< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,0
8.4 187 beoordelingen
  • 9 22-07-18

    Sofie Peters

    Ik vond dit de leukste reis die ik ooit heb gemaakt! We hebben zo veel gezien en gedaan, we hadden een hele leuke reisleider en een super gezellige groep.

  • 6 22-07-18

    Aafje Lelij

    Gebaande paden in middelmatige hotels. Vaak ‘net niet’ of gewoon niet als beschreven in de Reisomschrijving.

  • 9 13-07-18

    Marja Van Casteren

    We hebben een zeer geslaagde reis gehad. Dit kwam o.a. door de goede begeleiding van onze gids Phuong, maar ook door de gezellige groep die we hadden. Phuong stond altijd voor ons klaar en hadden we vragen en/of ideeen hij probeerde er altijd een antwoord/uitvoering aan te geven. Vietnam is een mooi, veelzijdig land. Een goede afwisseling tussen cultuur en natuur. De overnachtingen in de homestays geven het geheel wat meer avontuur.

  • 8 13-07-18

    Amaya Van Der Wiel

    Leuke afwisselende reis van Noord naar Zuid. Jammer van de eerste week slecht weer door Typhoon maar alles van het programma kunnen doen. Leuke groep jongeren waar we veel lol mee hadden. Super leuke en goede gids Phuong hij zorgde super goed voor ons en had veel kennis.

  • 9 10-07-18

    Jeantine Bronsema

    Onbevangen voor het eerst mee op familiereis. Groep was heel flexibel. Geen onvertogen woord. Alles ging heel soepel. Reisbegeleidster Ingrid de Bruin was heel professioneel. Enthousiast, vooruitdenkend, zorgzaam voor de kids en een super trouble shooter! Lokale gids in Noord en Zuid (Cong en Nam) waren ook top.

  • 9 10-07-18

    Geert Coppens

    Mooie reis - ideaal om Vietnam in alle facetten te leren kennen. Een totaalpakket, een mooie combinatie van ervaringen.

  • 8 10-07-18

    Elise Rodenburg

    Het was leuk, veel activiteiten, reis was goed georganiseerd.

  • 8 10-07-18

    Emiel Bancken

    Het was leuk, veel activiteiten, reis was goed georganiseerd.

  • 7 08-07-18

    Raoul Vink

    Leuk en cool.

  • 8 08-07-18

    Mark Vink

    Afwisselende reis door een mooi land dat uiteenlopende 'attracties' biedt. Fijne combinatie van 'bij de mensen thuis' en luxe hotels, geregeld in de direct nabijheid van de gezellige drukte van de stad, met ruime keuze aan goede restaurants (heerlijk gegeten). Naast het vaak goed gevulde programma (niet alleen op de reisdagen), ook ruimte voor eigen invulling of rust. De geregelde spraakverwarringen met de Vietnamezen vallen in het niet bij de enorme vriendelijkheid.

  • 7 08-07-18

    Wendy Bogers

    De reis was de moeite waard. We hadden alleen iets meer wandelen verwacht in de bergen en gedacht, dat we de gouden bergen zoals in SaPa zouden zien. De reisbegeleider was goed en het gezelschap ook. De reis mocht voor ons iets sportiever. Zoals ook echt kajakken of kanoen i.p.v. in een gezamelijke boot bij Ha Long.

  • 8 08-07-18

    Marlien Vos

    Het was een mooie reis, veel gezien. Wel zaten er een aantal lange reisdagen tussen, dat had misschien anders gekund.

  • 8 08-07-18

    Margreet Ploeger

    Mooi land, heerlijk eten en een leuke groep. De steden zijn erg vol en de kakofonie aan geluiden en de uitlaatgassen maakt de reis soms vermoeiend. Heerlijke rustige laatste dagen aan de kust.

  • 8 30-07-17

    Myrthe Appel

    Goed geregeld en genoeg informatie gekregen over het land.

  • 9 30-07-17

    Hans Groen

    Het was een schitterende reis. Belangrijk onderdeel is dat de groep mensen erg geinig waren. Vietnam is een prachtig land, sommige bezienswaardigheden zijn wat minder interessant maar generiek gezien erg leuk.

  • 8 30-07-17

    Hans Gijsbers

    Fantastische reis in een fantastisch land! Vakantie had een valse start door een vertraging van het vliegtuig, maar door Sawadee is dit goed opgepakt door het programma een klein beetje te wijzigen.

  • 8 30-07-17

    Marielle Silver

    Geweldig, alles was goed geregeld.

  • 8 25-07-17

    Guda Faber

    goed verzorgd, afwisselend, goede planning

  • 9 21-07-17

    Koen Verdonk

    Ik vond het goed gedaan met de hotels en de bestemming.

  • 7 21-07-17

    Lisette Cornelissen

    Heel tevreden over deze reis en hoe het georganiseerd is.

Familiereis Vietnam

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.