< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,0
8.4 148 beoordelingen
  • 10 05-08-16

    Paula Wegbrans Giro

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-08-16

    Carola Van Der Broek

    Ik kijk terug op een hele mooie en gezellige reis. Vietnam is een verrassend land; hele vriendelijke en empathische mensen, prachtige natuur en cultuur. Vietnam is Azië zoals je je dat voorstelt in je gedachten: mensen met rijsthoeden die werken in prachtige rijstvelden

  • 10 05-08-16

    Marc Wegbrans Giro

    Heel good.

  • 9 05-08-16

    Petra Koorn

    Wij hebben met het gezin een fantastische reis gemaakt naar Vietnam. Juist de mogelijkheid voor onze zoon van 17 om met leeftijdsgenoten samen te reizen heeft hieraan veel bijgedragen. Daarnaast hebben wij in hele fijne hotels overnacht en was de reisleider zorgzaam, informatief en zeer begaan met de groep. al met al hebben wij een top reis gehad.

  • 9 05-08-16

    Jaap Wegbrans

    Prima programma, prima groep en een fantastische gids.

  • 9 05-08-16

    Geert Soethoudt

    Mooie afwisselende reis die mede door onze lokale gids Phuong een ervaring werd die ons nog lang zal bijblijven. De gids heeft alles superstrak geregeld. verder zeer goed vervoer en een tweetal vliegreizen om lange dagen in de bus te voorkomen.Mooie natuur, cultuur en zeer vriendelijke mensen.

  • 8 29-07-16

    Mirjam Noorduin

    Mooie reis!

  • 9 29-07-16

    Ineke Gerridzen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-07-16

    Luna Zuijderwijk

    Een erg leuke groep! Heel veel leuke dingen gedaan en meegemaakt! Het was boven mijn verwachtingen, top!

  • 8 26-07-16

    Sylvia Dubbeldam

    Een zeer afwisselende reis waarbij we kennis hebben kunnen maken met het land en haar cultuur.

  • 8 24-07-16

    Sacha De Jong

    Indrukwekkend, tropisch warm en super afwisselend was onze reis door Vietnam. Prachtige natuur. Verschillende soorten accommodaties en vervoer. De groep bestaande uit vijf gezinnen waarmee wij rondgereisd hebben was prettig. De kinderen vonden elkaar snel en konden het goed met elkaar vinden. In drie weken tijd hebben we enorm veel gezien en meegemaakt. Het programma en de route zaten goed in elkaar en

  • 8 24-07-16

    Silvia Navarro Canada

    Great tour with a great tour guide.I would have given a 10 if the hotel in Hanoi would hsve been more sympathetic and with swimming pool and if the first local guide would have spoken better english.I wasn' t able to understand him

  • 9 24-07-16

    Didier Gurdjian

    Het programma was heel gevarieerd en vol met rijke ervaringsmomenten. Kinderen en ouders konden hun geluk vinden. De Nederlandse gids was heel competent .

  • 9 24-07-16

    Heiko Vetkamp

    Zeer afwisselend: grote steden, rustige bergdorpjes met rijstvelden, wandelen door tropisch regenwoud, bootje varen en fietsen tussen krijtrotsen en moerassen, zwemmen bij resorts, tempels en musea, US-Vietnam oorlog. Prima spreiding tussen Noord, Midden en Zuid. Transport goed geregeld.

  • 8 22-07-16

    Carolijn Van Antwerpen

    De reis zit goed in elkaar. Veel afwisseling en mooi om in noord, midden en zuid Vietnam te komen. De binnenlandse vluchten zijn ideaal.

  • 9 22-07-16

    Bart Dieleman

    Het programma van de rondreis door Vietnam was erg gevarieerd, met een goede mix van natuur, cultuur en ontspanning. Er waren voldoende vrije momenten om zelf op ontdekking te gaan. De hotels waren comfortabel en de binnenlandse vluchten zijn een pluspunt in een uitgestrekt land als Vietnam.

  • 8 22-07-16

    Jacques Van Der Steen

    Afwisselende, mooie reis, waarbij het programma de eerste weken heel erg goed was, de derde week was wat minder. De Vietnamese gids was geweldig, de beste die wij ooit gehad hebben. De 2 tussenvluchten waren goed getimed ('s ochtends vroeg), zodat die betreffende dag nog volop benut kon worden. I.h.a acceptabele (bus)reistijden.

  • 9 22-07-16

    Herma De Haan E.V. Van Huizen

    De Sawadee familiereis zit prima in elkaar. Het hoogtepunt vonden wij Noord Vietnam en dan met name de homestay in Mai Chau.

  • 8 22-07-16

    Pim Van Den Akker

    dit jaar was het de vijfde keer dat we een familiereis met Sawadee hebben gedaan. het concept bevalt ons prima.Sawadee is een prettige organisatie die de laatste jaren flink is gegroeid. wel denk ik dat Sawadee moet blijven streven naar exclusiviteit, en moet blijven proberen de reis zo aantrekkelijk mogelijk te maken en houden. de Vietnam familiereis zit goed in elkaar, afwisselend. sommige onderdelen behoeven wel een kritische benadering.b.v de mekong delta. aangeboden mogelijkheden ( fietsen) waren en zijn leuk, maar de fietsen die dan beschikbaar zijn zeer slecht!

  • 8 22-07-16

    Annemiek Van Der Mark

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Vietnam

Slurpen aan een kommetje pho

image
23 dagen vanaf € 1.998
Naar boven