< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 532 beoordelingen
  • 8 15-02-20

    Giusy

    The train was houghful!!

  • 8 15-02-20

    Henk

    De groepsreis door Vietnam is ons heel goed bevallen. De Vietnamese gids Tam was een hele vriendelijke kerel, die ons heel veel over zijn land heeft verteld

  • 9 15-02-20

    Rik

    Het hele land gezien in 22 dagen. Afwisseling steden, strand en natuur.

  • 9 15-02-20

    Anja

    Vietnam een heel mooi land, met verschillende hoogtepunten. Goede hotels en home-stay. Een geweldige reisleider! Een leuke groep reisgenoten. Kortom ik hen genoten!

  • 8 15-02-20

    Conny

    superleuke reis met goede gids, alleen jammer dat we zo vaak vroeg op moesten

  • 8 15-02-20

    Gerda

    Heb gekregen wat ik verwachtte.

  • 8 15-02-20

    Eugene

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-01-20

    Henk

    We hadden een fijne vakantie! De boekingen van de hotels, vluchten, trein en busreizen waren heel goed. Het programma was mooi divers, misschien een beetje heel vol, maar dat wisten we van tevoren. De lange buisreizen in de laatste week, met 3x inchecken in het hotel in Hanoi, zou anders kunnen, bijv. vanaf vliegveld meteen naar Sapa, of vanaf Sapa ineend naar Halong Bay. En juist die bus was ook niet heel comfortabel. De groep bestond uit aardige mensen, geen dissonanten, al is 20 personen wel aan de grote kant; 8 tot 12 is wat praktischer.

  • 7 04-01-20

    Leen

    Mooie cultuur ervaring, maar teveel dagen in grote drukke steden (Ho Chi Mingh, Hué, Hanoi) en teweinig dagen in de mooie natuur. De Mekong delta zou ik minstens 1-2 dagen langer doen en ook dieper in de Mekong gaan. Idem voor Sapa,

  • 8 04-01-20

    Jan

    Een mooie en afwisselende reis, maar er zat iets teveel stad in het programma. De steden in Vietnam zijn gekmakend druk, meer verblijf in de natuur zou prettiger zijn.

  • 9 04-01-20

    Mariska

    heerlijk om er zo goed verzorgd uit te zijn. accomodaties boven verwachting. grote steden zeker Hanoi soms te veel luchtvervuiling.

  • 8 04-01-20

    Astrid

    Het is een zeer afwisselende reis met natuur en misschien iets teveel stad. Drie nachten elke keer weer terug naar Hanoi zou misschien iets anders georganiseerd kunnen want in Hanoi is niet zoveel te zien. De natuur is overweldigend mooi.

  • 8 14-12-19

    Miriam

    Mooie reis door Vietnam, wij reisden van Zuid naar Noord. De reis bevat veel steden, en vooral in het noorden iets meer natuur. De bizarre drukte in de steden was gaaf om mee te maken, alle scooters en zo veel mensen! Voor mij waren Hoi An en het noorden van Vietnam: Hanoi, Sa Pa en Ha Long Bay de hoogtepunten van de reis. Wij hadden een supergids, Phuong Le. Zij heeft zo haar best gedaan om ons kennis te laten maken met haar land en cultuur. Echt geweldig! Het eten is heerlijk in Vietnam, daar heb ik echt van genoten. Hotels waren prima en de transfers ook (behalve de nachttrein dan… maar dat moet je 1x in je leven meegemaakt hebben) De bussen zouden iets beter op onze lengte afgestemd moeten worden, Nederlanders zijn toch wat langer dan de gemiddelde Vietnamees. 😉

  • 8 14-12-19

    Viola

    Een afwisselende reis met in het zuiden/midden cultuur/strand en in het noorden natuur. De reisafstanden zijn goed te doen. Excursies zijn gevarieerd. Leuke reis!

  • 8 14-12-19

    Greetje

    Reis was oké maar Vietnam is helaas heel toeristisch geworden :( Minpunt van de route: 3 x naar Hanoi voor slechts een paar uur; dit had vermeden kunnen worden en op een andere manier ingevuld kunnen worden. De bussen voor het vervoer waren niet altijd even comfortabel.

  • 8 14-12-19

    Joep

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-11-19

    Veerle

    De rondreis door Vietnam is ons goed bevallen. Onze Vietnamese reisbegeleider Binh heeft ons ook op een prettige manier geinformeerd over Vietnam, haar geschiedenis en ook over de bevolking en hoe men leeft, denkt en werkt. Daarnaast heeft hij ons goed geadviseerd wat te bezoeken op onze vrije dagen. Dat is een absolute meerwaarde geweest.

  • 6 09-11-19

    Annelies

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-11-19

    Chantal

    Mooie gevarieerde reis door heel Vietnam. Elk stukje Vietnam is compleet anders ( zuid,midden,noord). De mensen zijn zeer vriendelijk en het is super fijn dat je 2 tijdbesparende vluchten hebt. De bussen die ingezet worden kunnen wel beter zeker als er 20 mensen meegaan.

  • 7 09-11-19

    Ruud

    Het was een boeiende reis. Vietnam is een land waar mensen erg aardig zijn, hard werken en het verkeer chaotisch is.

Groepsrondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.799
Naar boven