Sawadee - Vacature Medewerker Sales Support

Medewerker Sales Support (32-39 uur)

Wie zijn wij?

Sawadee Reizen biedt al sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen aan naar alle uithoeken van de wereld. Dit doen wij met veel aandacht voor natuur, cultuur en de lokale bevolking van onze bestemmingen. De reizen van Sawadee zijn avontuurlijk, wat betekent dat er gereisd wordt in kleine groepen, overnacht wordt in kleinschalige accommodaties en dat activiteiten zoals wandelen en fietsen vaak onderdeel zijn van de reis. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons centraal: we minimaliseren de negatieve impact van onze reizen en optimaliseren de positieve impact. Het hoofdkantoor van Sawadee is gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als medewerker Sales Support ben je een administratieve duizendpoot. Je ondersteunt onze klanten tijdens het boekingsproces van hun droomreis. Je checkt of alle gegevens kloppen en benadert ze in geval van ontbrekende informatie. Zijn er wijzigingen in het reisprogramma, dan zorg jij dat de klant hiervan op de hoogte is. Je beantwoordt praktische vragen (zowel telefonisch als per mail) en je zorgt dat alle communicatie met de klanten duidelijk genoteerd wordt. Je bent een belangrijke schakel tussen de verkoop- en reserveringsafdeling en hebt hierin zowel een ondersteunende als signalerende rol. Tot slot behoort ook het verzorgen van de facturatie naar onze klanten een belangrijk onderdeel van deze functie.

Wie ben jij?

Wij vinden jou natuurlijk fantastisch zoals je bent. Wel is het voor deze functie erg belangrijk dat je je herkent in de volgende persoonskenmerken.
 • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je vindt het geen probleem om de telefoon op te pakken en probeert onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de voorbereidingen van hun droomreis;
 • Je bent betrokken, empatisch, oplossingsgericht en denkt altijd een stapje vooruit;
 • Je kunt accuraat werken;
 • Je werkt gestructureerd en kunt goed overzicht bewaren;
 • Jij kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Heb je een afgeronde opleiding Administratie, Verkoop/Commercieel of Zakelijke Dienstverlening op MBO+ niveau en/of aantoonbare administratieve werkervaring en houd je tevens van reizen, dan zou dit weleens een goede match kunnen zijn. 

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard hebben wij jou net zoveel te bieden als jij ons. Als jij bij Sawadee komt werken, dan kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een interessante, uitdagende functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, personeelskorting op vliegtickets en onze geweldige reizen en de mogelijkheid tot het maken van studiereizen;
 • 24 vakantiedagen, plus 6,5 atv-dagen bij een fulltime dienstverband; 
 • Een sfeervol kantoor om de hoek bij Artis, met een goed koffiezetapparaat, zit/sta bureau en alle andere dingen die je nodig hebt om fijn te kunnen werken;
 • De mogelijkheid tot hybride werken; deels op kantoor en deels vanuit huis;
 • Een prettige, informele werksfeer met gezellige, ambitieuze en reislustige collega’s.

Tot slot

Reizen verrijkt je kennis, je ervaringen, je vriendschappen en je geluk. Wij vinden reizen dan ook het mooiste dat er bestaat. En als we met onze reizen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van onze bestemmingen, dan is onze missie geslaagd. Deel je onze visie? Dan verwelkomen we je graag bij Sawadee.

Belangstelling voor deze functie?

Ben jij die administratieve duizendpoot die wij zoeken en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar mirja.daems@sawadee.nl o.v.v. Vacature Medewerker Sales Support.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.