< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 342 beoordelingen
  • 8 02-08-19

    Jochem

    Onder leiding van een prima begeleidster een mooie reis gehad. Eerste week wel vermoeiend.

  • 9 02-08-19

    Monique

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 02-08-19

    Noortje

    Leuke reis, maar had voor een familiereis wat avontuurlijker mogen zijn. Comfort van de hotels was niet volgens verwachting.

  • 9 30-07-19

    Koen

    Een reis met een gouden rand. De gids was top+, de groep was onwijs leuk, de combinatie jong oud en Engels-Nederlands talig was erg gezellig en het land is voor herhaling vatbaar.

  • 10 30-07-19

    Maria

    The trip has been wonderful. Every day has been a pleasant surprise. Our perfect guide and our very nice travel companions.

  • 10 30-07-19

    Alba

    An incredible trip with very kind familys and an excelent tour guide. We did a lot of amazing activities like snorkeling or surfing and also we learnt about the local culture by visiting small villages or rice fields

  • 9 30-07-19

    Louise

    Super mooie reis, veel gezien, goede reisleider Reis om nooit te vergeten

  • 9 30-07-19

    Julia

    Top reis gehad, mede door onze aardige attente reisleider Sofian, echt een topper. Stond altijd voor ons klaar en organiseerde op onze vrije dag ook nog excursie, hij wist van alles extra te regelen, zodat wij ook bij families thuis konden komen.

  • 8 24-07-19

    Alexander

    Karin onze reisbegeleider was kundig er zeer ervaren, programma zat goed in elkaar

  • 10 24-07-19

    Reinilde

    mooie gevarieerde reis met niet teveel en te lange reisdagen maar genoeg tijd op elke locatie

  • 7 06-08-18

    Roger

    Mooie eerste reiservaring in ZO Azie. Rustig tempo, leuke groep en goede hotels. Er mag wel wat meer natuur in. Malang mag er echt uit. Laatste dagen Bali goed om te wennen aan het terug gaan, al had dat iets minder toeristisch gemogen. Al met al genoten van de reis.

  • 8 06-08-18

    Martine

    Afwisselend reis, rustig reistempo. Mooi afwisseling tussen stad natuur en strand

  • 7 06-08-18

    Suzanne

    Het was mijn eerste familiereis. Het tempo was goed. Java viel mij als land tegen. Ook erg jammer dat het eten werd aangepast aan de westerlingen.

  • 9 06-08-18

    Raoul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-08-18

    Marco

    Perfecte reis onder begeleiding van een zeer professionele reisbegeleiding (Karin).

  • 9 06-08-18

    Anoniem

    Interessant land, goed programma, veel zwembaden voor de kinderen, over het algemeen goede hotels en goed vervoer.

  • 9 26-07-18

    Malou

    Leuk spannend

  • 9 26-07-18

    Marianne

    We hebben een geweldige reis gehad. De excursies en hotels waren (bijna) allemaal top.

  • 9 26-07-18

    Frank

    De reis was boven mijn verwachting. Zoveel dingen meegemaakt en gezien daar schieten bijna woorden voor tekort. We wilden met het gezin een onvergetelijke reis maken, nou dat is zeker gelukt. Sawadee heeft alles wat je maar enigzins zou kunnen vermoeden waargemaakt.

  • 9 26-07-18

    Marianne

    Onze reis was zeer gevarieerd op alle volgende aspecten: actief - zonder heel vermoeiend te zijn - , veel bezienswaardigheden op cultureel, historisch en/of religieus gebied, kennismaking met de plaatselijke bevolking, natuur - waaronder ook de akkerbouw, o.a. de rijstvelden - en natuurverschijnselen.De hotels en resorts waren elke keer weer een verrassing, soms een luxe plek in armoedig ogende wijk, soms verrassend idyllisch. Het wandelen, het fietsen, het meerijden in een bechak en jeeps, de gesprekjes met de mensen, de gidsen, maakten de onderdompeling in de Indonesische wereld completer. Bovendien is het heel relaxed als je zelf niets hoeft uit te stippelen, dat heeft de reisleider al gedaan. De familiereis en connectie met de andere kinderen maakte dat het voor onze kinderen niet verveelde.

Familiereis Java & Bali

Vulkanen, rijstvelden en strand

Familiereis Indonesië
22 dagen vanaf € 2.299
Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.