< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,6
8.3 15 beoordelingen
  • 9 13-07-16

    Jacqueline Reynders

    Ijsland is een fenomenaal land. Elke dag hoogtepunten wat betreft natuur, flora of fauna. Indrukwekkend, woest, leeg, mythisch (saga's) met vulkanen, watervallen en prachtige landschappen, gletsjers, idyllische kleine dorpjes met houten huizen langs de kust.

  • 9 13-07-16

    Chris De Nie

    We hebben genoten van deze reis. IJsland heeft enorm veel te bieden. We hebben de indruk dat we in 2 weken een goed beeld hebben kunnen krijgen van de magnifieke natuurschoonheid en ruigheid van dit eiland. We zijn bevoorrecht geweest met onze lokale gids en reisleider Hermann, die zijn onuitputtelijk kennis over vrijwel alle facetten van IJsland ruimhartig met ons deelde. Hermann heeft onze vakantie tot een succes gemaakt. Dit kan niet gezegd worden van de lokale reisagent, die verantwoordelijk was voor de logistiek rond de reis in IJsland. Hier hebben we helaas enkele teleurstellende ervaringen met de accomodaties mee opgedaan. Mede door ingrijpen van Sawadee, heeft dit ons positieve oordeel over de reis uiteindelijk niet beinvloed.

  • 8 24-07-15

    Esmeralde Raven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Patricia Van Zeeland

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Nienke Uniken Venema

    Gevarieerde, mooie rondreis in heel diverse natuur. Een prachtig land en fijne kleine groep. Een zeer enthousiaste reisleidster die veel van het land wist.

  • 9 24-07-15

    Frenk Van Vliet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Mark Brouwer

    Erg leuk maar wel veel in de bus.

  • 8 24-07-15

    Anouk De Lange

    Een erg mooie en leuke groepsreis naar IJsland! We hebben veel gezien en veel gedaan. Zeker een reis om aan te raden!

  • 8 26-07-13

    Dorien Wolters

    Het was een mooie familiereis. Veel gezien en gedaan.Je voelde je nietig in het immense landschap. Geen uur hetzelfde. Amazing

  • 7 13-07-12

    Kevin Hovland

    Ik vond het een erg leuk land om naar toe te gaan, vooral als je houd van bergen en watervallen. Er zijn leuke en unieke dingen te beleven. En het is ook erg gezellig geweest met de groep.

  • 9 13-07-12

    Jeanneke Beersma

    IJsland is een overweldigende ervaring. Prachtige natuur en natuurverschijnselen en zeer divers. Ook de kinderen (13 en 15) hebben een leuke vakantie gehad.

  • 8 01-08-11

    Jolanda Kamies

    We hebben deze reis gecombineerd met NY en het contrast alleen al maakte de reis heel bijzonder. De natuur in IJsland is prachtig en op veel plekken uniek. Je ziet veel maar tijd om te zwemmen is er ook. Verder maakte onze Nederlands sprekende gids, met heel veel verhalen over het land, het een niet te vergeten reis.

  • 9 01-08-11

    Belinda Van Huisstede

    IJsland deed ons steeds weer verbazen. We gingen werkelijk waar van hoogtepunt naar hoogtepunt. Gids Briann was enthousiast, vrolijk, sprak goed Nederlands en wist zijn trotsheid op zijn land goed over te brengen. We zijn in die korte tijd dat we er waren van IJsland gaan houden.

  • 9 01-08-11

    Mike Griffin

    IJsland is veelzijdig en deze reis laat bijna alle facetten van het land zien. En dat zonder heel veel te reizen. Een mooie avontuur!

Familiereis IJsland

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!