< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 25 beoordelingen
  • 8 02-08-18

    Maaike

    Eigenlijk een 8,5. Fijne reis, goed georganiseerd, prachtige natuur, goede gids en leuke medereizigers. Soms wel iets te veel autorijden en te weinig wandelen.

  • 8 02-08-18

    Felix

    well prepared and well executed, it was a pleasure to participate

  • 8 02-08-18

    Jonathan

    Mooie afwisselende reis waardoor een goed beeld van IJsland wordt gegeven. Goede reisbegeleider die veel over het land kon vertellen. Niet alle dagen waren echter even interessant (lange stops op plekken waar eigenlijk niets bijzonders was). Gezellige groep draagt ook bij aan de waardering.

  • 8 03-08-17

    Anne

    mooi landschap

  • 7 03-08-17

    Liza

    Zeer gevarieerde en mooie landschappen met indrukwekkende natuurverschijnselen en ook veel fauna. Vakantieprogramma met veel activiteiten en uitleg over geologie en historie van een jong land. Matige accommodaties om te slapen.

  • 9 27-07-17

    Joep

    super leuk en mooi, goede reisleidster alleen wel jammer dat we niet naar het schiereiland gingen maar weer terug naar Reykjavik.

  • 8 27-07-17

    Patricia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-17

    Willem

    Mooie reis voor liefhebbers van de natuur. Wel een erg duur land.

  • 9 20-07-17

    Thirza

    Helemaal fantastisch. We hebben heel veel gezien. Reisleider/gids zag wat de groep aankon en leuk vond, stopte op mooie plaatsen. Zijn zelfs bij grot geweest die niet in programma zat, maar erg mooi was. Ook de geschiedenis van IJsland en vele legendes werden verteld.

  • 8 20-07-17

    Laura

    Veel hoogtepunten in de reis, wel heel volle dagen.

  • 8 20-07-17

    Corine

    Het was een hele mooie reis met veel hoogtepunten

  • 9 13-07-16

    Jacqueline

    Ijsland is een fenomenaal land. Elke dag hoogtepunten wat betreft natuur, flora of fauna. Indrukwekkend, woest, leeg, mythisch (saga's) met vulkanen, watervallen en prachtige landschappen, gletsjers, idyllische kleine dorpjes met houten huizen langs de kust.

  • 9 13-07-16

    Chris

    We hebben genoten van deze reis. IJsland heeft enorm veel te bieden. We hebben de indruk dat we in 2 weken een goed beeld hebben kunnen krijgen van de magnifieke natuurschoonheid en ruigheid van dit eiland. We zijn bevoorrecht geweest met onze lokale gids en reisleider Hermann, die zijn onuitputtelijk kennis over vrijwel alle facetten van IJsland ruimhartig met ons deelde. Hermann heeft onze vakantie tot een succes gemaakt. Dit kan niet gezegd worden van de lokale reisagent, die verantwoordelijk was voor de logistiek rond de reis in IJsland. Hier hebben we helaas enkele teleurstellende ervaringen met de accomodaties mee opgedaan. Mede door ingrijpen van Sawadee, heeft dit ons positieve oordeel over de reis uiteindelijk niet beinvloed.

  • 8 24-07-15

    Esmeralde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Patricia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Nienke

    Gevarieerde, mooie rondreis in heel diverse natuur. Een prachtig land en fijne kleine groep. Een zeer enthousiaste reisleidster die veel van het land wist.

  • 9 24-07-15

    Frenk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Mark

    Erg leuk maar wel veel in de bus.

  • 8 24-07-15

    Anouk

    Een erg mooie en leuke groepsreis naar IJsland! We hebben veel gezien en veel gedaan. Zeker een reis om aan te raden!

  • 8 26-07-13

    Dorien

    Het was een mooie familiereis. Veel gezien en gedaan.Je voelde je nietig in het immense landschap. Geen uur hetzelfde. Amazing

Familiereis IJsland

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.