< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.7 28 beoordelingen
 • 8 08-09-18

  Mariska

  Goede reis! Eerste week is een pittige, daarna word t wat makkelijker met meer vrije middagen. Vond de okanvango delta iets tegenvallen qua indeling van de dagen

 • 8 08-09-18

  Michel

  Ik heb een prima reis gehad, al zou de route m.i. wat 'effectiever' kunnen. Een paar keer een paar honderd kilometer over dezelfde weg terug naar een volgende plaats.

 • 8 08-09-18

  Tineke

  een zware ( veel lange reisdagen en kamperen) maar mooie reis als je veel wild wil zien . weinig contact met bevolking. wel veel afwisseling de omgeving is steeds anders wat de moeite waard is na de lange reisdag. elk park had iets speciaals b.v matobo de neushoorns waar we zelfs een jong van 4 dagen oud gezien hebben. verder goede reisbegeleiding met fantastische kok het is wel een reis voor de doorgewinterde reiziger; brand naast ons camp,onze boot in Chobe vastgelopen en moesten we overstappen op andere boot gelukkig volgende dag ging de tocht wel goed maar zaten we bij de game-drive weer vast nu in zand maar eruit getrokken door andere jeeps. de eerste 2 weken veel reizen weinig tijd voor jezelf terwijl de laatste week net wat te rustig is .de okavango delta was daar goed voorbeeld van overdag te warm en je mag alleen o.b.v.gids naar evt. zwemplek dus bijslapen.lezen maar wel weer veel dieren gezien olifanten,nijlpaarden ,vogels en helaas alleen sporen van leeuwen. o.ja we hebben wel de big five gezien!

 • 7 08-09-18

  Atie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-09-18

  Petra

  Mooie reis. Veel game drives en kamperen op mooie plekken. Uitstekende reisbegeleiding, kok en chauffeur. Alleen de 2e dag in de Okavango Delta was minder geslaagd, te weinig activiteiten.

 • 9 09-09-17

  Marcel

  Ik vond het een fantastische, een leuke afwisselende reis! Ontzettend veel gezien en indrukken opgedaan. Hij is basic, veel kamperen. Gewoon lekker over je heen laten komen. Be flexibel, dit is Afrika! Heb in positieve zin het gevoel 3 maanden weg te zijn geweest ipv 3 weken! Helemaal top!

 • 8 09-09-17

  Kees

  Mooie reis met een leuke groep. De crew, bestaande uit de reisbegeleider, de chauffeur en de kok was erg goed. Botswana, met name Chobe NP, vormde voor mij het hoogtepunt. In Zimbabwe zaten wel een aantal (te) lange reisdagen.

 • 8 09-09-17

  Diana

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 09-09-17

  Herriët

  Avontuurlijke reis waarbij flexibiliteit belangrijk is. Veel te zien onderweg maar soms met lange reisdagen, programma kan afwijken van beschrijving en het soms op zijn Afrikaans gaat oftewel hakuna matata .

 • 7 09-09-17

  Veroni

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 05-11-16

  Ton

  Tamelijk veel (lange) reisdagen - met hier en daar een aanpassing kan in mijn beleving de reis interessanter gemaakt worden. Vanwege de enorme droogte viel het 'wildlife' erg tegen (Daar kan Sawadee uiteraard niets aan doen).

 • 7 05-11-16

  Wouter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 05-11-16

  John

  Veel gezien, gevarieerd. Enkele reisdagen te lang waardoor je het gevoel kreeg alleen maar te reizen en in het hotel of tent te overnachten.

 • 8 05-11-16

  Kees

  Veel mooie natuurparken met een zeer ruim aanbod van dieren. De combinatie van vaak lange bustochten en het kamperen maakt deze reis vrij zwaar maar prima te doen voor iemand met goede conditie. Zelf zijn wij 65 en 66 jaar.

 • 9 07-10-16

  Mandy

  Een ongelooflijke ervaring! Een geweldige reis met top reisbegeleiding. Genoeg ruimte om zelf plekken te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking. Soms wel wat lange reisdagen, maar de omgeving maakt alles goed. Een echte aanrader!

 • 7 07-10-16

  Gea

  Veel gezien en gedaan. Mooie reis. Zuid-Afrika en Botswana een aanrader. Zimbabwe minder, veel km en weinig te zien.

 • 6 07-10-16

  Jiska

  Heel veel gereden. De beschrijving van de reis kwam niet overeen met de werkelijkheid. Wel een fantastische reis gehad. Veel dieren gezien, heerlijk gekampeerd, was een hele ervaring.

 • 8 07-10-16

  Andre

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 07-10-16

  Lies

  Ik vond het een prachtige reis. Maar hoewel in de beschrijving gezegd vond ik de reisdagen erg lang vooral ook omdat er in de 1ste week een aantal van die lange reisdagen achter elkaar waren. Afwisseling van 1 lange reisdag gevolgd door kortere zou prettiger zijn

 • 9 01-01-15

  Jan

  Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze reis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

Groepsrondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven