< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 112 beoordelingen
  • 10 13-09-19

    Norbert

    Het was mijn eerste groepsreis en ook de eerste met Sawadee. Montenegro is verrassend mooi en reizen (en wandelen) met een groep singles was een hele leuke ervaring. Met Drazen als gids heb ik veel van het land geleerd en heb ik door de mooiste gebieden gewandeld. Hij had veel kennis van het land en de geschiedenis en hij bracht het heel leuk. De accommodaties waren voor mij goed. Bijna altijd lekker gegeten, gezellig nagetafeld en geborreld en heerlijk geslapen. Het was top! Ik zal de reis niet snel vergeten!

  • 8 13-09-19

    Louis

    De reis en gids waren goed, alleen de vluchten via Warschau was geen succes. Beide keren vertraging gehad waarbij bij de heenvlucht de koffers de overstap niet haalden en pas een dag later 's avonds aangekomen waren.

  • 8 13-09-19

    Marca

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-09-19

    Luc

    Relaxte wandelingen door de bergen onder leiding van een grappige gids en logeren bij gastvrije mensen.

  • 8 13-09-19

    Nicolien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-09-19

    Yvette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 14-06-19

    Grietje

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-06-19

    Mark

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-06-19

    Marian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 14-06-19

    Anna

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-06-19

    Trix

    Het was fijn met deze groep door Montenegro te wandelen. De reis werd goed geleid, de onderkomens waren divers, meestal goed, helaas niet altijd. Het land is een mooi wandelland. Halverwege juni kan het al warm zijn.

  • 7 14-06-19

    Jacoba

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-09-18

    Martin

    Afwisselende wandelreis. Precies goed voor mij.

  • 8 14-09-18

    Ronald

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-09-18

    Gerwin

    Mooie reis met een leuke enthousiaste reisgids (Djurdjica). De wandelingen waren leuk en niet te zwaar, soms ook van accomodatie naar accomodatie. Weinig reistijd in een bus is fijn. Aan het eind van de dag over het algemeen ook voldoende tijd voor relaxen of gezelligheid. Mooie afwisseling tussen bergen en kust en cultuur/historie. Kortom, genoten!

  • 9 14-09-18

    Charlotte

    Hele fijne ervaring - leuke groep en hele goeie lokale gids!

  • 8 14-09-18

    Aafke

    Afwisselende, mooie wandelingen door een gastvrij land. Reisbegeleidster was top.

  • 8 14-09-18

    Jos

    Montenegro is een een fantastisch mooi land. De wandelingen waren vooral de eerste dagen best pittig maar het uitzicht was dan ook soms adembenemend. Het tempo van de wandelingen had voor mij wel wat lager mogen liggen. Door het afwisselende en strak georganiseerde programma een goede indruk van het land gekregen. De kwaliteit van de accommodaties is sterk wisselend, van super goed (Katun Goles) tot behoorlijk slecht (Etno Selo Kadmi). De reis is een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie met veel afwisseling.

  • 7 14-09-18

    Giselle

    Het was een geweldige reis met heel mooie wandelingen en prachtige uitzichten. Alles was heel goed geregeld en als er iets mis ging was er heel snel een oplossing. Het enige waar ik wat last mee had was het tempo van de wandelingen. Er waren een paar heel sportieve deelnemers die het tempo heel hoog legden. De gids ging mee met hen dus met de tragere wandelaars werd weinig rekening gehouden.

  • 8 14-09-18

    Karianne

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Montenegro

Wandelen over de toppen van de Balkan

image
10 dagen vanaf € 1.299
Naar boven
 

Nog 2 dagen!

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.