< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 33 beoordelingen
  • 8 07-10-19

    Saskia

    Het is een prachtige reis. Wij hebben veel dieren kunnen zien. Helaas geen neushoorn, maar daar zijn er nog heel weinig van. Het is een pittige reis omdat je vaak en lang in de auto zit. Is het niet voor een gamedrive de hele dag, dan is het wel om naar een andere plek te reizen. De wegen worden steeds beter. In de parken zijn ze onverhard maar ik vind ook dat voor de natuur zo moet blijven. De meeste accomodaties zijn prima.

  • 8 07-10-19

    William

    We hebben genoten van al het moois wat Kenia en Tanzania te bieden heeft. Hotels/lodges waren prima, ondanks dat er een aantal wijzigingen in zaten. Let wel op met rugklachten, de wegen zijn heel slecht, dus je wordt aardig door elkaar geschud.

  • 9 10-06-19

    Het was een hoogtepunten Kenia/Tanzaniareis. We hebben inderdaad alle hoogtepunten gezien. De safari was een fantastische en onvergetelijke ervaring. De accommodatie was super. Alles was top geregeld.

  • 8 10-06-19

    Hans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-06-19

    Sheila

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-06-19

    Richard

    Mooie hoogtepunten reis met prachtige wildparken en prima lodges

  • 10 10-06-19

    Natalie

    Geweldige reis, leuke parken, heel veel wild, goede lodges

  • 9 10-06-19

    Frank

    Mooie groepsreis met heel veel dieren in verschillende kampen, goede begeleidster en geweldige chauffeurs, accommodaties van grote klasse, we hebben genoten!

  • 8 08-10-18

    Maarten

    Mooie reis, veel wild gezien. Prima reisbegeleidster en op bijzondere plekken geweest. De ovenachtingsadressen en het eten waren ook steeds goed. Ik vond wel dat in de dag-tot-dag verslagen niet of te weinig wordt gezegd over hoe lang de verplaatsingen duren en hoe slecht de wegen zijn. Ben 2 keer niet mee gegaan op game-drive. Zo baalde ik van het door elkaar geschud worden.

  • 10 08-10-18

    Bob

    De reisvoorbereiding verliep zeer goed. De app was bijzonder handig. Onder een uitstekende reisleiding van Petra hebben wij een onvergetelijke reis gehad. Met behulp van zeer geroutineerde chauffeurs hebben wij ongeveer alle wilde dieren van zeer nabij gezien in prachtige wildreservaten van onmetelijke omvang, variatie en grootte. De lodges, tenten en het hotel waren van een zeer hoog niveau. De maaltijden waren goed gevarieerd en uitstekend van kwaliteit. De vriendelijkheid en de gastvrijheid van de Kenianen en de Tanzanianen hebben ons positief getroffen. Deze reis, eigenlijk een safari of expeditie, is een absolute aanrader voor de avontuurlijke reiziger en natuurliefhebber. De afsluiter van 2 dagen Zanzibar is goed bevallen in prachtige lodges en een hagelwit strand.

  • 9 08-10-18

    Lisette

    Zoals de omschrijving doet vermoeden, hebben we heel veel dieren gezien. Echt genieten! Ieder park is op zijn eigen manier uniek en de moeite waard. Weinig vrije tijd maar dat is voor mij als single reiziger juist fijn. Mooie lodges met altijd een warme douche, ook al zit je in de middle of nowhere met een buffel voor je tentdeur. Ik moet echt afkicken nu ik weer thuis ben.

  • 9 08-10-18

    John

    Veel gezien, mooie resorts, goede service, chauffeurs waren prima en ook goede reisbegeleidster

  • 8 08-10-18

    Marcella

    Goed georganiseerde reis met bezoek aan mooie safariparken. De big 5 op dag 3 al gezien! Over het algemeen (zeer)goede hotels met goede verzorging. Wel veel en lang onderweg, waarvan groot deel over onverharde wegen. Kundige en zeer vriendelijke chauffeurs.

  • 8 11-06-18

    Sjoerd

    Mooi programma, goede reisleidster, hele leuke groep. Vriendelijke mensen. Goede gidsen, nette personen.

  • 6 11-06-18

    Hilde

    Accomodatie liet soms te wensen over en was zelfs bij momenten ondermaats. Veel verschil in plaatselijke gidsen/ chauffeurs. Mochten van reisleidster niet wisselen van busje, was niet de gewoonte in die landen. Reisleidster niet altijd adequaat.

  • 9 11-06-18

    Tom

    Een mooie en intensieve reis.

  • 8 11-06-18

    Ria

    Het was een prachtige reis, maar de safari busjes in Kenia, waren wat minder, je had geen goed uitzicht, zeker als je wat langer bent, de jeeps in Tanzania waren veel beter.

  • 8 11-06-18

    Tamara

    Leuke reis, een hele leuke groep. De reisagent waren wel lang en vermoeiend.

  • 8 11-06-18

    Jo

    Reis met goed gevulde agenda, enkele game-drives minder zou mogen en misschien ook een andere activiteit voorzien (meer variatie dus). Verblijf was goed behalve 1 tentenkamp dat ondermaats was.

  • 7 11-06-18

    Pim

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten

Zeg Jambo tegen Kenia, Tanzania en Zanzibar

image
18 dagen vanaf € 4.799
Naar boven