< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 178 beoordelingen
  • 8 08-11-19

    Peter

    Mooie reis door het noord oosten van Zuid Afrika met gelegenheid voor 4 game drives, drie dagen in Krugerpark en 1 in Hluhluwe NP. Wel jammer dat we niet in het tented camp bij Kruger zaten maar in een hotel in Hazyview. De tussenstop in We Bushcamp voegt niet veel toe, de huisvesting is very basic en matig onderhouden/ schoon. De reis zou wat ons betreft een dag langer mogen in Drakensbergen zodat je meer kan wandelen, we zaten nu anderhalf uur rijden van de wandelplek af. De reisleiding en chauffeur ( Cardinal en Goodman ) waren fantastisch, je zou ze wel weer bij een volgende reis willen boeken! Het was onze eerste reis met Sawadee, maar dit smaakt naar meer.

  • 9 08-11-19

    Anonieme reiziger

    Leuke reis, voldoende gelegenheid voor gamedrives, maar ook fietstocht in Swaziland en wandeling in Drakensbergen waren leuk. Wel veel uren in de bus.

  • 7 08-11-19

    Joop

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-19

    Laura

    Fantastische reis voor de dierenliefhebber, maar ook voor natuur. Ontzettend veel dieren mogen spotten in het Krugerpark. Veel mogelijkheden gehad voor gamedrives. Ook whalewatching is zeker een aanrader. Onze reisleidster Cardi (local) was super enthousiast en wist vaak met een leuke grap en een glimlach te vertellen dat je morgen weer vroeg moest opstaan. Het is vaak vroeg opstaan vanwege de gamedrives of het reizen naar de volgende plek. Maar dat is het zeker waard. Als je erop voorbereidt bent dat er ook vaak langere reisdagen zijn dan is deze reis zeker een aanrader!

  • 8 11-10-19

    Elske

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-19

    Lennert

    Prachtige reis waarbij we de big 5 meerdere keren hebben gezien. Het walvis spotten in St Lucia is een absolute aanrader. Hou er wel rekening dat je de meeste dagen erg vroeg op moet omdat de dieren dan actief zijn of dat je die dag een flink stuk moet reizen.

  • 8 06-09-19

    Danielle

    De hele reis was een aaneenschakeling van zeer mooie ervaringen.

  • 8 06-09-19

    Suzie

    Heel mooie reis met inderdaad mooie hoogtepunten. Wel een paar lange reisdagen.

  • 8 06-09-19

    Marcel

    Geweldige reis, al liet de uitvoering soms wat te wensen over en werd er op veel punten afgeweken van de beschrijving. Persoonlijk zou ik minder tijd in Swaziland gedaan hebben en meer tijd in Hluhluwe NP. Het is prettig dat je op veel plekken 2 dagen verblijft, dat geeft wat rust, al is het al met al nog steeds een druk programma. Het reizen met de bus viel me best mee, behalve de laatste dag. 7 uur in de bus, dan nog rondrit Soweto en 's avonds 11 uur vliegen, dat is echt teveel.

  • 7 02-11-18

    Linda

    Een mooie reis om de hoogtepunten van het oosten van Zuid-Afrika te ontdekken. Hoogtepunten waren voor mij Krugerpark, Hluhluwe NP en de overnachtingen in Swaziland.

  • 7 02-11-18

    Anoniem

    De natuur, parken en gamedrive waren super. Nadeel vond ik dat de helft van de dagen, lage busdagen waren. Dit had ik niet zodanig uit de reisbeschrijving gehaald. Ook waren er veel verplichte diners in buffetvorm in de hotels waardoor er weinig vrijheid was om zelf op pad te gaan. Onze reisleider vond ik helaas tegenvallen. Qua informatievoorzieining sloot hij niet goed aan bij de groep en was meer gericht op alles samen doen en dingen regelen, dan de ruimte bieden voor eigen keuzes, wat ik bij andere Sawadee reizen juist een plus vond.

  • 8 02-11-18

    Cristel

    Mooie dingen gezien! Fijne hotels! Ik had meer opties verwacht mbt eten gezien dat voor eigen rekening was en vond dat er relatief veel gereisd werd. De gids had hierin meer toegevoegde waarde kunnen hebben.

  • 7 02-11-18

    Ali

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 02-11-18

    Gera

    Onze groep was heel gezellig en begripvol naar elkaar. Onze gids vond ik wel zwak. Hij was slecht in zijn communicatie, was heel onduidelijk met de extra excursies die mogelijk waren. Moest soms op de Sawadee app kijken van de mede reizigers omdat hij duidelijk de reis niet helemaal in beeld had. Soms gaf dit ook wel wat onrust bij de groep.

  • 7 19-10-18

    Kim

    Mooie gevarieerde reis door Zuid-Afrika. We hadden een ontzettend leuke, enthousiaste en vriendelijke gids, die toch wel echt de reis maakt (Riaan). Het vroege opstaan voor de gamedriving was het meer dan waard! Helaas waren we regelmatig tijdens deze reis aangewezen op het eten wat de pot schaft. Er was weinig keus of uitwijk mogelijkheden. Ook hadden wij de pech na een super lange reisdag richting drakensbergen dat het daar zulk slecht weer was en daardoor niks van de omgeving hebben kunnen zien en die dag dus op het hotel aangewezen waren. Er had voor deze dag echt een plan B of C moeten zijn om nog wat te kunnen doen in plaats van de hele dag verplicht in het hotel te moeten blijven.

  • 7 19-10-18

    Sarah

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 19-10-18

    Margriet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-10-18

    Anoniem

    Prachtige reis, schitterende landschappen en enorm veel dieren gezien. Leuke reisleidster die veel wist te vertellen en erg goede chauffeur. Gezellige groep, goede onderkomens en lekker eten. Jammer dat de lodges soms op een flinke afstand van de bezienswaardigheden zaten, daar heen rijden nam veel tijd in beslag. Het verblijf in Swaziland voegde voor mij weinig aan de reis toe.

  • 8 05-10-18

    Margot

    De reis was geweldig! Onwijs veel wilde dieren gezien! Ook de groep met reisleidster Monique was heel gezellig! Een hoop Zuid Afrikaanse woorden geleerd wat grappige taferelen brengt. Wel veel onderweg dus ook vermoeiend. Maar de reis is pas echt leuk als je alle extra's doet wat dus voor veel extra kosten zorgt.

  • 8 06-07-18

    Stephanie

    Het was zeer goed georganiseerd. En een erg leuke reis. Zelf zou ik wat langere stops willen met iets uitgebreidere wandelmogelijkheden, nu was het erg veel zitten is de bus, maar ik begrijp zeker ook dat dit afhangt van de grote afstanden.

Groepsrondreis Zuid-Afrika en Swaziland

Niet boekbaar

Naar boven