watch Wilderness Lodge is een hotel-achtige accommodatie in de afgelegen Arctische wildernis. Elke hut heeft een kamer met ramen en is geschikt voor twee personen. Iedere kamer heeft daarnaast een toilet en een wastafel. De douche is gezamenlijk en is op loopafstand van iedere hut. De maaltijden zijn inclusief en worden dagelijks voor je bereid. 


Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Het is niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken op deze reis.

 Vervoer ter plaatse

Chartervluchten

Tijdens deze reis maak je gebruik van twee chartervluchten van Yellowknife naar Somerset Island en terug. Voor deze vluchten geldt een bagagevrijdom van maximaal 15 kilo. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage met een maximum gewicht van 5 kilo mee aan boord nemen. 

Rondreis Arctisch Canada

Arctic Watch Wilderness Lodge

image
11 dagen vanaf € 9.298
Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

  • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
  • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
  • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!