< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,6
8.3 22 beoordelingen
  • 8 03-08-17

    Anne Eulaerts

    mooi landschap

  • 7 03-08-17

    Liza Van De Mortel

    Zeer gevarieerde en mooie landschappen met indrukwekkende natuurverschijnselen en ook veel fauna. Vakantieprogramma met veel activiteiten en uitleg over geologie en historie van een jong land. Matige accommodaties om te slapen.

  • 9 27-07-17

    Joep Klaverdijk

    super leuk en mooi, goede reisleidster alleen wel jammer dat we niet naar het schiereiland gingen maar weer terug naar Reykjavik.

  • 8 27-07-17

    Patricia Kolenel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-17

    Willem De Koning

    Mooie reis voor liefhebbers van de natuur. Wel een erg duur land.

  • 9 20-07-17

    Thirza Verschuren

    Helemaal fantastisch. We hebben heel veel gezien. Reisleider/gids zag wat de groep aankon en leuk vond, stopte op mooie plaatsen. Zijn zelfs bij grot geweest die niet in programma zat, maar erg mooi was. Ook de geschiedenis van IJsland en vele legendes werden verteld.

  • 8 20-07-17

    Laura De Koning

    Veel hoogtepunten in de reis, wel heel volle dagen.

  • 8 20-07-17

    Corine Treurniet

    Het was een hele mooie reis met veel hoogtepunten

  • 9 13-07-16

    Jacqueline Reynders

    Ijsland is een fenomenaal land. Elke dag hoogtepunten wat betreft natuur, flora of fauna. Indrukwekkend, woest, leeg, mythisch (saga's) met vulkanen, watervallen en prachtige landschappen, gletsjers, idyllische kleine dorpjes met houten huizen langs de kust.

  • 9 13-07-16

    Chris De Nie

    We hebben genoten van deze reis. IJsland heeft enorm veel te bieden. We hebben de indruk dat we in 2 weken een goed beeld hebben kunnen krijgen van de magnifieke natuurschoonheid en ruigheid van dit eiland. We zijn bevoorrecht geweest met onze lokale gids en reisleider Hermann, die zijn onuitputtelijk kennis over vrijwel alle facetten van IJsland ruimhartig met ons deelde. Hermann heeft onze vakantie tot een succes gemaakt. Dit kan niet gezegd worden van de lokale reisagent, die verantwoordelijk was voor de logistiek rond de reis in IJsland. Hier hebben we helaas enkele teleurstellende ervaringen met de accomodaties mee opgedaan. Mede door ingrijpen van Sawadee, heeft dit ons positieve oordeel over de reis uiteindelijk niet beinvloed.

  • 8 24-07-15

    Esmeralde Raven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Patricia Van Zeeland

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Nienke Uniken Venema

    Gevarieerde, mooie rondreis in heel diverse natuur. Een prachtig land en fijne kleine groep. Een zeer enthousiaste reisleidster die veel van het land wist.

  • 9 24-07-15

    Frenk Van Vliet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Mark Brouwer

    Erg leuk maar wel veel in de bus.

  • 8 24-07-15

    Anouk De Lange

    Een erg mooie en leuke groepsreis naar IJsland! We hebben veel gezien en veel gedaan. Zeker een reis om aan te raden!

  • 8 26-07-13

    Dorien Wolters

    Het was een mooie familiereis. Veel gezien en gedaan.Je voelde je nietig in het immense landschap. Geen uur hetzelfde. Amazing

  • 7 13-07-12

    Kevin Hovland

    Ik vond het een erg leuk land om naar toe te gaan, vooral als je houd van bergen en watervallen. Er zijn leuke en unieke dingen te beleven. En het is ook erg gezellig geweest met de groep.

  • 9 13-07-12

    Jeanneke Beersma

    IJsland is een overweldigende ervaring. Prachtige natuur en natuurverschijnselen en zeer divers. Ook de kinderen (13 en 15) hebben een leuke vakantie gehad.

  • 8 01-08-11

    Jolanda Kamies

    We hebben deze reis gecombineerd met NY en het contrast alleen al maakte de reis heel bijzonder. De natuur in IJsland is prachtig en op veel plekken uniek. Je ziet veel maar tijd om te zwemmen is er ook. Verder maakte onze Nederlands sprekende gids, met heel veel verhalen over het land, het een niet te vergeten reis.

Familiereis IJsland

Een rondje door het land van vuur en ijs

image
14 dagen vanaf € 2.798
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.