< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,4
8.7 241 beoordelingen
 • 9 06-08-16

  Petra Engwerda

  Veel gezien en gedaan met voldoende rustmomenten.

 • 9 03-08-16

  Maureen Van Druenen Vriends

  ontzettende goed reisleider, Iwan. Denkt continu met je mee en wil alles voor je regelen. Schitterende reis met de perfecte mix van activiteiten en rust. (als je inderdaad voor alle opties gaat) Een erg veelzijdig land, wat we mede zo ervaren hebben door de juiste excursies.

 • 8 03-08-16

  Theo Oudelaar

  Mooie afwisselende reis met leuke groep en super begeleiding.

 • 9 03-08-16

  Andra Hoogcarspel

  Een hele goede formule: met 6 gezinnen op reis en veel zien en doen. We hadden een super goede gids en hebben door Java en Bali gereisd. De jongeren aten bijna altijd samen en wij, de volwassenen aten ook vaak met elkaar. Heel leuk die afwisseling van activiteiten met de hele groep, met een kleiner gezelschap of met je eigen gezin.

 • 9 03-08-16

  Peter Van Rooijen

  Goed en uitgebalanceerd programma. Voldeed aan onze verwachtingen en vaak daarboven. De details en de gids maakten het verschil en daarmee onze reis tot een onvergetelijke ervaring.

 • 9 03-08-16

  Jannie Riteco

  Goed georganiseerde en afwisselende reis.

 • 10 03-08-16

  Pien Van De Ven

  Ik vond vooral onze reisleider heel goed! Door hem hebben we te gekke dingen gezien!

 • 10 03-08-16

  Don Ruiz Hoogcarspel

  Hartstikke geweldig!

 • 9 31-07-16

  Jacqueline Zegwaard

  Onze familiereis naar Indonesië was super! Zoveel gezien, zoveel gedaan, zoveel meegemaakt. Onze groep was erg gezellig en de kinderen hadden elkaar de 1e avond al 'gevonden'. Heel veel dank aan onze geweldige groepsleider Obbo die ons meenam naar de meest bijzondere plekken, thuis bij de bewoners, een school, kroepoekfabriekje, we denken er nog elke dag aan! Deze reis is echt een aanrader voor gezinnen met pubers!

 • 9 31-07-16

  Nicole Vincken

  Zeer goed georganiseerdereis naarJava en Bali. En vooral top reisleider Obbo!

 • 9 31-07-16

  Channan De Paauw

  perfecte reisbegeleider, leuke activiteiten. Prachtige reis. Heel veel gezien en toch voldoende tijd voor ontspanning en eigen dingen doen. Niet elke accommodatie was even goed....

 • 8 28-07-16

  Diane Van Der Looij

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 28-07-16

  Peter Blankestijn

  Leuke combi van cultuur, natuur en relax. Goed georganiseerd. Fantastische gids. Hier en daar suggesties voor verbeteringen: schatting van extra kosten/fooien tenminste 50% hoger dan was aangekondigd. Hotels zijn in werkelijkheid (veel) eenvoudiger dan beschrijving doet vermoeden Overall: heel tevreden, maar wel suggestie om eerlijker, d.w.z. meer realistisch beeld te geven van hotels en van extra kosten.

 • 8 28-07-16

  Diana Geluk

  Onze reis was gevarieerd en het programma bevatte een goede mix van cultuur, natuur, actie en plezier. De sfeer in de groep was prima en we hadden een betrokken reisleider. Sawadee heeft ervoor gezorgd dat we in contact kwamen met de lokale bevolking, en dat we ook buiten de gebaande paden kwamen. Respect voor elkaar en de mensen die we hebben ontmoet. Veel leuke excursies. Accommodaties vonden wij niet overal goed genoeg.

 • 9 28-07-16

  Jeanette Kampen

  Samen met onze kinderen van 17 en 23 jaar, hebben een onvergetelijke rondreis op Java en Bali gemaakt. We hadden een voortreffelijk Engels sprekende gids uit Sumatra, die heel boeiend over Indonesië vertelde. We hebben met de groep hele bijzondere dingen gezien en gedaan. Ik kan deze reis van harte aanbevelen aan iedereen met tieners of adolescenten.

 • 8 25-07-16

  Eugenie Van Emden

  Prettig en goed georganiseerde reis in een niet te grote groep. Daardoor is het een persoonlijke belevenis geworden. Met humor en gezelligheid heeft de reisleider ons weten bij te brengen over het land, de mensen en hun gewoonten.

 • 8 25-07-16

  Yara Niesten

  Ik vond de reis erg leuk. De sfeer in de groep was erg goed en de reisleider (Theo) wist veel te vertellen en was ook heel gezellig. We hadden veel uitstapjes en die waren goed georganiseerd. De hotels waren over het algemeen ook goed, alleen 2 hotels waren iets minder. Kortom het was een erg geslaagde, goedgeorganiseerde en gezellige reis.

 • 9 25-07-16

  Bianca Lanza

  Zeer afwisselende leuke reis. Mooi mix van cultuur, natuur en sportieve activiteiten en voldoende vrijheid om zelf erop uit te trekken. Indonesië is erg veelzijdig, vriendelijke mensen en er is heel veel te doen en te zien. Ook erg geschikt voor kinderen.

 • 8 25-07-16

  Julie Crutzen

  Mooie afwisselende en goed georganiseerde reis. Veel cultuur en natuur, actie afgewisseld met ontspanning. Leuke reisleider en een gezellige groep.

 • 9 25-07-16

  Esther Dijkstra

  Zeer afwisselend in aanbod excursies. Zeer goede betrokken reisleider. Transfer verliep moeiteloos. Groepssamenstelling heel fijn met kinderen.

Familiereis Indonesië - Java en Bali

Vulkanen, rijstvelden en strand

Familiereis Indonesië
22 dagen vanaf € 2.098
Naar boven