< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,7
Reisroute 9,0
7.9 9 beoordelingen
 • 8 14-07-17

  Martijn Verdonk

  goed georganiseerde reis, uitgebalanceerd reisprogramma. soms vond ik de reis wel intensief vanwege lange reisdagen en slechte wegen icm kleine busjes

 • 7 08-07-16

  Arjan Schreuder

  De benaming Bali 'Chill & Adventure' familiereis dekt de lading: het programma bevat -naast de highlights van dit mooie eiland- voldoende vrijheid om de omgeving zelf te ontdekken of relaxed een dag met gezin aan het zwembad door te brengen. Dit sterke punt is tevens een zwakte van de reis: het is van alles wat en daarmee een allemansvriend voor wie met open vizier naar Bali wil. Daarmee blijft het overal bij scratching the surface: de locale cultuur, geschiedenis, keuken zouden inhoudelijk meer verdieping mogen krijgen. Immers dit is toch een beetje de signatuur waarmee Sawadee zich positioneert in de reiswereld. Dat zit 'm niet in nog meer / andere activiteiten, maar meer in wat de gids inhoudelijk (niet) weet. Lokale gidsen compenseerden dit enigszins. De hotels zijn overwegend goed en schoon, al was er nergens een familiekamer beschikbaar voor 4 personen. Het vervoer was in orde en door lokale omstandigheden soms wat 'avontuurlijk'. De gids bleek tijdens onze reis inhoudelijk niet knowledgeable en voor kinderen ronduit slecht te verstaan. De hamvraag: zouden we met deze kennis achteraf, de reis opnieuw boeken? Het antwoord is een wat voorzichtige 'ja'. Voor ons gezin was het een goede kennismaking met een verre groepsreis, alsmede met de zachtaardige mensen en prachtige natuur van deze toeristische parel van Indonesie.

 • 7 08-07-16

  Dorine Heethaar

  Bali is een prachtig, veelzijdig land. Dit komt naar voren in de reis. Niet alles was helemaal goed geregeld, dit zorgde soms voor wat onrust/onvrede.

 • 7 08-07-16

  Rene Verbiest

  De indeling van de te bezoeken tempels en andere bezienswaardigheden kan beter ingevuld worden. Wij zijn verschillende malen voorbij dezelfde kruispunten en dorpen gekomen.Onze reisleider was vriendelijk en behlpzaam maar geen kei in organiseren.

 • 8 08-07-16

  Ellen Steinmann

  Leuke reisgenoten en erg genoten van de rondreis. Hotel in Sanur, redelijk maar erg vieze badkamer. Ook de handdoeken in de hotelkamer en bij het zwembad zaten vol vlekken. Restaurant had lekkere maaltijden maar te weinig personeel. Ook meegemaakt dat er op een avond bijna niets meer te krijgen was, alles op. Hotel in Sidemen was geweldig, unieke ligging, geweldige kamer, heerlijk eten en super personeel. Hotel in Candidasa, resort maar veel te kleine kamer voor 3 personen. Lekker ontbijt en mooi zwembad. Helaas kon je niet zomaar op het strand komen. Hotel in Ubud was schoon maar erg ongezellig. Ook het bed voor onze dochter was slecht. Het eten was ronduit slecht!! Hotel in Lovina, wauw wat goed en heerlijk eten. Leuke dolfijnentocht!! Hotel in Munduk was net als in Sidemen erg goed en het eten was lekker. Ook erg vriendelijk personeel. Hotel in Seminyak was mooi, heerlijk ontbijt en en lieve mensen. De wandeltochten waren er mooi en indrukwekkend. Het vervoer was redelijk geregeld, 1x echt een heel oude bus gehad..... Erg veel, misschien iets teveel tempels gezien. De natuur is schitterend!! Reisleider was erg aardig maar wist zeer weinig te vertellen. Ook zijn Nederlands was niet erg goed en daarom werd hij vaak niet begrepen. Bij een volgende reis met jullie willen wij zeker weten of het een goed NL sprekende gids is en of hij voldoende over het land kan vertellen indien dit niet het geval is zullen wij helaas niet kunnen boeken.

 • 8 08-07-16

  Ingrid Schouten

  Prachtige reis. Goede mix van afwisseling in landschap. Dan weer aan zee, dan weer in de bergen. Goede begeleiding. Sommige hotels waren misschien iets minder, maar over het algemeen genomen erg goede hotels.

 • 8 08-07-16

  Timme Verwoerd

  Het is een goede reis met fijne hotels maar niet hele goede restaurants bij de hotels.

 • 9 08-07-16

  Cardiola Heethaar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-07-10

  Marjan Hoftijzer

  Fantastische reis gehad. Onze kinderen van 5, 7 en 10 jaar hebben enorm genoten, samen met hun reisgenootjes in de groep. Dan geniet je als ouders dubbel!

Familiereis Bali Chill & Adventure

Paradijs voor de jonge avonturiers

Familiereis bali meisjes traditioneel gekleed
20 dagen vanaf € 2.498 € 2.448
Naar boven