Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Zimbabwe

Maak kennis met Zimbabwe, met zijn bijzondere bevolking en spectaculaire landschappen. Tijdens een groepsrondreis met Sawadee doorkruis je prachtige Nationale Parken en ontdek je dat traditionele gebruiken, rituelen en spiritualiteit nog steeds verweven zijn in het dagelijks leven van de Zimbabwanen. Zimbabwe leent zich ook uitstekend voor het maken van een spannende safari. Zo kun je in het grote Hwange Nationaal Park de Big Five spotten, en in Matopos Nationaal Park vind je een grote concentratie luipaarden en wel vijftig soorten roofvogels! Bezoek verder de ruïnes in Centraal Zimbabwe, maak kennis met het vriendelijke Ndebele volk en bewonder de spectaculaire Victoria watervallen. Een groepsrondreis in Zimbabwe is een unieke ervaring.

Wist je dat?

  • Zimbabwe vroeger de naam “Rhodesië” droeg?
  • De vogel van Zimbabwe het nationale symbool van het land is? De vogel representeert waarschijnlijk de goochelaarsvogel of de Afrikaanse zeearend.
  • Het briefje met de hoogste nominale waarde uit Zimbabwe komt? Het biljet had een waarde van 250 miljoen Zimbabwaanse dollar.     

Bekijk ook onze andere reizen naar Zimbabwe: 

Naar boven