< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 724 beoordelingen
  • 8 31-10-17

    Damaris

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-10-17

    Fred

    Mooie reis met prachtige natuur, gebouwen en old timers. Prima voor liefhebbers van Salsa muziek en dansen. Lange wachttijden aan staatsdiensten. Beperkte toegang tot internet en voedsel meestal van matige kwaliteit

  • 9 31-10-17

    Martine

    Erg tevreden over de reis, duidelijk informatie van te voren, helder en vriendelijk te woord gestaan nadat het even onduidelijk was hoe het zou verlopen na de orkaan. Leuke gedreven gids, super chauffeur, fijne afwisseling tussen natuur en cultuur, ook de opbouw van de reis van eerst het minder toeristische tot het meest toeristische is mij goed bevallen. Erg blij dat ik het oosten van Cuba heb kunnen zien op deze manier. Wel ging het soms wat snel, gezien de afstand is de tijd op sommige plekken beperkt, maar dat heeft ook met persoonlijke interesse te maken. Camaguey of Cienfuegos had ik persoonlijk wel wat meer tijd willen doorbrengen.

  • 8 31-10-17

    Esther

    De reis naar Cuba was een fantastische reis door een mooi, gevarieerd programma samengesteld door Sawadee, fijne reisgids en chauffeur en een gezellige en diverse enthousiaste groep.

  • 9 01-08-17

    Wies

    Het was afwisselend, goed georganiseerd en heel gezellig

  • 8 01-08-17

    Ad

    Prima reis. Organisatie en gids uitstekend.

  • 8 01-08-17

    Johan

    Reis was goed, goede groepssfeer met goede gids.

  • 8 01-08-17

    Astrid

    De reis was fantastisch! Cuba is een mooi land met bijzonder vriendelijke mensen. De reis was goed georganiseerd en onze reisgids Julio (Cesar Cubela) heeft hieraan zeker bijgedragen.

  • 8 01-08-17

    Hans

    De gids was zeer professioneel, niets was te veel. De chauffeur evengoed. Stiptheid en oplettend op onze bagage. De uitleg was er elke dag met een goede humor.

  • 8 01-08-17

    Bert

    Mooie reis waarbij je kennis maakt met het hele land.

  • 10 25-07-17

    Don

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-17

    Mariska

    Een hele mooie en gevarieerde reis, waarbij je zowel de bekendere als minder bekende en minder toeristische gebieden bezoekt. Van grote toegevoegde waarde was ook het feit dat we een Cubaanse reisleidster hadden die heel goed Engels sprak. Door haar verhalen en de diversiteit aan gebieden die worden aangedaan, krijg je echt een goed beeld van Cuba.

  • 9 25-07-17

    Josine

    Deze reis naar Cuba is een geweldige ervaring! Cuba heeft mooie subtropische en toch gevarieerde natuur, naast Havana nog vele mooie stadscentra. Het Cubaanse volk is vriendelijk en hartelijk, levendig, swingend. Op veel plaatsen live muziek. De hotels waren na de waarschuwingen boven verwachting. En we hebben in een Amerikaanse oldtimer gezeten en sigaren zien maken en ze ook nog geprobeerd. Uitstekende Cubaanse gids, die veel over het land en zijn cultuur en geschiedenis heeft vertelt. Kortom: Top.

  • 9 25-07-17

    Dana

    Ik vond de Cuba rondreis een prachtige en bijzondere reis waarin je een mooi beeld krijgt van het gehele eiland qua cultuur en natuur. Onze reisleider Ayleen wist ons een goed inzicht te geven in de Cubaanse cultuur, maatschappij en geschiedenis. Ze probeerde er echt voor te zorgen dat we niets misten en zoveel mogelijk uit onze reis konden halen.

  • 8 18-07-17

    Henny

    Prima reisroute. De bereikbaarheid van Baracoa vereist veel buskilometers, maar het verblijf van 1 nacht in een prachtig resort 20 km afstand van Baracoa vergoedde veel.

  • 7 18-07-17

    Gerard

    Mooie reis met hier en daar wel wat kleine aanpassingen.

  • 7 18-07-17

    Anne

    Veel gereisd, heel veel gezien en alle kanten van Cuba ontdekt.

  • 7 11-07-17

    Thomas

    Veel gezien en een goede reisleider!

  • 7 11-07-17

    Serena

    Veel gezien en geleerd en over het land

  • 8 09-05-17

    Daisy

    Een goed georganiseerde reis. Veel info over het land en de geschiedenis door de reisbegeleider Marc en zijn Cubaanse gids Amauris. Er werden vele excursiemogelijkheden aangeboden en met veel plezier ondernomen.

Groepsrondreis Cuba

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.