< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 22 beoordelingen
  • 8 21-12-19

    Eddie

    mooie reis met vele mooie belevenissen

  • 8 21-12-19

    Ingrid

    Wat een mooie, afwisselende reis door een prachtig land! Ondanks de 2 binnenlandse vluchten, was het toch een vol programma met veel reisdagen. Maar dan zie je wel wat. Nette, sfeervolle en ruime hotels in de afwisselende plaatsen. En een gids die elke dag zijn uiterste best deed voor de groep, inclusief eigen initiatieven en keuzemogelijkheden. Top!

  • 8 21-12-19

    Ron

    Een geweldige reis met 1 miljoen nieuwe mooie indrukken en 10 miljoen scooters :).

  • 9 21-12-19

    Anonieme Reiziger

    De reis naar Vietnam was een heerlijke reis. Ik was aangenaam verrast dat we zo veel natuur gingen zien. Prachtig land met mooie, bijzondere mensen. Er hadden wel wat meer actieve activiteiten bij gemogen, zoals wandelingen. Ook bijvoorbeeld bleek dat we tai chi zouden krijgen op boot halong bay ( stond in hun enquête), maar niet aangeboden. Jammer. leuke karaoke avond gehad in hue!

  • 9 21-12-19

    Natascha

    Vietnam in een notendop. Fijne compacte reis. Het reizen is plezierig door regelmatige stops voor eten en bezienswaardigheden.

  • 10 21-12-19

    Arjan

    Het was een prachtige reis met goede gezellige reisleider zijn bijdrage aan de reis heeft zeker aan bijgedragen dat het cijfer een 10 moet zijn .

  • 7 03-08-19

    Lisa

    Heel veel gezien van het land en de cultuur. In een redelijk korte tijd van zuid naar noord gereisd. Veel verschillende plekken en begeleiding van gidsen. Soms erg lange reis dagen per bus.

  • 7 03-08-19

    Diederik

    Vietnam kort, is een mooie reis om in korte tijd veel van Vietnam te zien. Reis is wel vermoeiend omdat er veel tussendoor gereisd wordt. weinig tijd op 1 locatie.

  • 8 20-07-19

    Geertrui

    Combinatie stad , natuur , activiteiten en rustmomenten is prima.ook het inspelen op naderende storm verdient lof. Gezellige en fijne reis.

  • 9 20-07-19

    Sandra

    De reis was erg leuk, veel gezien en gedaan. Erik de reisleider was enthousiast, deed met ons overleggen, gezellig bij de kinderen. Kwam met ideeën. De gidsen die erbij waren waren ook super.

  • 9 20-07-19

    Jenna

    Een fantastische reis, prima reisleiding. We moesten ivm met een tyfoon uitwijken naar een andere bestemming en dat was zeer soepel geregeld. De reisleider was erg goed met the kids. Vietnam is een fantastisch land!

  • 9 20-07-19

    Marcel

    We hebben een heerlijke familiereis gehad in Vietnam met vele hoogtepunten. Alles was prima georganiseerd van begin tot eind onder prima begeleiding van de gids Erik Ploeg. Hotels waren netjes en de optionele excursies naar My Lai en de tunnelcomplex van Vinc Moc waren indrukwekkend. Al met al een geweldige trip met een gezellige reisgezelschap,

  • 8 20-07-19

    René

    Mooie reis met veel indrukken maar wel druk met veel reizen en weinig ruimte om tot rust te komen. Veel kunnen zien en optioneel extra cultuur bezichtigt iom de groep.

  • 8 20-07-19

    Yvonne

    Een afwisselende reis. Steden, platteland mooie accomodaties. Wel een 'volle' reis. Weinig tijd op plaats van bestemming om zelf nog invulling te geven of om wat rust te nemen met uitzondering van Hanoi. Weinig tijd voor fotostops. Jammer dat Halong Bay niet door kon gaan vanwege verwachtte cycloon Whipa. Wel goed alternatief aangeboden. Plaatselijke gidsen op 1 na prima. Goede bussen en chauffeurs.

  • 8 20-04-19

    Peggy

    Over het algemeen enorm genoten, mede natuurlijk door de andere reisgenoten. Opbouw zat goed in elkaar. Hotel Hanoi was echter geen succes, kamer lag tegenover de schoonmaakkast waar de schoonmakers beide ochtenden al 's morgens vroeg met elkaar stonden te kletsen. Ook met de bussen was het soms een uitdaging met de beenruimte.

  • 10 20-04-19

    Norbert

    Perfect georganiseerd. Goede gids. Hotels waren prima. Reis met zeer veel diversiteit.

  • 8 20-04-19

    Reiziger

    Mooie reis, veel gezien in 2 weken, afwisselend. Reisafstanden waren goed verdeeld. Goede reisbegeleider.

  • 8 20-04-19

    Tert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-04-19

    Chris

    Zeer gebalanceerde reis met veel variatie en ruimte voor eigen initiatief. Ondanks de grote groep en vele km’s hebben wij een ontspannen en mooie reis gehad met enorm veel mooie ervaringen. Vietnam is een prachtig land waarbij Sawadee een mooi programma heeft samengesteld met goede begeleiding. Een aanrader voor eenieder die nog niet in Vietnam is geweest!

  • 7 20-04-19

    Peter

    Leuke, afwisselende reis, met een enthousiaste reisbegeleider.

Familiereis Vietnam Kort

Bun Cha met stokjes

image
16 dagen vanaf € 1.889
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.