< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 6,5
Reisroute 8,0
8.1 22 beoordelingen
 • 8 24-07-17

  Hendrik Oosterhuis

  Een leuke reis met als uitvalbasis een goed middenklasse hotel in Paramaribo. Begeleid met uitstekend koppel van gidsen die samen heel veel weten over cultuur, natuur en geschiedenis. Ik heb het gevoel een echt stukje Suriname gezien te hebben zoals het werkelijk is, zonder overdreven opsmuk. En we hebben overal heerlijk gegeten.

 • 8 24-07-17

  Marlice Van Den Oord

  Een fantastische reis, met twee geweldige lokale gidsen. Een avontuurlijk boeiend gevarieerd programma. Mooie afwisseling in onderkomens, van primitief tot een klein beetje meer luxe. Voor ons was deze familiereis een prachtige formule. 11 jongeren en 11 volwassenen.

 • 7 24-07-17

  Wim Koetsier

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-07-17

  Monique Peerden

  Het was een geweldige reis. Suriname is een prachtig land met hele vriendelijke mensen waar je je onmiddellijk thuis voelt. De natuur is overweldigend mooi en dankzij onze gidsen hebben we prachtige en leerzame jungle wandeltochten en vaartochten op de Suriname rivier gehad

 • 8 21-07-16

  Alfred Coerts

  Het was een leuke en interessante kennismaking met Suriname. De gids aldaar was goed: hij wist veel van Suriname in al zijn facetten. Daarnaast regelde hij de zaken goed en was hij flexibel en sociaal. Ook de dagen op Curaçao waren aangenaam: het verblijf was goed; zo ook de omgeving.

 • 8 27-07-15

  Titia Frankfort

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-07-15

  Yvonne Vermaas

  Suriname is een zeer prettig land om vakantie te houden. De bevolking is uiterst vriendelijk en behulpzaam al vertonen de Maronvolken in boven-Suriname wel enige terughoudendheid tegenover toeristen. Nergens voel je je echter onveilig en de relaxedheid is spreekwoordelijk, ook in Paramibo. Toch liep de reis gesmeerd en soepel. Het is een prachtig land dat op veel gebieden nog behoorlijk ongerept is wat nergens hinderlijk is. In de informatievoorziening vooraf zijn wel een paar verbeterpunten aan te geven. De natuur is prachtig met heel veel dieren. De tochten zijn goed te doen en jong en oud komt prima aan zijn trekken mede door de prima reisbegeleider. Het nachtleven van de hoofdstad kon zelfs aan bod komen. Het contrast met Curaçao is groot al hebben de jongeren dat niet zo ervaren. De accommodatie was prima in orde en goed gekozen. Ook in dat deel zijn suggesties voor verbetering te maken. In het algemeen: een aanrader.

 • 8 27-07-15

  Ton Van Tartwijk

  Suriname, wat een mooi land. De mensen zijn open en aardig. De flora en fauna een openbaring. Onze gids Harvey die met humor en veel kennis ons Suriname heeft laten zien. Dit ook voor de kinderen.

 • 8 27-07-15

  Wan Tsiang

  Was een prachtige groepsreis met een leuke reisleider die veel wist te vertellen over het land en over de natuur. Als tip zouden wij nog willen meegeven dat als je voor 3 dagen op de brownsberg verblijft dat het handig is te melden omdat daar het avondeten niet inbegrepen is genoeg geld mee te nemen, je kunt daar geen geld halen of pinnen. Wat niet duidelijk was in de reisomschrijving is dat er niet bijstond dat je een rugzak nodig had voor minste 3 dagen. De laatste dagen op curacao waren natuurlijk prachtig wat wel jammer was dat we zelf overal achteraan moesten op iets te regelen. We wilde heel graag naar klein curacao maar dat bleek je al ruim van te voren te moeten boeken.

 • 8 27-07-15

  Sanne Brundel

  Wij waren met de familiereis naar Suriname. Het was een fantastische reis. Heel veel prachtige dingen op super mooie locaties. Lieve reisleiders die graag over het dorp vertelden. Het waren echt een geweldige weken.

 • 8 27-07-15

  Wouter Brundel

  Hele leuke groep en leuke surinamse reisleiders. In paramaribo kun je leuk uitgaan soms ook met reisleider.

 • 8 20-07-15

  Susanne Jumelet

  Met volwassen en pubers rondreizen in Suriname was echt fantastisch. Suriname is een prachtig land met veel natuur. Omdat het toerisme nog niet is doorgedrongen tot Suriname is het er erg rustig en ongerept. Tijdens het verblijf in de dorpen wordt je vanzelf opgenomen in het dagelijks bestaan van de dorpsbewoners. Ik ben met mijn dochter een onvergetelijke reiservaring rijker.

 • 8 20-07-15

  Brigid Claassen

  Suriname is een prachtig land, nauwelijks toeristisch en relaxte vriendelijke mensen. De rondreis voert langs geweldig mooie plekken, zoals Tonka eiland, Brownsberg, Jaw Jaw en Galibi. Eindeloos varen in kleine bootjes over brede rivieren, het onwaarschijnlijke geluid van de brulapen, de romantische eenvoudige onderkomens in het binnenland en het gezelschap van onze groep met 11 pubers en 11 volwassenen zijn onvergetelijk. Onze vaste begeleider was van zeer goede wil maar een tikje onervaren. Curacao bleek helaas een afknapper. Na zoveel rust, schoonheid en eenvoud in Suriname is de locatie van Livingstone voor ons veel te toeristisch, druk en massaal. Heel jammer van deze verder fantastische reis.

 • 8 20-07-15

  Eric De Graaf

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-07-15

  Albert Bleeker

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-07-15

  Eric Sannes

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-07-15

  Myrthe Bleeker

  Van wakker worden door brulapen tot wakker worden van de lokale bevolking die aan het afwassen is in de rivier. Geen dag was hetzelfde en was dus een waar avontuur.

 • 9 13-07-15

  Marion Breij

  De rondreis was goed georganiseerd. De reis geeft een goed beeld van de veelzijdigheid van het land. Veel afwisseling, zowel qua natuur als qua dieren. Ook veel gelegenheid tot zwemmen.

 • 8 13-07-15

  Doreen Planta

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 24-07-14

  Coby Vreugdenhil

  Een onvergetelijke ervaring: een prachtig, vooral 'Afrikaans' aandoend land met een heerlijk klimaat en weinig muggen. Humoristische, relaxte en tolerante mensen van allerlei (gemixte) culturen die weinig hangen aan materiele zaken. Men maakt een heel veerkrachtige indruk en lijkt (daardoor)weinig aangetast door slavernijverleden en de recentere binnenlandse oorlog en politieke strubbelingen.

Familiereis Suriname en Curaçao

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

 • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
 • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
 • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.