< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 26 beoordelingen
  • 8 25-07-19

    Ria

    Ik vond het een interessante en avontuurlijke reis, erg basic. Helaas op Brownsberg geen apen, bij Jaw-jaw geen krokodillen en op Galibi geen schildpadden gezien. De boottochtjes waren leuk en ook de wandelingen. Op Tonka-eiland zaten helaas veel muggen, ondanks deet: lekgestoken. Wel veel mooie planten, zaden en tarantula's gezien.

  • 7 26-07-18

    Jacqueline

    Reis was prachtig, zeer goed begeleidt en vol prachtige plekken. Laatste week was echter minder doordat het niet doorgaan van een vlucht, naar volgende plek, de rest van de reis in de war maakte. Vandaar het eindoordeel van 7.

  • 8 26-07-18

    Frits

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-07-18

    Loes

    Communicatie en voorbereiding prima. App was handig om info over de reis te raadplegen. Minder handig als communicatiemiddel. Goeie en betrokken reisleiders. Geweldige kok mee op reis naar de jungle (Pony). De accomodatie in de jungle was op mooi gekozen plekken.Overbridge prima, Paramaribo prima, Brownsberg vond ik erg shabby (wankele banken, geen sloten op de deur, wc-bril die ernaast lag, douche zonder haakjes), Tonka-eiland, dubieuze matrassen, Brokopondo, slechte matrassen, Galibi ok. We zijn met haarluis teruggekomen. Galibi niet aan het eind maar aan het begin van de reis plannen omdat schildpadden kennelijk eerder in het seizoen eieren leggen dan vroeger. Nu waren we eigenlijk te laat. Kaaimannentocht was prachtig maar geen kaaiman gezien dus dat zou ik een andere naam geven. Dolfijnentocht kan wat mij betreft uit het programma gehaald worden.

  • 8 24-07-17

    Hendrik

    Een leuke reis met als uitvalbasis een goed middenklasse hotel in Paramaribo. Begeleid met uitstekend koppel van gidsen die samen heel veel weten over cultuur, natuur en geschiedenis. Ik heb het gevoel een echt stukje Suriname gezien te hebben zoals het werkelijk is, zonder overdreven opsmuk. En we hebben overal heerlijk gegeten.

  • 8 24-07-17

    Marlice

    Een fantastische reis, met twee geweldige lokale gidsen. Een avontuurlijk boeiend gevarieerd programma. Mooie afwisseling in onderkomens, van primitief tot een klein beetje meer luxe. Voor ons was deze familiereis een prachtige formule. 11 jongeren en 11 volwassenen.

  • 7 24-07-17

    Wim

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-17

    Monique

    Het was een geweldige reis. Suriname is een prachtig land met hele vriendelijke mensen waar je je onmiddellijk thuis voelt. De natuur is overweldigend mooi en dankzij onze gidsen hebben we prachtige en leerzame jungle wandeltochten en vaartochten op de Suriname rivier gehad

  • 8 21-07-16

    Alfred

    Het was een leuke en interessante kennismaking met Suriname. De gids aldaar was goed: hij wist veel van Suriname in al zijn facetten. Daarnaast regelde hij de zaken goed en was hij flexibel en sociaal. Ook de dagen op Curaçao waren aangenaam: het verblijf was goed; zo ook de omgeving.

  • 8 27-07-15

    Titia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-15

    Yvonne

    Suriname is een zeer prettig land om vakantie te houden. De bevolking is uiterst vriendelijk en behulpzaam al vertonen de Maronvolken in boven-Suriname wel enige terughoudendheid tegenover toeristen. Nergens voel je je echter onveilig en de relaxedheid is spreekwoordelijk, ook in Paramibo. Toch liep de reis gesmeerd en soepel. Het is een prachtig land dat op veel gebieden nog behoorlijk ongerept is wat nergens hinderlijk is. In de informatievoorziening vooraf zijn wel een paar verbeterpunten aan te geven. De natuur is prachtig met heel veel dieren. De tochten zijn goed te doen en jong en oud komt prima aan zijn trekken mede door de prima reisbegeleider. Het nachtleven van de hoofdstad kon zelfs aan bod komen. Het contrast met Curaçao is groot al hebben de jongeren dat niet zo ervaren. De accommodatie was prima in orde en goed gekozen. Ook in dat deel zijn suggesties voor verbetering te maken. In het algemeen: een aanrader.

  • 8 27-07-15

    Ton

    Suriname, wat een mooi land. De mensen zijn open en aardig. De flora en fauna een openbaring. Onze gids Harvey die met humor en veel kennis ons Suriname heeft laten zien. Dit ook voor de kinderen.

  • 8 27-07-15

    Wan

    Was een prachtige groepsreis met een leuke reisleider die veel wist te vertellen over het land en over de natuur. Als tip zouden wij nog willen meegeven dat als je voor 3 dagen op de brownsberg verblijft dat het handig is te melden omdat daar het avondeten niet inbegrepen is genoeg geld mee te nemen, je kunt daar geen geld halen of pinnen. Wat niet duidelijk was in de reisomschrijving is dat er niet bijstond dat je een rugzak nodig had voor minste 3 dagen. De laatste dagen op curacao waren natuurlijk prachtig wat wel jammer was dat we zelf overal achteraan moesten op iets te regelen. We wilde heel graag naar klein curacao maar dat bleek je al ruim van te voren te moeten boeken.

  • 8 27-07-15

    Sanne

    Wij waren met de familiereis naar Suriname. Het was een fantastische reis. Heel veel prachtige dingen op super mooie locaties. Lieve reisleiders die graag over het dorp vertelden. Het waren echt een geweldige weken.

  • 8 27-07-15

    Wouter

    Hele leuke groep en leuke surinamse reisleiders. In paramaribo kun je leuk uitgaan soms ook met reisleider.

  • 8 20-07-15

    Susanne

    Met volwassen en pubers rondreizen in Suriname was echt fantastisch. Suriname is een prachtig land met veel natuur. Omdat het toerisme nog niet is doorgedrongen tot Suriname is het er erg rustig en ongerept. Tijdens het verblijf in de dorpen wordt je vanzelf opgenomen in het dagelijks bestaan van de dorpsbewoners. Ik ben met mijn dochter een onvergetelijke reiservaring rijker.

  • 8 20-07-15

    Brigid

    Suriname is een prachtig land, nauwelijks toeristisch en relaxte vriendelijke mensen. De rondreis voert langs geweldig mooie plekken, zoals Tonka eiland, Brownsberg, Jaw Jaw en Galibi. Eindeloos varen in kleine bootjes over brede rivieren, het onwaarschijnlijke geluid van de brulapen, de romantische eenvoudige onderkomens in het binnenland en het gezelschap van onze groep met 11 pubers en 11 volwassenen zijn onvergetelijk. Onze vaste begeleider was van zeer goede wil maar een tikje onervaren. Curacao bleek helaas een afknapper. Na zoveel rust, schoonheid en eenvoud in Suriname is de locatie van Livingstone voor ons veel te toeristisch, druk en massaal. Heel jammer van deze verder fantastische reis.

  • 8 20-07-15

    Eric

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Albert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Eric

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Suriname en Curaçao

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Webinar
Reis, veilig met Sawadee

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een Webinar: Reis, veilig met Sawadee

Wat kun je verwachten van de Webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen