Accommodaties van de Wandelvakantie Montenegro
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Ethno Village Nevidio - Poscenje

  • image image
   gedeelde badkamer

  Dit guesthouse wordt gerund door de Familie Gaso Lalovic en bestaat uit stenen huisjes. De huisjes zijn van binnen van hout en bestaan uit twee verdiepingen. Het kan zijn dat je je huisje en voorzieningen deelt. Er is een gezamenlijk hutje waar je met zijn allen eet. Het koppel dat het guesthouse runt, kookt alles zelf met verse, lokale ingrediënten. Bij mooi weer kun je buiten eten.

 •  

  Katun Goles - Biogradska Gora

  • image image
   gedeelde badkamer

  Katun Goles is een simpele accommodatie gerund door een lokale familie. Het is gelegen op 1600 m hoogte, hier heerst volledige rust want je bent ver weg van de drukke plaatsen en omringd door de geluiden van de natuur. Je proeft hier de typische rustige sfeer die in de bergen van Montenegro hangt. Er zijn houten huisjes elk met twee bedden. Je eet een traditioneel gerecht uit eigen keuken.

 •  

  Katun Vranjak - Bjelasica

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer
  • image image
   wifi

  Puur Sawadee - overnachting Eco Village

  Katun Vranjak ligt in het Bjelasica gebergte en ligt in een zogenaamde eco village. Hier proef je de sfeer van het lokale leven in de bergen van Montenegro. Hier kan je leren wol spinnen, hout hakken, koeien melken en nog veel meer. Je kan er ter plaatse naar vragen. De dag wordt afgesloten met een maaltijd van organische producten uit eigen tuin onder een prachtige sterrenhemel. We verblijven in leuke houten huisjes. Tijdens het verblijf in Katun Vranjak maken we gebruik van gedeeld sanitair. Verder is de accommodatie voorzien van wifi.

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.


 •  

  Hotel Monte Rosa - Lovcen N.P.

  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel bevindt zich in de rustige omgeving van het nationaal park Lovćen. Hotel Monte Rosa heeft een eigen restaurant en een ruim terras.Het biedt uitzicht op de omliggende bergen. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer. 

 •  

  Hotel Marija - Kotor

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   wifi

  Hotel Marija ligt in het oude centrum van Kotor, op 6 minuten lopen van het strand en ligt 100 meter van de waterkant en de jachthaven. Wanneer je het hotel uitstapt bevind je je al in het levendige stadscentrum van Kotor met vele bars en restaurants. De kamers zijn voorzien van airconditioning, wifi en een eigen badkamer.

 •  

  Hotel Marija 2 - Kotor

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   wifi

  Hotel Marija 2 is van dezelfde eigenaar als het Hotel Marija en beschikt over kamers en verschillende appartementen. De hotels liggen op 3 km afstand van elkaar. De kamers van Hotel Marija 2 hebben een tv, airconditioning en een eigen badkamer.

 •  

  Rendez Vous - Kotor

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Rendez Vous ligt in het centrum van Kotor op loopafstand van het strand aan de baai van Kotor. Het hotel heeft een gezellig terras in het oude centrum. De kamers hebben een tv, airco en een eigen badkamer. 

 •  

  Hotel Crnogorska Kuća - Podgorica

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel wordt door een familie gerund en ligt op een rustige locatie op 2,5 km van het centrum van Podgorica. Er is een restaurant dat is ingericht in traditionele stijl en serveert lokale specialiteiten. 

  De kamers beschikken over een TV, een koelkast en een eigen badkamer met douche. Verder is er Wifi beschikbaar in het gehele gebouw. 

Accommodatie algemeen

Gedurende deze reis overnachten we in diverse soorten accommodaties, die altijd sfeervol en mooi gelegen zijn. We slapen in hotels, kleinschalige familiehotels, berghutten en guesthouses. Vaak staan de huisjes midden in de natuur. Twee nachten kan het voorkomen dat je in een zaal met meerdere bedden slaapt (maximaal 5 bedden op een kamer). De rest van de nachten deel je je hut of kamer met één iemand van de groep van hetzelfde geslacht. Op dag 3 en 4 deel je het sanitair met andere reizigers en maak je gebruik van buitendouches. Voor 3 nachten kun je een éénpersoonskamer aanvragen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

De éénpersoonskamertoeslag geldt voor een aantal nachten (dag 5, 6 & 7). De andere nachten is dit niet mogelijk omdat er geen éénpersoonskamers zijn.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een (mini)bus afhankelijk van het aantal deelnemers. Zo kunnen we stoppen wanneer dat het beste uit komt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van het eerste hotel waar je overnacht.

Wandelvakantie Montenegro

Niet boekbaar

Naar boven