< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,9
8.4 152 beoordelingen
  • 9 05-08-16

    Carola Van Der Broek

    Ik kijk terug op een hele mooie en gezellige reis. Vietnam is een verrassend land; hele vriendelijke en empathische mensen, prachtige natuur en cultuur. Vietnam is Azië zoals je je dat voorstelt in je gedachten: mensen met rijsthoeden die werken in prachtige rijstvelden

  • 10 05-08-16

    Marc Wegbrans Giro

    Heel good.

  • 9 05-08-16

    Petra Koorn

    Wij hebben met het gezin een fantastische reis gemaakt naar Vietnam. Juist de mogelijkheid voor onze zoon van 17 om met leeftijdsgenoten samen te reizen heeft hieraan veel bijgedragen. Daarnaast hebben wij in hele fijne hotels overnacht en was de reisleider zorgzaam, informatief en zeer begaan met de groep. al met al hebben wij een top reis gehad.

  • 9 05-08-16

    Jaap Wegbrans

    Prima programma, prima groep en een fantastische gids.

  • 9 05-08-16

    Geert Soethoudt

    Mooie afwisselende reis die mede door onze lokale gids Phuong een ervaring werd die ons nog lang zal bijblijven. De gids heeft alles superstrak geregeld. verder zeer goed vervoer en een tweetal vliegreizen om lange dagen in de bus te voorkomen.Mooie natuur, cultuur en zeer vriendelijke mensen.

  • 8 29-07-16

    Mirjam Noorduin

    Mooie reis!

  • 9 26-07-16

    Luna Zuijderwijk

    Een erg leuke groep! Heel veel leuke dingen gedaan en meegemaakt! Het was boven mijn verwachtingen, top!

  • 8 26-07-16

    Sylvia Dubbeldam

    Een zeer afwisselende reis waarbij we kennis hebben kunnen maken met het land en haar cultuur.

  • 8 24-07-16

    Sacha De Jong

    Indrukwekkend, tropisch warm en super afwisselend was onze reis door Vietnam. Prachtige natuur. Verschillende soorten accommodaties en vervoer. De groep bestaande uit vijf gezinnen waarmee wij rondgereisd hebben was prettig. De kinderen vonden elkaar snel en konden het goed met elkaar vinden. In drie weken tijd hebben we enorm veel gezien en meegemaakt. Het programma en de route zaten goed in elkaar en

  • 9 24-07-16

    Didier Gurdjian

    Het programma was heel gevarieerd en vol met rijke ervaringsmomenten. Kinderen en ouders konden hun geluk vinden. De Nederlandse gids was heel competent .

  • 9 24-07-16

    Heiko Vetkamp

    Zeer afwisselend: grote steden, rustige bergdorpjes met rijstvelden, wandelen door tropisch regenwoud, bootje varen en fietsen tussen krijtrotsen en moerassen, zwemmen bij resorts, tempels en musea, US-Vietnam oorlog. Prima spreiding tussen Noord, Midden en Zuid. Transport goed geregeld.

  • 8 22-07-16

    Carolijn Van Antwerpen

    De reis zit goed in elkaar. Veel afwisseling en mooi om in noord, midden en zuid Vietnam te komen. De binnenlandse vluchten zijn ideaal.

  • 9 22-07-16

    Bart Dieleman

    Het programma van de rondreis door Vietnam was erg gevarieerd, met een goede mix van natuur, cultuur en ontspanning. Er waren voldoende vrije momenten om zelf op ontdekking te gaan. De hotels waren comfortabel en de binnenlandse vluchten zijn een pluspunt in een uitgestrekt land als Vietnam.

  • 8 22-07-16

    Jacques Van Der Steen

    Afwisselende, mooie reis, waarbij het programma de eerste weken heel erg goed was, de derde week was wat minder. De Vietnamese gids was geweldig, de beste die wij ooit gehad hebben. De 2 tussenvluchten waren goed getimed ('s ochtends vroeg), zodat die betreffende dag nog volop benut kon worden. I.h.a acceptabele (bus)reistijden.

  • 9 22-07-16

    Herma De Haan E.V. Van Huizen

    De Sawadee familiereis zit prima in elkaar. Het hoogtepunt vonden wij Noord Vietnam en dan met name de homestay in Mai Chau.

  • 9 22-07-16

    Ankie Ott

    We hebben genoten van een heel gevarieerde familiereis. We reisden met gezinnen met pubers en dit was een unieke ervaring! De kinderen amuseerden zich te pletter en de volwassenen konden het ook goed met elkaar vinden. Vietnam is een heel mooi land met prachtige steden, afgewisseld met het rustige platteland. We maakten kennis met de plaatselijke bevolking, keuken en cultuur op een heel ongedwongen manier. We hadden een supertoffe gids die ons met veel plezier rondleidde in zijn geboorteland. Kortom een prachtige ervaring bij!

  • 9 22-07-16

    Peter Van Huizen

    Onze reis naar Vietnam heeft al onze verwachtingen overtroffen. Een goed georganiseerde reis met een hele leuke groep en een fantastische reisleider in een adembenemend mooi land hebben een onuitwisbare indruk op ons gemaakt.

  • 9 22-07-16

    Daan Beirnaert

    Wij hadden een zeer geslaagde reis. Weinig tot geen opmerkingen

  • 8 17-07-16

    Suzanne Van Wieringen

    Ik vind het fijn dat alles zo goed georganiseerd wordt en dat je ook de keuzevrijheid hebt om wel of niet mee te gaan.

  • 7 17-07-16

    Regina Te Raa

    Een mooi en prachtig groen land. Druk in de steden, rustig op het platteland. Wat merk je nog van de oorlog en hoe gaan Vietnamezen er mee om? De tunnels van de Vietcong zijn indrukwekkend en leerzaam, het voedsel is geweldig. Een reis om bij te schrijven

Familiereis Vietnam

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!