Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

Resultaten worden geladen

Familiereis Griekenland 

Tijdens een rondreis door Griekenland met kinderen ontdekken jullie de hoofdstad Athene en de eilanden Evia, Kefalonia en Zakynthos. In Athene is er tijd om de eeuwenoude geschiedenis van het land te ontdekken. Je kan talloze musea met unieke vondsten en tentoonstellingen bezoeken of de 156 meter hoge tafelberg Akropolis, waar je de beroemde tempel het Parthenon ziet.

Ontdek de prachtige Griekse eilanden tijdens een familiereis

Naast Athene zien jullie tijdens een rondreis met kinderen door Griekenland ook een paar prachtige eilanden. Vanaf het Griekse vasteland reizen jullie door naar Evia, het grootste eiland van Griekenland. Hier zien jullie tijdens de familiereis verschillende hoogtepunten in de plaatsen Kalavrita, Kleitoria, Nafplio en Olympia. Het relaxte eilandleven begint pas echt wanneer we met de boot naar het eiland Kefalonia varen. Hier kan je samen met de kinderen heerlijk genieten op de stranden of aan het zwembad. Ook maken een dagtocht naar het eiland Ithaka. Op Zakynthos hebben jullie de kans om grote zeeschildpadden eieren te zien leggen op het strand. Een familiereis naar Griekenland is puur genieten!

Bekijk ook onze andere reizen naar Griekenland: 

Naar boven
 

Familiereizen Europa
LIVE Webinar

Wil jij graag meer weten over onze familiereizen binnen Europa? Kijk dan mee met ons LIVE webinar op woensdag 21 april. Onze productmanagers Nynke en Huub presenteren van 19:00 tot 20:00

het webinar.