< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 120 beoordelingen
  • 8 10-10-19

    Harrie

    kei goed

  • 7 10-10-19

    Robert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-19

    Mireille

    Het was een mooie wandelvakantie. Goed georganiseerd, leuke hotels, prachtige wandelingen met een goede opbouw en een reisleider die het gebied goed kent, maar soms moeite had op een goede manier om te gaan met de wensen/vragen/kritiek van de groep. De reis had best uitgebreid mogen worden met aan het eind 2 extra dagen (zelf in te vullen) in Funchal.

  • 8 10-10-19

    Anton

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-19

    Letteke

    Hele mooie reis met goede hotels.Wandelingen waren wel zwaarder dan aangegeven.

  • 7 10-10-19

    Anonieme Reiziger

    Mooie afwisselende wandelreis, door prachtige natuur. Te grote groep (of teveel verschil in snelheid en klim- en daalvaardigheid), waardoor moeilijk te beheersen door 1 gids.

  • 8 10-10-19

    Anke

    Het eiland was prachtig, de wandelen maar afwisselend qua natuur, we hadden een fijne groep en onze gids André was top.

  • 8 10-10-19

    Angelique

    Afwisselende reis, mooie natuur. Hotels prima.

  • 8 10-10-19

    Paul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-06-19

    Machteld

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-06-19

    Wim

    Goed georganiseerd. Mooie wandelingen. Goed gezelschap.

  • 8 06-06-19

    Patricia

    Fijne reis met mooie wandelingen. Gezellige groep en kundige gids.

  • 8 06-06-19

    Jan

    Fijne reis met prettige groep en groepsomvang (9 personen). Goede opbouw van zwaarte van de wandelingen. Gids was lokaal dus goede kennis van het eiland, daarbij 's ochtends altijd keurig op tijd.

  • 9 06-06-19

    Nathalie

    Leuke groep, goed georganiseerd en prettige hotels.

  • 8 06-06-19

    Arthur

    Gevarieerde wandelingen, goede hotels en een goede reisleider.

  • 8 18-04-19

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-04-19

    Frank

    Elke dag was weer anders, prachtige vergezichten, de zwaarte werd goed opgebouwd naar de 4e dag, helaas ging onze 5e dag niet door, ivm regen en zijn we naar het zuiden gereden, waar de zon scheen, en hebben we een alternatieve loop gedaan.

  • 8 18-04-19

    Aafke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-04-19

    Eva

    Een leuke wandelweek met goede opbouw in de wandelingen. Het weer was wisselend maar prima om te lopen. Het is veel stijgen en dalen. Langs de levada's loop je vlak. De omgeving is zeer groen met veel kleine bloemetjes. De wandelingen waren afwisselend. Een leuke reis!

  • 8 18-04-19

    Carolien

    Ik vond het een erg leuke reis, mooie en afwisselende landschappen en wandelingen. De laatste wandeling is gewijzigd ivm het slechte weer, maar dat vond ik een prima alternatief! Zeker omdat het weer een heel andere omgeving was, de oorspronkelijk geplande wandeling was qua omgeving hetzelfde als de dag ervoor.

Groepsrondreis Madeira

Het bloemeneiland van Europa

image
8 dagen vanaf € 999
Naar boven
 

Nog 2 dagen!

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.