< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 6,7
Overnachtingen 6,5
Reisroute 6,8
8.2 18 beoordelingen
  • 8 21-07-16

    Alfred Coerts

    Het was een leuke en interessante kennismaking met Suriname. De gids aldaar was goed: hij wist veel van Suriname in al zijn facetten. Daarnaast regelde hij de zaken goed en was hij flexibel en sociaal. Ook de dagen op Curaçao waren aangenaam: het verblijf was goed; zo ook de omgeving.

  • 8 27-07-15

    Titia Frankfort

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-15

    Yvonne Vermaas

    Suriname is een zeer prettig land om vakantie te houden. De bevolking is uiterst vriendelijk en behulpzaam al vertonen de Maronvolken in boven-Suriname wel enige terughoudendheid tegenover toeristen. Nergens voel je je echter onveilig en de relaxedheid is spreekwoordelijk, ook in Paramibo. Toch liep de reis gesmeerd en soepel. Het is een prachtig land dat op veel gebieden nog behoorlijk ongerept is wat nergens hinderlijk is. In de informatievoorziening vooraf zijn wel een paar verbeterpunten aan te geven. De natuur is prachtig met heel veel dieren. De tochten zijn goed te doen en jong en oud komt prima aan zijn trekken mede door de prima reisbegeleider. Het nachtleven van de hoofdstad kon zelfs aan bod komen. Het contrast met Curaçao is groot al hebben de jongeren dat niet zo ervaren. De accommodatie was prima in orde en goed gekozen. Ook in dat deel zijn suggesties voor verbetering te maken. In het algemeen: een aanrader.

  • 8 27-07-15

    Ton Van Tartwijk

    Suriname, wat een mooi land. De mensen zijn open en aardig. De flora en fauna een openbaring. Onze gids Harvey die met humor en veel kennis ons Suriname heeft laten zien. Dit ook voor de kinderen.

  • 8 27-07-15

    Wan Tsiang

    Was een prachtige groepsreis met een leuke reisleider die veel wist te vertellen over het land en over de natuur. Als tip zouden wij nog willen meegeven dat als je voor 3 dagen op de brownsberg verblijft dat het handig is te melden omdat daar het avondeten niet inbegrepen is genoeg geld mee te nemen, je kunt daar geen geld halen of pinnen. Wat niet duidelijk was in de reisomschrijving is dat er niet bijstond dat je een rugzak nodig had voor minste 3 dagen. De laatste dagen op curacao waren natuurlijk prachtig wat wel jammer was dat we zelf overal achteraan moesten op iets te regelen. We wilde heel graag naar klein curacao maar dat bleek je al ruim van te voren te moeten boeken.

  • 8 27-07-15

    Sanne Brundel

    Wij waren met de familiereis naar Suriname. Het was een fantastische reis. Heel veel prachtige dingen op super mooie locaties. Lieve reisleiders die graag over het dorp vertelden. Het waren echt een geweldige weken.

  • 8 27-07-15

    Wouter Brundel

    Hele leuke groep en leuke surinamse reisleiders. In paramaribo kun je leuk uitgaan soms ook met reisleider.

  • 8 20-07-15

    Susanne Jumelet

    Met volwassen en pubers rondreizen in Suriname was echt fantastisch. Suriname is een prachtig land met veel natuur. Omdat het toerisme nog niet is doorgedrongen tot Suriname is het er erg rustig en ongerept. Tijdens het verblijf in de dorpen wordt je vanzelf opgenomen in het dagelijks bestaan van de dorpsbewoners. Ik ben met mijn dochter een onvergetelijke reiservaring rijker.

  • 8 20-07-15

    Brigid Claassen

    Suriname is een prachtig land, nauwelijks toeristisch en relaxte vriendelijke mensen. De rondreis voert langs geweldig mooie plekken, zoals Tonka eiland, Brownsberg, Jaw Jaw en Galibi. Eindeloos varen in kleine bootjes over brede rivieren, het onwaarschijnlijke geluid van de brulapen, de romantische eenvoudige onderkomens in het binnenland en het gezelschap van onze groep met 11 pubers en 11 volwassenen zijn onvergetelijk. Onze vaste begeleider was van zeer goede wil maar een tikje onervaren. Curacao bleek helaas een afknapper. Na zoveel rust, schoonheid en eenvoud in Suriname is de locatie van Livingstone voor ons veel te toeristisch, druk en massaal. Heel jammer van deze verder fantastische reis.

  • 8 20-07-15

    Eric De Graaf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Albert Bleeker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Eric Sannes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Myrthe Bleeker

    Van wakker worden door brulapen tot wakker worden van de lokale bevolking die aan het afwassen is in de rivier. Geen dag was hetzelfde en was dus een waar avontuur.

  • 9 13-07-15

    Marion Breij

    De rondreis was goed georganiseerd. De reis geeft een goed beeld van de veelzijdigheid van het land. Veel afwisseling, zowel qua natuur als qua dieren. Ook veel gelegenheid tot zwemmen.

  • 8 13-07-15

    Doreen Planta

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-14

    Coby Vreugdenhil

    Een onvergetelijke ervaring: een prachtig, vooral 'Afrikaans' aandoend land met een heerlijk klimaat en weinig muggen. Humoristische, relaxte en tolerante mensen van allerlei (gemixte) culturen die weinig hangen aan materiele zaken. Men maakt een heel veerkrachtige indruk en lijkt (daardoor)weinig aangetast door slavernijverleden en de recentere binnenlandse oorlog en politieke strubbelingen.

  • 8 24-07-14

    Mirjam Soeterbroek

    De familievakantie Suriname/Curacao is niet erg zwaar, voor iedereen goed te doen en gevarieerd. Met Paramaribo als uitvalsbasis kom je zuidelijk in het binnenland, langs de Surinamerivier, en oostelijk tot in Frans Guyana. Natuur, stadsleven en dorpsleven. Er wordt gereden per busje, gevaren met korjalen, gewandeld in het oerwoud, gezwommen en gevist in meer en rivier en in Paramaribo kun je ook fietsen. Het is dus een afwisselende reis door prachtig en gul Suriname, met een luxe afsluiting van je vakantie op Curacao.

  • 9 24-07-14

    Anne-Marie Dingemans

    De Surinamereis was een mooie ervaring! Het land is niet toeristisch, sfeer is heel ontspannen en de surinaamse gids en kok maakten het helemaal af!Contrast met Curacao is wel groot

Familiereis Suriname en Curaçao

Van groene jungle naar gouden strand

image
23 dagen vanaf € 2.898 € 2.798
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!