< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 180 beoordelingen
  • 9 26-02-20

    Andre

    Erg mooi wandelreis, op Kaap Verdie, had niet verwacht dat het zo afwisselend was

  • 7 26-02-20

    Rob

    Een afwisselende reis met pittige/zware wandelingen. Ook de accommodaties zijn sterk wisselend van niveau, zeker op het eiland Fogo. De reisbegeleider Karin, gaf kleur aan de vaak grijze omgeving. Een langer verblijf op het groenste eiland Santo Anato is gewenst.

  • 7 26-02-20

    Els

    Wij hebben een fijne reis met Sawadee gemaakt.

  • 9 26-02-20

    Eduard

    Gevarieerd, prachtige wandeltochten met uitdagingen

  • 8 26-02-20

    Nel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-02-20

    Mariska

    Het was een bijzondere reis. Bij een wandelvakantie dacht ik aan een 'suffe' wandelvakantie, maar je kan deze reis best bestempelen als een hiking vakantie. Er zaten behoorlijk pittige wandelingen bij. Ook erg bijzonder om 4 eilanden de bezoeken, die toch ook alle weer anders waren. De mensen waren vriendelijk, het eten was prima en ook over de accommodaties valt niet te klagen. Ook mede dankzij de groep, heb ik ontzettend genoten van deze 13-daagse rondreis.

  • 8 26-02-20

    112

    Eilandhoppen Kaapverdie, 4 eilanden met veel diversiteit

  • 8 20-11-19

    Martha

    Ik reis niet voor niets graag met jullie. Ik vond het een mooie reis en goed geregeld.

  • 10 20-11-19

    Aaffien

    Kaapverdië heeft mij zeer verrast. Wandelen op lava bij de vulkaan Fogo, het leuke stadje Sao Felipe met een top Hotel, met als klapstuk een adembenemende natuur met 2 schitterende wandelingen op Sao Antao. Onze reisleider Obbo zorgde voor dit onbezorgde, relaxte, maar ook sportieve avontuur. Ik raad het iedereen aan. Dan vergeet ik bijna de bescheiden en vriendelijke bevolking.

  • 8 20-11-19

    Chrisje

    Een verrassend deel van Afrika, doet op verschillende plaatsen eerder Cubaans aan. Het was een mooie en leuke reis.

  • 8 20-11-19

    Stan

    De rondreis aan Kaap Verdie is heel gevarieerd, elk eiland is weer anders. De afwisseling van wandeltochten en rondleidingen is erg leuk. Het klimaat is fantastisch, nooit koud en of te warm en veel zon. De inwoners zijn vriendelijk en de sfeer is ontspannen.

  • 7 20-11-19

    Charles

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-11-19

    Wiro

    Prima reis. Niet zo veel op aan te merken. Het enige dat ik als opmerking zou willen plaatsen is om deze reis als wandelreis te rubriceren want dat was het wel degelijk.

  • 10 20-11-19

    Luc

    Kaap verdie was een verrassende bestemming. Het doet eerder zuid Amerikaans en Mediterraans aan dan Afrikaans. Heel afwisselend omdat elk eiland anders is. Sawadee had fantastische hotels uitgekozen.

  • 9 20-11-19

    Jacqueline

    KaapVerdië is prachtig, veelzijdig, kleurrijk, vriendelijk, warm, spectaculaire natuur en verrassend divers. Het reistempo is prima, de wandelingen zijn uitdagend, er is voldoende vrije tijd en de hotels zijn prima. Een aanrader, bovenverwachting!

  • 9 20-11-19

    Jelmer

    Geweldige reis over 3 eilanden met elk een eigen karakter. Prachtige wandelingen gemaakt, heerlijk eten, lekkere wijn en bijzonder vriendelijke mensen. Altijd mooi weer. Hotels waren ook meer dan prima. Echt een aanrader voor een lekkere actieve rondreis.

  • 8 13-02-19

    Sandrina

    Heel afwisselende reis door bezoek aan 4 verschillende eilanden.

  • 8 13-02-19

    Joke

    Mooie goed georganiseerde reis, heel afwisselend, wel zware wandelingen, vooral de afdaling naar Pak Antonio, is bijna niet te doen, nog steeds geblesseerde voeten...

  • 8 13-02-19

    Marianne

    leuke afwisselende reis, goed georganiseerd door Sawadee

  • 8 13-02-19

    Maria

    --

Groepsrondreis Kaapverdische Eilanden

Boeiende mix tussen Afrika en Europa

image
13 dagen vanaf € 1.969
Naar boven
 

IJsberegoede poolactie
2=1 op diverse vertrekken

Altijd al op poolreis willen gaan? Dit is de ultieme kans om het samen met je reispartner te ervaren! Van 23 t/m 30 november boek je op geselecteerde poolreizen premium cabins voor 2 van de prijs van 1. Daarnaast zijn veel van deze reizen ook nog eens in prijs verlaagd. Zoek snel jouw favoriete reis uit en sla je slag!