< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 37 beoordelingen
  • 9 01-12-19

    Sjaak

    Gevarieerde mooie reis in twee verschillende landen: Israël de bakermat van ons geloof en Jordanië veel natuur .

  • 8 01-12-19

    Hans

    Ik heb in één reis op een prettige manier kennis kunnen nemen van twee heel boeiende landen!

  • 9 01-12-19

    Nel

    Zeer interessante reis die voor het grootste deel aan mijn verwachtingen heeft voldaan.

  • 7 01-12-19

    Mirjam

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-12-19

    Marga

    Afwisselende reis door twee heel verschillende landen.

  • 8 02-11-19

    Tineke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 02-11-19

    Joop

    Het was een mooie en afwisselende reis. Veel gezien en dankzij de twee prima reisgidsen soms ook heel leerzaam. De combinatie van de landen Israel en Jordanie is mij goed bevallen. Het reisgezelschap bestond uit 20 personen en dat is een mooi en niet te groot aantal. De groep kon goed met elkaar overweg en dat is wel van meerwaarde voor zo'n reis. Je brengt i.v.m. he reisprogramma zonder al te veel vrije tijd, veel tijd met elkaar door.

  • 8 02-11-19

    Nele

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-11-19

    Yvonne

    Mooie reis. Programma klopte. Veel gezien en de gidsen vertelden veel.

  • 8 02-11-19

    Anja

    Een prachtige reis.

  • 9 02-11-19

    Piet

    Goed uitgebalanceerde reis met de belangrijkste dingen erin verwerkt.

  • 7 26-10-19

    Jos

    Gevarieerde en boeiende reis door twee heel verschillende landen in cultureel en politiek opzicht.

  • 8 26-10-19

    Theo

    Jordanië was prachtig. We hebben genoten van het landschap, de eeuwenoude culturen .De gids was fantastisch. Wat een verhalenverteller. Jeruzalem was ook fascinerend.

  • 8 26-10-19

    Annette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-10-19

    Virginie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-10-19

    Siene

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-10-19

    Menno

    Mooie historische gevulde reis.

  • 9 26-10-19

    Georges

    Het was een goede groep met 2 prima gidsen.

  • 7 14-09-19

    Pauline

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 01-06-19

    Josanne

    Een zeer interessante reis langs de plaatsen waar Christus was en langs de archeologische plaatsen Jerash van de Romeinen en Petra van de Nabateeers. De indrukwekkende natuur maakte het plaatje compleet nl de ruige schoonheid van de woestijn van Wadi Rum met roze , oranje , rode en bruine zandvlakten en hoge rotsen, het Dana natuurpark met bergen en kloven en wat groene bomen , de Dode zee en de Negev woestijn.

Groepsrondreis Israël en Jordanië

Rijke geschiedenis en spectaculaire natuur

Rondreis Israël en Jordanië
15 dagen vanaf € 1.899
Naar boven
 

IJsberegoede poolactie
2=1 op diverse vertrekken

Altijd al op poolreis willen gaan? Dit is de ultieme kans om het samen met je reispartner te ervaren! Van 23 t/m 30 november boek je op geselecteerde poolreizen premium cabins voor 2 van de prijs van 1. Daarnaast zijn veel van deze reizen ook nog eens in prijs verlaagd. Zoek snel jouw favoriete reis uit en sla je slag!