Er zijn 3 familiereizen naar Kenia die voldoen aan jouw wensen
 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

Familereis Kenia 

Tijdens een familiereis merk je dat de planten- en dierenwereld in Kenia zeer gevarieerd is. Meer dan 80 wilde diersoorten en over de duizend verschillende vogels vinden er hun thuis. Langs de kust en rond de riviermondingen bestaat de plantengroei uit kokospalmen, mangrovebossen en tropische wouden. Achter de kustlijn is er, in het oostelijke en noordelijke deel van Kenia, een savannelandschap met doornstruiken, schermacacia's en baobabs. Op de vulkaanhellingen vindt men prachtige wouden. 

Ontdek de Nationale Parken van Kenia

Kenia heeft vele nationale parken en natuurreservaten die sinds de jaren '40 van de 20e eeuw ontstonden. In de parken wonen grote groepen leeuwen, zebra's, giraffen, nijlpaarden, olifanten en luipaarden. Al in de koloniale tijd is een begin gemaakt met de natuurbescherming en dankzij het toerisme werd deze na de onafhankelijkheid voortgezet. Tijdens onze familiereizen zullen we de natuurreservaten ook bezoeken.

Reisverhalen

 • Kleurrijke Samburu en Maasai

  Afrika, 23-08-16

  Wie een bezoek brengt aan Kenia en Tanzania wil natuurlijk wilde dieren zien. De gamedrives die je oog in oog doen staan met olifanten, leeuwen en giraffen. Maar een ander zeer bijzonder onderdeel ...

  Lees verder
 • Dagboek Sara in Oost-Afrika

  Afrika, 01-08-16

  Vorige maand maakte Sara Monnik een rondreis door Kenia en Tanzania. De reis bracht haar langs verschillende wildparken, ze kwam in gesprek met locals en stond oog in oog met een giraffe!Een a...

  Lees verder
image
Naar boven
 


Stem & Win 

Win een droomreis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!