Beoordelingen over de Groepsrondreis Sumatra, Java en Bali
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 320 beoordelingen
 • 8 25-09-22

  Annie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 25-09-22

  Harry

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-10-19

  Sjaak

  Een heel mooie reis, wel lange reisdagen, vooral op Sumatra en ook pittige wandelingen.

 • 9 11-10-19

  Marian

  Zeer mooie afwisselende reis, m.n. in de eerste 3 weken (Sumatra, Java) veel activiteiten en veel gezien. We hadden een uitstekende lokale gids (Zufnal), die ook Nederlands sprak, die ons onderweg veel heeft verteld en laten zien, incl. diverse keren op eigen initatief/'buiten de gebaande paden', om ons zoveel mogelijk te laten zien van zijn land, de cultuur en mensen. Hij was echter super goed!

 • 8 11-10-19

  Jan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-10-19

  Maria

  Mooi reis, goed tempo. Fijn dat er een vlucht was van Sumatra naar Java. Leuk de we een plaatselijke reisbegeleider hadden die wel Nederlands sprak. Voor lange mensen zijn de kleinere busjes (op Java en Bali) vrij krap.

 • 8 11-10-19

  Martin

  goede verscheidenheid in landschap en culturen.

 • 8 11-10-19

  Lia

  Heel mooie reis, ieder eiland is compleet anders. Wel lange reisdagen op Sumatra, maar dit was bekend.

 • 8 11-10-19

  Loes

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-09-19

  Mariette

  Zeer afwisselende reis, die goed is opgebouwd. Drie heel verschillende eilanden, met ieder een eigen hoogtepunten. Sawadee wijkt af van het massatoerisme, soms door andere keuzes, soms door slimme planning ( bv. De Bromo). Uitstekende reisleider met veel ervaring en oog voor de groepsdynamiek.

 • 9 27-09-19

  Lisenka

  Een prachtige reis met vele facetten van dit bijzondere land. Daarbij aangetekend dat Sumatra wat ons betreft het meest authentiek en groen was. Java heeft weer andere mooie zaken, en Balie is aan de noordkant prima toeven, maar het toeristische zuiden had voor ons niet gehoeven. Maar smaken verschillen, nietwaar.

 • 9 27-09-19

  Hendrikus

  de reis was kompleet, veel activiteiten (wandelingen en fietsen) wel een paar erg lange reisdagen.

 • 9 27-09-19

  Hugo

  Fantastische reis naar Sumatra, Java en Bali. Veel indrukken opgedaan van deze drie verschillende eilanden. De reis zat goed in elkaar met de vele activiteiten, prachtige wandelingen en de bijzonder accommodaties. Ook de vrijheidskeuze in de excursies was prettig en er was altijd een alternatief voor het invullen van de vrije dag. Onze geweldige reisbegeleider heeft ons veel verteld over het leven in Indonesië. Mede door de gezelligheid van de groep hebben we een geweldige reis gehad.

 • 10 27-09-19

  Henk

  Je ziet bij dit soort reizen hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt. Daarbij komt ook om de hoek kijken dat er in dit geval ook een fantastische reisleider aanwezig was (jim). Ook vindt ik het prettig dat er dagen zijn die je zelf kunt invullen.

 • 9 27-09-19

  Yvonne

  Ik vond het een prachtige reis. we hebben heel veel mooie dingen gezien en gedaan. De begeleiding en aanvulling van de reisreider Jim -> top. Hij wist heel goed de verschillende culturen bij elkaar te brengen, door de verschillende invalshoeken toe te lichten. Hij weet immers als geen ander, hoe wij in NL leven en denken en hoe de mensen daar zijn.

 • 7 19-07-19

  Luciën

  Het is een leuke afwisselende reis die redelijk goed in elkaar zit wat betreft planning. Veel leuke momenten gehad en ontzettend veel gezien en gedaan.

 • 8 19-07-19

  Janny

  Een afwisselende reis met individuele vrijheid. Samen zelfs buiten de groep om een jungletocht met overnachting gedaan. Goede en enthousiaste reisleider. Staat altijd klaar voor je en weet overal een oplossing voor. De drie eilanden zijn verschillend wat de reis aantrekkelijk maakt

 • 8 19-07-19

  Renée

  Tijdens de reis prachtige natuur gezien. Met recht heet deze reis jungles, tempels en rijstvelden. De grote tempelcomplexen waren zeer (te) toeristisch, evenals de trip naar de Ijen vulkaan. De hotels waren prima tot zeer goed. Op sommige plekken had ik best langer willen blijven, zij het alleen al om een dagje bij te komen en uit te rusten. De reisdagen zijn namelijk behoorlijk lang (de vrije middagen die in het programma genoemd worden, zijn maar weinig vrij door het lange reizen). Het was leuk geweest als er in de reis ook een traject met de trein zou worden afgelegd, verder zijn er verschillende vervoermiddelen gebruikt (bus, mini bus, jeep, becak). Die laatste was eigen keuze, zelf geregeld.

 • 8 19-07-19

  Ingrid

  Een zeer afwisselende reis met ontzettend veel hoogtepunten!!

 • 9 19-07-19

  Robyn

  De rondreis was heel mooi en ook wel heel actief. Dat vond ik niet erg want we hebben heel veel mooie dingen gezien. Al had ik het wel fijn gevonden als we af en toe een uurtje langer uit konden slapen. Niet alleen de bestemmingen waren mooi, maar we bezochten ook veel leuke tussen stoppen en hebben geluncht op leuke plekken. Ook waren er veel mogelijkheden om als je op een plek was aangekomen je eigen gang te gaan en niet mee te doen aan het programma van Sawadee. Hier heb ik zelf niet veel gebruik van gemaakt, omdat ik het programma heel leuk vond.

Groepsrondreis Sumatra, Java en Bali

Jungle, tempels en rijstvelden

Groepsrondreis Indonesië - Borobudur
30 dagen vanaf € 2.599,-
Naar boven