Beoordelingen over de Groepsrondreis Mexico Chill & Adventure
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 57 beoordelingen
 • 9 16-11-19

  Patricia

  De omschrijving chill and adventure klopt helemaal. Mooie combinatie van dingen bekijken en geen lamge reisdagen.

 • 8 16-11-19

  Michel

  Een zeer leuke reis met een mooi rondje in Mexico. Met vele tempels en een hoop andere bezienswaardigheden.

 • 8 16-11-19

  Herbert

  1) reisleider was er als je hem nodig had,regelde alles 2)prima reis formule met schone en veilige hotels 3)heb met en afwijkende vlieg schema prima voor en na transport naar en van vliegveld 4)prima vakantie weer , niet te warm

 • 8 16-11-19

  Maureen

  Rondreis was in een rustig tempo, veel tempels gezien en aan het einde uitgerust op een eiland. Ideale samenstelling van een vakantie, aan het einde wel genoeg gehad van de tempels.

 • 6 16-11-19

  Patricia

  De reis was me iets te chill. Voor mijn gevoel had er meer uitgehaald kunnen worden. Al met al was het een mooie reis, mooie omgeving. Met voor degene die er van houden genoeg ontspanning.

 • 9 11-07-19

  Carola

  Uitstekende reis. Goed tempo, voldoende afwisseling, geen al te lang transport. Goede reisbegeleider. Accomodatie OK zou soms beter kunnen. We hadden een leuke groep maar daar moet je natuurlijk wat geluk mee hebben.

 • 8 11-07-19

  Maurice

  De reis was leuk met een mooie afwisseling tussen ontspanning en actief. De meeste hotels waren prima, enkel het hotel in Bacalar viel tegen. Het hotel lag aan de rand van de stad, een taxi was nodig om bij een winkel e.d. te komen. Daarnaast waren de bedden van onze kamer niet verschoond (zweetvlek en haren present in bed) en was het ontbijt slecht geregeld (circa 12 borden slechts aanwezig, drinken etc diende gevraagd te worden maar verstonden geen engels, in het begin slechts 1 persoon aanwezig in de keuken die alles moest doen)

 • 8 11-07-19

  Marcel

  Zeer goede tourguide en chauffeur. Alleen laatste dag kwam de bus niet opdagen terwijl we het vliegtuig moest halen. Voor Bacalar zou ik adviseren een ander hotel te nemen. Kon er niet eens wat te eten krijgen en het ontbijt was slecht en duurde lang.

 • 9 11-07-19

  Katrien

  Goede opbouw van de trip, hotels waren soms wat minder, reisbegeleider was top

 • 9 11-07-19

  Katia

  Goed programma en goede reisleider.

 • ? 08-04-19

  Sawadee

  Naar aanleiding van de ervaringen omtrent een aantal hotels tijdens de reis, hebben we een aantal hotels gewijzigd in het programma.

 • 8 07-03-19

  Monique

  De reis is een goede mix tussen cultuur, natuur en ontspanning. De reisdagen worden regelmatig onderbroken door een bezoek aan de meest belangrijke archeologische sites waardoor de bustijd niet te lang is. We hebben leuke plaatsen aangedaan en over het algemeen goed gegeten.

 • 8 07-03-19

  Marjanne

  Mooie afwisselende reis, iets teveel Maya. Hotels met uitzondering van eerste dag en laatste dagen voldeden niet aan beschrijvingen op de website. Wij hadden een fantastische zeer goed ingevoerde gids. Op klachten van het reisgezelschap speelde Sawadee goed in, probeerde zoveel mogelijk te compenseren.

 • 7 07-03-19

  Eva

  Fantastische gids, kundig, behulpzaam. Hotels waren beneden verwachting, gehorig, slecht gelegen, soms zonder zwembad of toegang tot zwemwater.

 • 9 07-03-19

  Gerardus

  We hebben een prachtige reis gemaakt door een schitterend gebied. Dankzij onze geweldige gids Juan hebben we heel veel gezien en beleefd, niets was hem teveel. Tempo en intensiteit van de reis is goed, de dagen op Isla Mujeres aan het einde waren heerlijk. Wel jammer was dat het hotel in Campeche was gewijzigd naar een vriend hotel zonder zwembad, en dat op een vrije dag. Ook hadden we graag iets langer in het eco-resort in Chicanna vertoefd, daar kwamen we in het donker aan en vertrokken we ook weer vroeg. Maar los daarvan: echt een fantastische reis met een prettig relaxt tempo!

 • 6 07-03-19

  Messalina

  De reis was geweldig. Cultuur en rust, het einde was voor mij persoonlijk niet zo goed want toeristisch... De gids was geweldig, maar was de laatste dagen niet mee, wat ons wat verwarde, want hij regelde alles en toen moesten wij dat allemaal doen, dat was jammer. We hebben ook een paar veranderingen van hotel gehad, voor mij was deze ervaring heel goed buiten deze puntjes!

 • 7 07-03-19

  Hester

  Het was een fantastische reis door een prachtig gebied en super mooi weer en erg blauw water. Ook vond ik het fijn dat er aardig wat rustpuntjes in de reis waren, goed voor het vakantiegevoel. De algemene informatie vantevoren had wat mij betreft wel een stuk beter gekund.

 • 6 07-03-19

  Suzanne

  Ik heb de reis vooral de 1e week als zwaar ervaren. Vroeg op elke dag en heel veel op de planning. Als je dan rond een uurtje of 5 aan komt in je volgende hotel is de zon al weg en kan je niet meer genieten van het zwembad, wat erg jammer is. Ik had meer hotel kwaliteit verwacht, vond het aardig matig als je kijkt naar de totale reissom.

 • 8 15-11-18

  Marina

  Mooie reis, zeer afwisselend.

 • 9 15-11-18

  Rebecca

  Ik vond het een heerlijke reis! Genoeg te doen/ zien maar geen lange reisdagen.

Groepsrondreis Mexico Chill & Adventure

Niet boekbaar

Naar boven