< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 224 beoordelingen
 • 7 05-08-18

  Monique

  Prima verzorgde reis, goede begeleiding, hoog tempo en veel gezien. Nadelig is het relatief veel in de steden verblijven en minder in de natuur en het beperkte rondtrekken (hiken) door de bergen/jungle.

 • 9 05-08-18

  Sybren

  Ik ben nu een dag terug van mijn reis door Vietnam. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Gezellig met de groep door het land reizen: je verveelt je geen moment!

 • 9 05-08-18

  Remy

  Wat een inspirerende reis door Vietnam hebben wij gehad! Een mooie combi van doen, kijken en genieten en met leuke groepsleden waardoor onze familie steeds nieuwe indrukken kreeg en kon delen.

 • 8 03-08-18

  Erwin

  Een mooie reis met juiste balans in bezienswaardigheden en reisafstanden.

 • 8 03-08-18

  Kristel

  Hele leuke en interessante reis langs vele hoogtepunten van Vietnam! Leuke en goede reisleider die ons veel over Vietnam kon vertellen en alles zo goed mogelijk voor ons probeerde te regelen.

 • 9 31-07-18

  Menno

  Boeiende, afwisselende reis met prima hotels en uitstekende reisbegeleiding. Leuke groep , gelijkgestemde gezinnen met gezellige kinderen.

 • 10 29-07-18

  Birgitta

  Voor ons was deze reis de eerste groepsreis met onze kinderen. We hebben voor Sawadee gekozen omdat het aanbod en de formule van de familiereizen ons echt aansprak. Het was ook een echte voltreffer. Zowel het land, de mensen, de mega toffe gids en reisgroep maakte dat we volop van deze vakantie genoten hebben. Met spijt in het hart namen we op het einde afscheid van iedereen, maar ik vermoed dat er zeker nog een reünie zal volgen :)

 • 9 29-07-18

  Achim

  Goed in elkaar zittende reis langs veel hoogtepunten, goede reisleider met veel kennis die goed op de groep in kon spelen.

 • 9 29-07-18

  Martinette

  Het was een hele gezellige groep. Zeer geschikt om deze reis met de kinderen te maken. Verdeling van inspanning en ontspanning, cultuur en natuur was prima. Goede afwisseling van activiteiten. Zeer goede reisleider.

 • 8 27-07-18

  Janneke

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 5 27-07-18

  Ernst

  De familiereis raakt hoogtepunten van Vietnam, maar niet meer dan dat. Sapa ontbreekt, en lijkt veel mooier dan Mai Chau (dat overigens verkeerd gepositioneerd op het Sawadee kaartje staat, lijkt bij Sapa te liggen). Homestay is geen homstay, maar commercieel pension. Boottoer Halong Bay is tegenvaller, vieze stinkende oude boot, en meer 24 uurs trip dan 2 dagen. Mekong Delta viel tegen, nauwelijks floating market gezien, lijkt zuidelijker bij Can Tho te gebeuren. Logischer om direct naar Can Tho te vliegen ipv naar Saigon. Meeste hotels zijn matig (locatie/vies/kapot) met eveneens matig ontbijt.

 • 8 24-07-18

  Marion

  Prachtige reis door Vietnam. Heel veel verschillende indrukken en natuurgebieden gezien. Het is een afwisselend en druk programma met overnachtingen in homestays en luxere hotels. De reisleider Cong had alles goed op orde en dacht met alles mee als dat nodig was. De gehele reis was goed georganiseerd en ook de groep was gezellig en leuk. Kortom een fantastische vakantie gehad.

 • 8 24-07-18

  Frank

  Een intensieve reis met veel hoogtepunten

 • 9 24-07-18

  Raymond

  De reis was fantastisch. Minpuntje was net te weinig tijd in Ho Chi Minh-stad. Zeer fijne en kundige gids die veel zaken voor ons regelde. Dit maakte onze vakantie nog meer onbezorgd. Al met al zijn we zeer enthousiast over zowel Vietnam als Sawadee. Op naar volgend jaar!

 • 9 24-07-18

  Ted

  Wij hebben genoten van een heel gevarieerde reis, genoten van steden en natuur, verbleven in fijne hotels en verrassende andere accommodaties. Fijn reisgezelschap, een geweldige reisleider. Onze eerste ervaring met een familie groepsreis die smaakt naar meer!

 • 8 24-07-18

  Anouk

  Goed georganiseerde reis, met voor elk wat wils. En alle indrukken van het land kunnen zien

 • 9 24-07-18

  Willem

  Fantastische reis met elke dag nieuwe spannende belevenissen. Zeker de moeite waard.

 • 9 24-07-18

  Jyri

  Zeer goede reisleider, cong. Alles goed geregeld met vervoer.

 • 10 24-07-18

  Anoniem

  Zeer gevarieerd, interessant en goed op elkaar afgestemd!

 • 9 22-07-18

  Bjorn

  Goede balans tussen groeps- en individuele activiteiten. Daarnaast een prima afwisseling tussen activiteiten/reizen en ontspanning. Groepsgrootte was prima en het idee om met andere gezinnen te reizen is goed bevallen. Vietnamese tourguide was professioneel en speelde goed in op de wensen van de groep.

Familiereis Vietnam

Slurpen aan een kommetje pho

image
23 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!