Accommodaties van de Groepsrondreis Roemenië
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Capitolina Hotel - Cluj-Napoca

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt in het centrum van Cluj-Napoca en biedt chique kamers met eigen badkamer. In je kamer heb je bovendien een eigen tv, airconditioning en gratis wifi. Er is in het hotel een sfeervolle bar en een restaurant. 's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. 

 •  

  Bungalow Camping Edelweiss - Floare de colt - Rimetea

  • image image
   gedeelde badkamer

  Bungalow Camping Edelweiss is een prachtig gelegen bungalowpark in Rimetea. Rimetea is het best bewaarde Hongaarse dorpje in Roemenië en het ligt op een perfecte plek voor natuurliefhebbers. Je kunt heerlijk ontspannen in de tuin van de accommodatie, waar alle huisjes uitzicht op hebben. Verder hebben de houten bungalows een terras. Er zijn gedeelde sanitaire voorzieningen die netjes zijn verzorgd. 

 •  

  MyContinental Sibiu - Sibiu

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het MyContinental hotel ligt in het hart van Sibiu. Veel bezienswaardigheden en vele leuke eettentjes liggen op loopafstand van het hotel. Het hotel beschikt over 3 sterren en de kamers zijn comfortabel ingericht met eigen badkamer, WiFi en tv. 

 •  

  Hotel Imperial - Sighisoara

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Sighisoara, vlakbij het treinstation van de stad. Het hotel beschikt over een restaurant en WiFi. De kamers hebben een eigen badkamer en airconditioning. 

 •  

  Overnachting in Viscri - Viscri

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Viscri
  In Viscri wordt de groep verdeeld over verschillende huisjes. Je deelt de sanitaire voorzieningen met je groepsgenoten. Maak je klaar voor een knusse avond bij een op hout gestookt fornuis en een heerlijke maaltijd bereid door je host. 

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Hotel Apollonia - Brasov

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt vlakbij het centrum van Brasov. Het bekende centrale plein van de oude stad ligt op ongeveer 1,5 km afstand. De kamers hebben een eigen badkamer, tv, WiFi en airconditioning. 

Accommodatie algemeen

We overnachten voornamelijk in middenklasse hotels. Allen voorzien van een eigen badkamer. In Viscri wordt de groep verdeeld over verschillende huisjes. De sanitaire voorzieningen deel je dan met groepsgenoten. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 250.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 250.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

We kunnen geen eenpersoonskamer reserveren tijdens de overnachting in Viscri.

 Vervoer ter plaatse

We maken de gehele reis gebruik van onze eigen bus, zodat we kunnen stoppen wanneer we dat willen. 

Groepsrondreis Roemenië

Te voet door ongerept en gastvrij Transsylvanië

image
11 dagen vanaf € 1.549 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven