< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,0
8.4 158 beoordelingen
  • 8 18-07-17

    Jolanda Peelen

    Mooie gevarieerde reis met geweldige hoogtepunten op diverse gebieden. Prachtige natuur, het leven op het platteland en in steden, sfeervolle plekken een leuke groep om dit alles mee te deken.Dit onder begeleiding van een goede reisgids uit Vietnam.

  • 8 18-07-17

    Frans De Bie

    Voortreffelijk georganiseerd met een geweldige Vietnamese gids Phong! Eten en slapen bij de lokale bevolking was geweldig. Met de hele groep op 1 kamer in een homestay was erg gezellig.

  • 8 18-07-17

    Ernst De Jong

    Mooie reis met een goede balans tussen actief en eenvoudig genieten

  • 8 18-07-17

    Annelies Numan

    Superleuke familiereis met veel afwisseling waarbij je een goede indruk krijgt van Vietnam.

  • 8 16-07-17

    Ilse Welleman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-17

    Edgar Eversteijn

    Geweldige reis, voldoende balans tussen de groep en vrije tijd en tussen ontspanning en inspanning!

  • 7 16-07-17

    André Buuts

    Leuke reis! Goede afwisseling natuur en steden. Prima reisleider.

  • 9 14-07-17

    Jurgen Jeurissen

    Hele volledige reis met meerdere hoogtepunten, waarbij je Vietnam aardig leert kennen. Door de gidsen in het noorden en zuiden hoor je ook het verhaal achter het verhaal, in het midden van de reis kun je het programma meer zelf invullen.

  • 8 09-07-17

    Christian Stevens

    Het was een erg leuke fascinerende en leerzame reis door het snel ontwikkelende Vietnam. Je ziet vooral in Hanoi het leven van de gewone Vietnamees die gewoon zijn waar aan de straat verkoopt. Je denkt terecht te komen in een grote sloppenwijk en communistisch bolwerk maar dat valt heel erg mee. Alles is erg goed geregeld door Sawadee maar Sawadee schiet toch op sommige vlakken net tekort zoals bijvoorbeeld de eerste homestay wat meer een toeristenpretpark is dan een homestay. Over het algemeen is het een geweldige reis.

  • 8 09-07-17

    Janneke Van Kersen

    Een goed georganiseerde reis met redelijk tot goede hotels en andere overnachtingsaccommodaties en een grotendeels soepel lopend vervoer in Vietnam. Daarnaast een behulpzame, vriendelijke en deskundige gids, die ook prima met de kinderen overweg kon. De hoogtepunten va het land hebben we via deze reis in ruim drie weken kunnen zien

  • 10 05-08-16

    Paula Wegbrans Giro

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-08-16

    Carola Van Der Broek

    Ik kijk terug op een hele mooie en gezellige reis. Vietnam is een verrassend land; hele vriendelijke en empathische mensen, prachtige natuur en cultuur. Vietnam is Azië zoals je je dat voorstelt in je gedachten: mensen met rijsthoeden die werken in prachtige rijstvelden

  • 10 05-08-16

    Marc Wegbrans Giro

    Heel good.

  • 9 05-08-16

    Petra Koorn

    Wij hebben met het gezin een fantastische reis gemaakt naar Vietnam. Juist de mogelijkheid voor onze zoon van 17 om met leeftijdsgenoten samen te reizen heeft hieraan veel bijgedragen. Daarnaast hebben wij in hele fijne hotels overnacht en was de reisleider zorgzaam, informatief en zeer begaan met de groep. al met al hebben wij een top reis gehad.

  • 9 05-08-16

    Jaap Wegbrans

    Prima programma, prima groep en een fantastische gids.

  • 9 05-08-16

    Geert Soethoudt

    Mooie afwisselende reis die mede door onze lokale gids Phuong een ervaring werd die ons nog lang zal bijblijven. De gids heeft alles superstrak geregeld. verder zeer goed vervoer en een tweetal vliegreizen om lange dagen in de bus te voorkomen.Mooie natuur, cultuur en zeer vriendelijke mensen.

  • 8 29-07-16

    Mirjam Noorduin

    Mooie reis!

  • 9 29-07-16

    Ineke Gerridzen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-07-16

    Luna Zuijderwijk

    Een erg leuke groep! Heel veel leuke dingen gedaan en meegemaakt! Het was boven mijn verwachtingen, top!

  • 8 26-07-16

    Sylvia Dubbeldam

    Een zeer afwisselende reis waarbij we kennis hebben kunnen maken met het land en haar cultuur.

Familiereis Vietnam

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!