< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 170 beoordelingen
 • 8 06-09-19

  Suzie

  Heel mooie reis met inderdaad mooie hoogtepunten. Wel een paar lange reisdagen.

 • 7 02-11-18

  Linda

  Een mooie reis om de hoogtepunten van het oosten van Zuid-Afrika te ontdekken. Hoogtepunten waren voor mij Krugerpark, Hluhluwe NP en de overnachtingen in Swaziland.

 • 7 02-11-18

  Anoniem

  De natuur, parken en gamedrive waren super. Nadeel vond ik dat de helft van de dagen, lage busdagen waren. Dit had ik niet zodanig uit de reisbeschrijving gehaald. Ook waren er veel verplichte diners in buffetvorm in de hotels waardoor er weinig vrijheid was om zelf op pad te gaan. Onze reisleider vond ik helaas tegenvallen. Qua informatievoorzieining sloot hij niet goed aan bij de groep en was meer gericht op alles samen doen en dingen regelen, dan de ruimte bieden voor eigen keuzes, wat ik bij andere Sawadee reizen juist een plus vond.

 • 8 02-11-18

  Cristel

  Mooie dingen gezien! Fijne hotels! Ik had meer opties verwacht mbt eten gezien dat voor eigen rekening was en vond dat er relatief veel gereisd werd. De gids had hierin meer toegevoegde waarde kunnen hebben.

 • 7 02-11-18

  Ali

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 02-11-18

  Gera

  Onze groep was heel gezellig en begripvol naar elkaar. Onze gids vond ik wel zwak. Hij was slecht in zijn communicatie, was heel onduidelijk met de extra excursies die mogelijk waren. Moest soms op de Sawadee app kijken van de mede reizigers omdat hij duidelijk de reis niet helemaal in beeld had. Soms gaf dit ook wel wat onrust bij de groep.

 • 7 19-10-18

  Kim

  Mooie gevarieerde reis door Zuid-Afrika. We hadden een ontzettend leuke, enthousiaste en vriendelijke gids, die toch wel echt de reis maakt (Riaan). Het vroege opstaan voor de gamedriving was het meer dan waard! Helaas waren we regelmatig tijdens deze reis aangewezen op het eten wat de pot schaft. Er was weinig keus of uitwijk mogelijkheden. Ook hadden wij de pech na een super lange reisdag richting drakensbergen dat het daar zulk slecht weer was en daardoor niks van de omgeving hebben kunnen zien en die dag dus op het hotel aangewezen waren. Er had voor deze dag echt een plan B of C moeten zijn om nog wat te kunnen doen in plaats van de hele dag verplicht in het hotel te moeten blijven.

 • 7 19-10-18

  Sarah

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 19-10-18

  Margriet

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 05-10-18

  Anoniem

  Prachtige reis, schitterende landschappen en enorm veel dieren gezien. Leuke reisleidster die veel wist te vertellen en erg goede chauffeur. Gezellige groep, goede onderkomens en lekker eten. Jammer dat de lodges soms op een flinke afstand van de bezienswaardigheden zaten, daar heen rijden nam veel tijd in beslag. Het verblijf in Swaziland voegde voor mij weinig aan de reis toe.

 • 8 05-10-18

  Margot

  De reis was geweldig! Onwijs veel wilde dieren gezien! Ook de groep met reisleidster Monique was heel gezellig! Een hoop Zuid Afrikaanse woorden geleerd wat grappige taferelen brengt. Wel veel onderweg dus ook vermoeiend. Maar de reis is pas echt leuk als je alle extra's doet wat dus voor veel extra kosten zorgt.

 • 8 06-07-18

  Stephanie

  Het was zeer goed georganiseerd. En een erg leuke reis. Zelf zou ik wat langere stops willen met iets uitgebreidere wandelmogelijkheden, nu was het erg veel zitten is de bus, maar ik begrijp zeker ook dat dit afhangt van de grote afstanden.

 • 9 06-07-18

  René

  Super vakantie, leuke groep en alles goed geregeld!

 • 8 06-07-18

  Maartje

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-07-18

  Anoniem

 • 8 06-07-18

  Marloes

  Het was een mooie reis met een leuke groep en goed georganiseerd. Als je voor de dieren en de natuur komt, is deze reis zeker een aanrader!

 • 9 28-04-18

  Maud

  Goede en deskundige begeleiding van gids en chauffeuse. Goede accommodatie. Gevarieerd programma.

 • 9 28-04-18

  Marieke

  Alles was goed georganiseerd. Perfecte reisbegeleider, mooie accomodaties en goed vervoer (goede chauffeur en de bus was royaal voor de grootte van de groep).

 • 9 28-04-18

  Jos

  Zeer goed georganiseerd, goede gids, stond altijd klaar voor ons. Voldoende variatie in de reis, verscheidenheid in landschap, game drives en mooie wandelingen, zelf snorkelen hoorde bij de mogelijkheden. Geweldige groep, veel dingen samen gedaan en ook voldoende mogelijkheden om iets apart te doen. Eetgelegenheden onderweg ook voldoende variatie erin, alleen laatste dag in soweto eetgelegenheid iets te krap om te zitten en moest ook heel snel gaan, voor de rest geen enkele opmerkingen. Sawadee alvast bedankt voor de mooie reis.

 • 10 28-04-18

  Chris

  Alles was goed geregeld, onze reisleider Riaan was zeer betrokken, relaxt, actief en met een gevoel voor humor. De prachtige reis werd zo extra mooi.

Groepsrondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
15 dagen vanaf € 1.828 € 1.778
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon