< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,5
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,5
Reisroute 9,0
8.3 32 beoordelingen
  • 8 11-08-18

    Een erg mooie reis met steeds weer nieuwe ervaringen en het ontdekken van nieuwe plekken. Een reis waarin je de dag en tijd echt vergeet! Heerlijk eten in taverna’s op unieke plekken, wandelen door de oudheid, fietsen door Athene en Zakyntos, schildpadden zien, baaien die je alleen kent van ansichtkaarten, heerlijke zwembaden bij het hotel... en dat alles begeleid door een zeer goede reisbegeleider, lieve buschauffeur en agent met zijn familie.

  • 8 11-08-18

    Karien Boekema

    Afwisselende reis. Leuke excursies, mooie bezichtigingen. Uitstekende reisleiding!

  • 8 04-08-18

    Kim Evers

    Leuk gevarieerd , leuke enthousiaste begeleiding

  • 8 04-08-18

    Linda Swaan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-18

    Korjun De Boer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-07-18

    Sabine Peters

    Het was een leuke reis, met veel variatie. We reisden met de bus, boot en fiets. Dit maakt het extra avontuurlijk.

  • 8 21-07-18

    Regien Looijen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-07-18

    Francis De Koning

    De eerste keer een familiereis geboekt. Zeer goed bevallen. Vooral de reisleidster heeft alles zo goed begeleidt. Ze was er op de momenten dat nodig was en had heel soepeltjes alles onder controle. Ze wist de sfeer heel goed in de groep te brengen en aan te voelen wat nodig was. Echt complimenten.

  • 8 21-07-18

    Eva Kok

    De reis met Sawadee was echt een belevenis, we hebben zo veel gedaan en gezien. Elke dag was weer een avontuur. We hebben zo veel gedaan met elkaar dat het net leek of we een grote familie waren. Wel een klein nadeel is dat je met reizen soms heel lang op een plek bent, terwel we veel sneller door konden gaan. Dat is wel een klein nadeel maar veder hebben ik het ontzettend naar me zin gehad en is deze reis zeker aan te bevolen voor anderen mensen. Sawadee bedankt voor deze toffen reis en ook Maaike ( reisbegeleider) heel erg bedankt!!

  • 8 21-07-18

    Wilma Ambachtsheer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-07-18

    Erik Peters

    Het was een mooie, goed georganiseerde reis. Afwisselend en met voldoende rustdagen.

  • 9 21-07-18

    Inge Van Aerschot

    Het was de allereerste keer dat we een groepsreis geboekt hadden en dit is ons enorm bevallen. Echt voor herhaling vatbaar!

  • 8 14-07-18

    Elsje Drewes

    Een mooie rondreis langs Griekse archeologische hoogtepunten uit de Oudheid en leuke strandjes, dorpen en stadjes met een leuk reisgezelschap en een fijne reisbegeleiding door Selma.

  • 7 14-07-18

    Trudy Diteweg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-07-18

    Hans Van Der Giessen

    Een mooie combinatie van aandacht voor oude cultuur, chill en adventure. Onderling was het voor de kinderen en voor de ouders gezellig.

  • 8 14-07-18

    Trudie Timmerman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-18

    Chantal Wesselkamp

    Fantastische reis, ontzettend veel gezien en gedaan. Bijzonder gevarieerd met een mooie afwisseling in reis en vrije dagen. Mooie balans ook in de keuze die je hebt om met de groep op te trekken of met je eigen gezin. Kundige reisleidster, voor ons verliep alles soepel maar daar heeft zij enorm veel voor gedaan. Prachtige manier om zo een land te ontdekken en toch de gezelligheid van een groep mensen te ervaren die met je mee reist.

  • 8 05-08-17

    Rolf Stam

    Reis was leuk afwisselend en veel gezien en gedaan

  • 8 05-08-17

    Simone Ploeger

    Mooie afwisseling van cultuur en natuur, inspanning en ontspanning.

  • 9 05-08-17

    Luc Van Elsen

    Het was een heel toffe groep gemengd Vlaams, Hollands. De reisbegeleider Jeroen was fantastisch.

Familiereis Griekenland Familie Chill & Adventure

Zon, zee en Griekse cultuur

image
15 dagen vanaf € 1.798 € 1.698
Naar boven
 

Familiereizen vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor de zomer van 2019 is boekbaar! Wees verzekerd van een plek op jullie favoriete reis en ontvang:

  • Tot € 100,- vroegboekkorting p.p.
  • WakaWaka Solar charger incl. zaklamp t.w.v. € 69,-
  • Slechts € 20,19 aanbetalen
  • Omboekgarantie