< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 88 beoordelingen
  • 7 15-09-19

    An

    Boeiende reis, goed evenwicht natuur en cultuur. Deel Servië met Kustendorff-dorp vonden we weinig attractief, net als de lange stop in Visegrad (om lange wachttijd aan grens te vermijden) waar niets te beleven viel. Hotels op deze reis waren meer dan behoorlijk, logies aan Skadarmeer was ondermaats. Zou interessant zijn om bijvoorbeeld de prijzen van een aantal bezienswaardigheden in de brochure te vermelden, zoals bezoek aan de wallen van Dubrovnik. Fijne Engelstalige gids Helena.

  • 8 15-09-19

    Hendrikus

    Een afwisselende reis met mooie steden en prachtige natuur. De hotels waren op een uitzondering na goed. De eco huisjes was behelpen maar een leuke ervaring. De enthousiaste reisleidster deed er alles aan om het ons naar de zin te maken en de chauffeur was rustig en zeer bekwaam. Een geweldige reis mede door onze gezellige groep.

  • 9 15-09-19

    Sjaak

    Mooie en gevarieerde reis door 4 verschillende landen wat betreft natuur en cultuur.

  • 8 15-09-19

    Mizgin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 15-09-19

    Fokko

    Zeer goed georganiseerd. Boven verwachting veel mooie en bijzondere indrukken opgedaan. Deze reis is een mooie gebalanceerde combinatie van steden, cultuur, geschiedenis, natuur, wandelen, en ontspanning, en dat allemaal in 15 dagen in 4 landen. De reisbegeleidster was echt heel goed, alles was strak georganiseerd en altijd met een goed humeur.

  • 8 15-09-19

    Anonieme Reiziger

    De reis was goed. Hiervan daar zou de indeling van de dag wat anders kunnen ivm ontbijt en lunchtijden. Deze lagen nogal uiteen. Het zijn prachtige landen met een veel natuur. De overnachtingen in de hutjes leuk. Enthousiaste reisbegeleidster en een hele goede chauffeur. Top

  • 8 15-09-19

    Marga

    Een leuke reis door afwisselende landschappen in de nationale parken in de Balkanlanden, met cultuur in de steden

  • 8 15-09-19

    Reiziger

    Reis door prachtige natuur gemengd met cultuur in verschillende plaatsen.

  • 9 15-09-19

    Katleen

    Reis met een zeer fijne afwisseling tussen natuur en cultuur. Geen lange reisdagen en ook geen overvol programma, fijn ontspannend.

  • 8 15-09-19

    Eric

    Mooie afwisselende reis

  • 7 15-09-19

    Charles

    Mis bezoek aan bekendste klooster van Montenegro helaas, te korte tijd in Cetinje om te bezoeken, verder alles goed.

  • 8 18-08-19

    Joke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-08-19

    Ineke

    Super afwisselende reis

  • 8 18-08-19

    Serena

    Het was een mooie en gevarieerde reis. We hadden een gezellige groep en onze lokale gids, Vladimir, vertelde ons veel feitjes over de verschillende landen. Daarentegen zou het wel fijner zijn geweest als de bus wat ruimer was en wij tijdens de lunchpauzes slechts een lunchpakket hadden. Ik merkte bij dat laatste dat het vooral veel tijd kostte wanneer iedereen rustig ging lunchen. Tot slot had ik graag meer gehiket deze tour. Als ik zelf geen initiatief had genomen om elke dag een stuk te wandelen, had ik denk ik ook behoorlijk wat van de verschillende omgevingen gemist.

  • 7 18-08-19

    Guus

    Leuke en afwisselende reis met een vol programma

  • 7 18-08-19

    Mirjam

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-19

    Marijke

    Zeer geslaagde reis met een heel afwisselend programma. een mooie balans tussen, steden, cultuur en natuur. We hadden een uitstekende gids uit Belgrado die veel wist en interessante verhalen vertelde.

  • 9 14-07-19

    Klaske

    Een mooie kennismaking met vier Balkanlanden. Het programma zit goed in elkaar: veel afwisseling tussen steden (met interessante geschiedenis), natuur en zee. Sinisa is een perfecte reisleider met veel kennis over de Balkan. De accommodaties waren (vaak) redelijk tot (soms) goed.

  • 9 14-07-19

    Monique

    Prachtige reis met gezellige groep. Alle landen waren boven verwachting mooi. De steden interessant en de natuurwandelingen prachtig. Alle lof voor onze gids Siniša die met zijn kennis, humor, tips en aandacht de reis extra leuk maakte. Nette compacte bus met uitstekende chauffeur.

  • 8 14-07-19

    Jorrit

    Goed geregeld, zeer gevarieerde reis: natuur, cultuur, geschiedenis. Prima service bij het boeken.

Groepsrondreis Balkan

De verrassing van Oost-Europa

Bosnie Mostar
15 dagen vanaf € 1.419
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen